Header

Så kom tasken endelig, som jeg havde fået af min mor i 18 års gave. Jeg er SÅ glad for den og vild med farven!! Jeg er glad for, at jeg ikke valgte den i sort, men i en farve, som giver lidt kulør til de grå vinterdage.

Lige nu sidder jeg på vej i skole, med min nye taske, og kunne ikke starte en tirsdag bedre!

Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyyy

- beklager at bloggen ikke har været opdateret længe. Det skal der nok blive ændret på!

I anledningen af min 18 års fødselsdag, her den 24. Oktober, har jeg samlet nogle af mine gaver som I kan se. Jeg er overlykkelig for dem og er helt oppe i skyerne. Jeg fik af min far en bil, en fiat 500, selvfølgelig haha. Jeg er SÅ glad og har kørt i den hele tiden, efter jeg fik den! Af min storebror fik jeg en key holder til mine bilnøgler - som virkelig var en fed gave - samt min mor som både gav mig et armbånd og en taske.
Jeg er virkelig glad for mine ting, og har ønsket mig alle i lang tid. Jeg havde en super dag, både min far, storebror og lillebror kom fra italien og min mormor, mor og Mikkel var der også. Alle de mennesker jeg holder mest af, var ved mig, så det var det bedste ved dagen.

Knus Isabella Vittoria

Likes

Comments

Jeg har lavet en playliste med nogle af de sange jeg hører meget fortiden. Der er lidt en cool vibe over sangene og på lidt triste dage, løfter de lige mit humør og giver lidt selvtillidsboost til de grå dage..

Håber I kan lide nogle af dem

Knus I

Likes

Comments

Da vi havde tidlig fri fra skole, tog vi på bistro central da vores veninde skulle fejres i anledningen af hendes 18 års! Vi fik en cheeseburger med fries og delte 2 kander Raspberry frizz - som var SÅ lækkert! Bistro central kan stærkt anbefales til en hyggelig stund ude.

Du finder den her: Ny Østergade 20, 1101 København K!

Knus I & A

Likes

Comments

Contains affiliate links
Så har jeg fået bikset mine ønsker sammen, så I kan få lidt inspiration og se

hvad jeg er på udkig efter her til efteråret. En lækker strik samt en cool jakke er et must til efteråret. Man går dog heller aldrig galt i byen med en lækker bronzer, så man ikke mister den flotte sommerglød.

// Isabella

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mesh trøje //Nederdel//Sneakers//Strik look-a-like//Taske, NEYE//Øreringe, HM

I dag har Astrid og jeg hygget i byen, trods regnvejret. Vi har spist god frokost på Bistro Royal og fået en lækker kop kaffe på the union kitchen. Vi nåede heldigvis lige et par outfit billeder, hvor jeg kan vise jer min taske, jeg for nylig har købt. Tasken er fra NEYE til kun 299kr?! What billigt! Den er så cool og komplimenterer outfittet så godt!

Nu er det ellers weekend, dog er det ikke helt afslapning, jeg kan gøre mig... Jeg har SÅ mange afleveringer for, så det må blive en produktiv weekend fra min side. Samtidigt kommer min kæreste i aften, jeg glæder mig til at se ham og hygggeee!

God weekend

Knus ILikes

Comments

Contains affiliate links

Efteråret er kommet. Regnvejrs dagene og en koldere temperatur er nu hverdag. Derfor er en lækker strik mega essentiel i disse stunder! GANNI har lavet nogle super fede striktrøjer især deres mohair Pullovers, er jeg helt vild med, dog ligger de til en pris omkring 3000kr.. Som for mange er lidt i overkanten.. Derfor har jeg fundet et billigere alternativ fra MANGO som kun koster 399kr! De 2 striktrøjer ligner meget hinanden og jeg synes bestemt at MANGO-trøjen er et godt alternativ, hvis man ikke lige føler for at spendere 3000kr på en striktrøje. Enjoy!

