WOW! Tusen takk for over 8000 lesere på bloggen min!

Hei kjære deg! Takk for at du tittet innom bloggen min. Jeg har lest utrolig mange blogger og sett på en rekke filmer om hvordan man kan se yngere ut med litt sminke. Jeg vet det er mange der ute som føler seg gammel / eldre men som ønsker å se yngre ut. Derfor har jeg skrevet ned 10. enkele tips som vil hjelpe deg til å se yngre ut. Produktene er linket enkelt opp slik at det blir lett for deg å finne disse produktene. Håper disse tipsene kommer til nytte for nettopp deg! Mitt første tips er som følgende - Bruk lyse produkter. Blush, Lyst-Pudder, Lys-concealer, Matt-Fundation. Nå som leser tenker du kanskje, hva mener du med dette! Ikke vær redd forklaringen kommer under veis. Sjekk også ut filmen!

Produkter som sørger for glød og fuktighet er nøkkelen bak alt! Glød, fukt, og jevn farge. Det er fasiten på en ung og frisk hud, og kan enkelt gjenskapes med et fantastisk produkt som denne fargede lotionen. Laura Mercier Secret Finish, 315 kr. Som en avsluttende touch til sminken, klapp denne transparente kremen lett over kinnene med to flate fingre. Det vil gi huden et yngre og fuktigere utseende. Shiseido Pore Smoothing Corrector, 300 kr. Få en glattere overflate, reduserte og mindre synlige porer og bedre holdbarhet til makeupen. Påfør i t-sonen og i kinnene under makeupen din!

Øyesminke Når du skal sminke øyelokkene, bruk en skyggebase. En lys farge over hele øyelokket, og legg gjerne litt lys skygge oppe under brynene. Dette gir et mer våkent blikk og litt ekstra glød i ansiktet for at det skal sitte bedre. Når du skal sminke øynene, len hodet litt bakover mens du ser deg i speilet. Løft brynene slik at hele lokket kommer til syne. Slik ser du både globallinjen og hele lokket, og det gjør det mye enklere å sminke seg selv. Dobbeltsjekk at det ser riktig ut når du titter rett inn i speilet. Bruk litt skimmer avslutningsvis midt på lokket nærme vippekanten og inni øyekroken. Dit når ikke linjene, og det vil gjøre blikket mer gnistrende og levende. Bøy vippene med en vippetang, det åpner blikket godt. Det finnes minitenger som gjør at man lettere unngår å få huden i klem. TIPS: Styr gjerne unna de tristeste grå og brunfargene. Prøv heller en dyp grønn, vibrerende lilla eller kongeblå skygge som en myk liner inntil vippekanten og se hvordan det løfter blikket! Her kan man også bruke lyse nyanser som gløder! Er du plaget med at sminken smitter så velg en vannfast maskara. Har du mye poser under øynene, så legg maskara også nede, det vil fjerne litt av oppmerksomheten mot hevelsen.

Pigmentering Har pigmentflekkene meldt sin ankomst er det likevel mye som kan gjøres. Bruk alltid høy faktor på dagtid, og et pigmentreduserende produkt direkte på de synlige flekkene. Her anbefaler jeg Max Factor Ageless Elixir Foundation den koster kun 159kr! Det er mange avanserte produkter på markedet, deriblant denne nylanserte foundationen, som ikke bare jevner ut og skjuler, men også reduserer ujevn pigmentering på sikt. Mørke pigmentflekker trenger ekstra dekkevne, og da er en litt tykkere concealer å anbefale. Clinique Concealer Brush, 145 kr. Påfør alltid concealeren med en liten kost, så får du dekket akkurat der det trengs! Dus ut ytterkantene med fingertuppen.

