Idag har jag varit i stockholm och shoppat lite med mamma och lillasyster. Annars har jag inte gjort så mycket, utan har mest pluggat till matte provet som är på måndag (!) Jättenervös men jag tror att det kommer gå bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nästan 2 år senare tänker jag börja blogga igen,heh. Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket är för att jag har haft mycket att göra, men också för att jag har kännt att jag inte kan göra något bra av det här. Nu däremot känner jag att jag ska börja blogga igen, men jag kommer inte vara jätte aktiv utan bara lägga upp nåt inlägg när jag känner för det.

En del har hänt sen sist jag bloggade, t.ex är jag nu 15 år istället för att ha nästan fyllt 14. Jag går därför i nian och känner mig väldigt nervös och taggad på mycket, när det gäller gymnasiet och nationella prov. Mina intressen är inte riktigt de samma heller, jag håller inte på med naglar och hår så mycket längre men jag har gått över till skissande och målande på papper istället.

Så första inlägget fick nu bara vara en liten uppdatering på vad som har hänt, men nu tycker jag att jag ska vara lite aktiv iallafall!

Likes

Comments

​Detta är mitt första inlägg i den här bloggen som ska handla om mitt vardagsliv och mina tankar och mycket mer.

Jag är en tjej som gillar att ta hand om och pyssla med mitt hår och mina naglar, vara med kompisar, friidrott, mm. Jag kommer försöka vara väldigt aktiv på bloggen och skriva nästan varje dag :-).

​Min d​ag:

​Idag har jag bakat kakor som blev hårda men goda. Sedan gjorde jag mig i ordning för att träffa mina kompisar på subway. Och därefter bowla. Det var jätte kul, jag vann på bowlingen!. Det var speciellt kul eftersom vi inte hade sätt varandra för vi hade precis haft prao vecka.

Det hände inte jätte mycket idag men jag har också gått runt och velat något jätte länge och undrar om ni kan hjälpa mig? jag ska snart klippa mig och funderar på att skaffa snedlugg. Jag har rakt mörk brunt hår som är ganska långt. Jag har en ansiktsform som är en blandning av fyrkantigt, rektangulärt och ovalt. Jag kan inte visa en bild på mig för jag får inte tyvärr. Men jag tänker att ni kan kommentera här nere om ni tycker jag ska testa ha snedlugg för den växer ju ändå ut om det blir fult. Behöver verkligen er hjälp är så förvirrad.

Hoppas ni kommer gilla bloggen / Becy


Likes

Comments