​Detta är mitt första inlägg i den här bloggen som ska handla om mitt vardagsliv och mina tankar och mycket mer.

Jag är en tjej som gillar att ta hand om och pyssla med mitt hår och mina naglar, vara med kompisar, friidrott, mm. Jag kommer försöka vara väldigt aktiv på bloggen och skriva nästan varje dag :-).

​Min d​ag:

​Idag har jag bakat kakor som blev hårda men goda. Sedan gjorde jag mig i ordning för att träffa mina kompisar på subway. Och därefter bowla. Det var jätte kul, jag vann på bowlingen!. Det var speciellt kul eftersom vi inte hade sätt varandra för vi hade precis haft prao vecka.

Det hände inte jätte mycket idag men jag har också gått runt och velat något jätte länge och undrar om ni kan hjälpa mig? jag ska snart klippa mig och funderar på att skaffa snedlugg. Jag har rakt mörk brunt hår som är ganska långt. Jag har en ansiktsform som är en blandning av fyrkantigt, rektangulärt och ovalt. Jag kan inte visa en bild på mig för jag får inte tyvärr. Men jag tänker att ni kan kommentera här nere om ni tycker jag ska testa ha snedlugg för den växer ju ändå ut om det blir fult. Behöver verkligen er hjälp är så förvirrad.

Hoppas ni kommer gilla bloggen / Becy


Likes

Comments