Blush! Enten du er vinterbleik eller sommerbrun, er rouge et produkt som virkelig kan transformere ansiktet ditt. Plasseringen er svært viktig, og du bør ta deg tid til å bli kjent med ansiktet ditt. Det mange ikke føler seg helt trygge på, er hvor den skal legges, og for å gjøre det enklere her er noen tips. Har du smalt ansikt og vil sminke det litt rundere, legger du blushen i en mer rund form på kinneplet, altså der kinnet stikker mest ut når du smiler. Da får du søte ungdommlige eplekinn. Har du et bredere ansikt og vil sminke det litt smalere, bør du følge kinnbeinet med rougen og legge den i en smal stripe. Jo eldre du er, jo viktigere blir det at du plasserer blushen litt høyere, så du gir ansiktet et lite løft. Unngå å legge blush nærmere nesen enn ca. to fingerbredder. En annen måte å måle på, er å se rett fram og bare legge blushen inn til under midten av pupillen. Unngå å legge blush høyere opp enn ytre øyekrok. Pass alltid på å duse kantene godt. Harde kanter og brå overganger ser både unaturlig og lite flatterende ut. Bruk en kabukikost eller en pudderkost til å mykne overgangene. En kremblush kan se vel så naturlig ut som en pudderrouge. Har du ikke kremrouge kan du fint bruke en leppestift i en passende farge.

  Lepper Start med å skrubbe leppene med en leppepeeling som Sara Happ The Lip Scrub (Blush-pris: 219) for å fjerne alt av døde hudceller og tørr hud som vil gjøre leppestiften klumpete og ujevn. Gi leppene fukt Tørre lepper og leppestift hører ikke sammen, gi derfor leppene et godt lag med leppepomade som Burt's Bees Lip Balm Beeswax (Blush-pris: 49) slik at de får godt med fuktighet og pleie. Finn riktig farge Fargemessig anbefaler jeg stort sett rosa- eller beigetoner. Det trenger på ingen måte å være dramatisk, for mye av poenget er at rougen skal se mest mulig naturlig ut. Som om du har gått tur i god, frisk luft og fått god farge i kinnene.

  Mørkere øyenbryn Øyebrynene dine kan faktisk få deg til å se eldre ut. Tynnere bryn Akkurat som håret på hodet blir også brynhårene færre med årene. Dette får deg til å se eldre ut enn du er. Løsningen: Bruk et brynpudder for å fylle inn brynene der de er tynnere. Stram huden litt, slik at du kan jobbe på et glatt underlag. Bruk en stiv, skrå sminkekost til å påføre produktet i den samme retningen som håret gror. Små, lette strøk gir en mest mulig naturlig look. Fokuser på de områdene med tynnest hårvekst. Avslutt alltid med å børste gjennom brynene men en brynbørste – eller en vasket og renset mascarabørste. Dette gjør at resultatet blir mer naturlig, samtidig som børsting fjerner overflødig produkt. Bruk gjerne mørkfarge, mørke øyenbrynn gir oftest mere kontrast og vil dermed skape en illusion av at du ser yngre ut.


  SJEKK UT DENNE FILMEN SOM VISER DEG STEP FOR STEP


  Takk for at du leste denne innlegget, håper disse tipsene kan hjelpe deg et stykke på vei! :)
  Flere tips kommer!

  Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 377 Lesere

  Likes

  Comments

  Slik unngår du kviser

  1. Du dropper solkrem 2. Stump Røyken 3. Mindre Alkohol 4. Du bruker feil produkter 5. Sminke kostene trenger en grundig vask 6. Du sover med sminke produkter. 7. Du spiser usundt. 8. Du klemmer på kvisene. 9. Du trener for lite.

  Betennelse med verk i huden er ikke uvanlig for ungdommer.. Men vet du egentlig hva dette kommer av? Dette innlegget skal prøve å beskrive hvorfor urenhetene kommer til syne og hva de forteller deg. Urenheter i ansikt er som oftest bare et tegn på mangler hvor dog kroppen din prøver å fortelle deg noe. Men spør du meg kunne kroppen heller sagt det på en annen måte! Kviser i pannen kan tyde på stress eller søvnmangel, Kviser over øyenbrynene er knyttet opp mot problemer i immunforsvarer og kan være et tegn på at en forkjølelse er på vei. . Kviser mellom øyenbrynene kan bety at du har spist mye usunn mat eller at du har en matintoleranse.Kinnene er knyttet til luftveiene og lungene, så merker du kviser her bør du slutte å røyke om du røyker, og unngå å oppholde deg i svært forurenset luft. Haken og sidene av munnen er knyttet til forplantningsorganene, og kviser her tyder ofte på en hormonubalanse eller at du har eggløsning. ( For gutter stiller dette seg anderledes så klart).