Knus I

Likes

Comments

ISABELLA:

1# Jeg hader rod, det stresser helt vildt. Da jeg var mindre var mit værelse altid rodet eller lidt beskidt med brugte kopper hist og her, men jo ældre jeg er blevet, er jeg blevet mere ordensmenneske. Roddet stresser mig helt vildt. Jeg er blevet total rengøringsfreak haha, det skulle man aldrig have troet. Min mor som jeg bor sammen med, elsker det, da der er så orden i tingene.

2# Jeg elsker online shopping. Jeg ville nok fremtrække at shoppe på nettet end ude i byen.. da jeg hader at stå i kø og vente på kassen eller prøverum. Men når jeg har tid, synes jeg det er rigtigt hyggeligt og tage en strøgtur med sine veninder.. Men at sidde hjemme med en kop kaffe og mine hunde.. det er nu bedst ;)

3# Total fan er hvidløg. Alt hvad der hedder hvidløgsbrød, krydderier osv, helt klart en favorit. Hver gang vi skal have noget mad med hvidløg - er det er kæmpe plus !!

4# Mega fan er dyr, virkelig. Jeg støtter blandt andet WSPA og ANIMA om måneden. Jeg har selv to hunde, men kunne have alle slags dyr - hvis ikke det var fordi min mor stoppede mig. Derfor er jeg også lidt imod zoologiskehaver fordi jeg synes det er syndt for dyrene de ikke er i deres naturlige omgivelser..

5# Jeg elsker at spille spil kortspil, brætspil u name it. Jeg synes det er så hyggeligt at spille en lørdag aften med lidt lækkert og the. Dog synes jeg aldrig jeg får det gjort eller har tid, men når jeg så har tid og er med til en spille aften - er jeg totalt fan!


ASTRID:

1# Jeg er personen som snildt kan se en serie på en weekend, når jeg først går igang, kan jeg ikke stoppes.

2# Jeg elsker bøger, ihvertfald at købe dem. Jeg bruger en del penge på bøger, men på en eller anden mystik måde, ender de altid med bare og stå til pynt på mit værelse.

3# Min absolutte yndlings årstid er efterår, da det er en total hyggelig årstid. Der er intet bedre end en varm strik, en kop varm kaffe og stearinlys.

4# Min yndlings musik er RnB, og hvis man kigger på mine playlister er størstedelen af dem også fyldt med det...så lidt fan måske..

5# Min yndlings form for kunst er grafitti og gade kunst, jeg finder det mega inspirerende og syntes det er noget af det fedeste.


Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag startede dagen ud med lækker frokost på PS BAR & GRILL. Vi spiste med to af vores andre veninder. Vi kan helt klart anbefalde denne bar, da der er super god mad! Vi plejer som regel af bestille en masse "side-orders" da de er super velsmagende og man får meget forskelligt. Vi bestilte også nogle drinks, Vanillapasion, dog lidt stærke for nogle, haha.

Herefter stod det på shopping, hvor vi var et smut inde forbi Månesten. Her købte Astrid sig et par øringe og Isabella et armbånd.

Jeg, Isabella, er vild med små enkelte armbånd og købte dette forgyldte sølv armbånd til blot 150kr. Jeg synes personligt det ser virkelig fedt at mikse lidt guld og sølv - og at det er så minimalt giver bare et klassisk look.

samt jeg, Astrid, er vild med mine øreringe, da det lyserøde giver et lille twist. De er fede og feminine.

Og så blev der også taget nogle outfit billeder ....

Likes

Comments

Forleden dag var vi på Zirup og få en kop kaffe og noget mad. Det ligger det lækreste sted på en gade ved siden af strøget med en masse andre søde cafe'er og andet. Isabella fik smørrebrød og Astrid en burger. Begge meget velsmagende og mættende.

Servicen var god og priserne er meget almindelige :)

Efter at have spist tog vi videre på lidt shopping og kom forbi gaden ovenover - som Isabella er helt vild med.

Cafe Zirup - Læderstræde 32, 1201 København K

Likes

Comments