  Uansett alder, kviser er aldri særlig populært. Ved hjelp av noen enkle grep kan du forebygge utbrudd, og forhåpentligvis oppleve at huden blir både renere og sunnere.

  Rens huden godt Sørg for å holde huden din ren ved å rense den hver eneste dag. Slik får du skånsomt fjernet død hud og overflødig olje. Bruk lunkent vann og en mild ansiktsrens, og unngå å skrubbe huden for hardt. Pass også på at hendene dine er rene før du rører ansiktet. Bruk til slutt et rent håndkle og klapp huden tørr.​ 

  Tilfør riktig fuktighet​ Bruk en fuktighetskrem som tilfører masse fuktighet, men sørg for at du finner en krem som er tilpasset din hudtype. Har du fet hud, kan du ikke bruke en krem skreddersydd for tørr hud. Gjør du det, kan du provosere frem kviseutbrudd. Snakk med butikkmedarbeiderne, og sørg for å lese på innholdsfortegnelsen før du kjøper produktet.​ 

  Vær sparsom med sminken
  ​ Vær sparsom med makeupen, særlig når du har utbrudd. Bruker du sminke, er det viktig at du renser huden godt hver eneste kveld. Hvis mulig, velg produkter uten olje, og benytt deg heller av vannbaserte produkter. Husk å les nøye på innholdsfortegnelsen før bruk, slik at du unngår stygge utbrudd. 

  ​Håret ​Unngå å bruke parfymer og hårprodukter med mange kjemikaler. Ingrediensene kan komme i kontakt med ansiktet ditt og tilstoppe porer og irritere huden. Hold deg til milde produkter, og dersom håret ditt er langt, kan huden din ha godt av at du setter det opp. 

  Fingrene fra fatet​ Hold fingrene fra ansiktet! Slik unngår du at bakterier spres videre til huden, noe som kan provosere frem utbrudd. Aldri pill på kviser, da det kan føre til infeksjoner og arr. 

  Riktig kosthold​ Tilfør huden riktig næring gjennom kostholdet. Sjokolade og chips kan føre til utbrudd, og det samme kan junkfood og annen feit mat gjøre. Tilfør også frukt og grønnsaker til det daglige kostholdet. Studier har vist at vitamin A og betakaroten kan forbedre hudens immunitet og helse, så gi plass til gulerøtter, søtpoteter, aprikoser og spinat så ofte som mulig.​​ 

  Slapp av!​ 
  ​Eksperter tror at vår emosjonelle tilstand henger tett sammen med helsen vår, samt hudens tilstand. Noen studier har vist at stress har sammenheng med kviser og urenheter. Ta deg tid til å forstå hvordan kroppen din reagerer på stress og hvorfor du blir stresset, og finn deretter effektive måter å bli kvitt stresset på for å unngå utbrudd.

  Trening ​Trening er godt for kropp og sinn, inkuldert huden, som er ditt største organ. Fysisk aktivitet minsker sjansen for angst og stress, og gjør at blodet strømmer lettere gjennom kroppen. Når du trener, kan det være lurt å unngå klær som gnisser mot huden. Bruk et håndkle og tørk svetten av pannen så ofte så mulig, da svette kan irritere huden og øke bakterinivået. Alltid dusj og rens huden rett etter trening.​


  • 251 Lesere

  Likes

  Comments

  Formålet med dette innlegget er å minske antallet av dømmende personer på nettet. Uavhengi om jeg er homofil eller hetro skriver jeg dette innlegget. Jeg håper dette innlegget kan være med å skape en forskjell. "Gay" er en legning. Ikke en greie for å sanke likes eller være spydig / ufin i kommmentarfelt. Jeg vil tro at disse filmene har startet det hele. https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c Håper flere deler samme tanke. Håper flere vil delta i kampanjen.

  Helt til slutt vil jeg si tusen takk for at du tokk deg tid til å lese dette innelgget. Håper du deltar i kampanjen. 
  Delta i kampanjen STOPP HOMOHATET LA OSS SKAPE EN BEDRE VERDEN I MØTE

  • 227 Lesere

  Likes

  Comments

  Hva syns du om denne dressen, er den hot eller er den litt vel mye?​​

  Jeg elsker denne dressen! Modellen kunne godt barbert seg men det er en annen sak! Den er rosa! Men er den hot er spørsmålet mange kanskje stiller seg. Jeg personlig vil si denne dressen er veldig hot. Utrolig stilren suit som virkelig beskriver med godt.

  • 418 Lesere

  Likes

  Comments

  Julegaver er ikke alltid like lett å finne, her er noen av de mest stilfulle herre plagene jeg har funnet frem. Produktene er hetet fra motebutikker verden over samlet på Nlyman.com Håper dere finne produktene hjelpsome.

  Pris: 599,- Finn produktet her: Original Lambswool 2 Col Sweat​

  Pris: 995,- Finn produktet her: Mart Pullover

  Pris: 199,- Finn produktet her: Worn Look Tank

  Pris: 499,- Finn produktet her: Faux Leather Sweater

  Pris: 299,- Finn produktet her: Phil Tee

  Pris: 399,- Finn produktet her: Nik Crew Neck

  Pris: 899,- Finn produktet her: Salena Sweat-Shirt

  Pris: 299,- Finn produktet her: Edward Crew Neck

  • 435 Lesere

  Likes

  Comments

  Kjære alle dere der ute som er redde for å komme ut av skapet. For det første må dere alltid huske: Uansett hvordan person du er eller personlighet du har så vil du bli elsket. Du er et menneske som alle andre uansett om din lening stilles andreledes en de "Normale". Det første skrittet for deg som homofil / skaphomofil er å finne deg EN god venn du kan stole på. En som du kan fortelle ting til. En som er en støtte for deg gjennom prosessen. Det er ikke lett og bare skrive jeg er Homo. Jeg klarte det ikke selv når jeg var på det statiet.

  Når du er i skapet er du redd for hva du skal si, hva du skal gjøre. Hvor du skal se og hvordan du skal leve med deg selv. Se bort fra alt dette nå imens du leser virdre! Du er perfekt du trenger ikke å tenke på hvordan du skal leve med deg selv, alt du trenger å fokusere på er å kunne respektere deg selv som person. Om det er vansklig å respektere deg selv som Homofil / Bifil er det kanskje lurt å vente til du føler det rette tidspunktet er der. Men fortvil ikke. Det er ikke så skummelt som du tror å komme ut av skapet. Husk: Du er ikke alene om å kjenne denne følelsen. Flere har vært på akuratt samme stedet du er.

  Hvordan komme ut, hva skal jeg si, hvordan skal jeg klare og forholde meg til livet uten for skapet. Det letteste som jeg ser på er det lureste og mest efektive: Snakk med foreldrene dine, si det rett ut at du har det vansklig med deg selv. Si det litt diskre ikke si direkte du er homofil. Så klart kan du si det om det er et ønske. Men når jeg var i samme prosess valgte jeg å gå frem som Bifil. Jeg sa til min mor at jeg var bifil. Mamma respekterte dette svært bra! Det hadde jeg selv aldri trodd. Så snakket jeg med pappa. Jeg nevnte ingen ting om legningen min men jeg sa til han at han skulle hilse på nye kjæresten min. Jeg sa da også at han var en gutt. Pappa sa ingen ting i mot det, han sa ja det er ingen problem for meg. Jeg er glad i deg uansett.


  Om du får hets av familien si følgende: Jeg er meg, jeg kan ikke noe for at jeg er homofil. Jeg er født slik jeg er født. Jeg får ikke endret meg. Jeg er glad i dere begge to mamma og pappa. Håper dere respekter at jeg er homofil for det er ingen ting jeg kan noe for.

  Ønsker dere alle lykke til! Jeg vet selv at denne biten ikke er lett!

  • 464 Lesere

  Likes

  Comments

  Jeg får utrolig mange spørsmål på sosialemedier. Mange stiller meg spørsmål om hvordan jeg har det som homofil, det virker ut for mange som å være homofil er et valg. Det er ingen valg, det handler ikke om å velge hva man mest har lyst til. Dette handler om hvordan du som menneske er bygd opp. Hvordan du tenker, hvordan du ser på livet hvor maskuling og hvor feminin du er. Homofile blir som oftest stemplet utrolig lett som styggemennesker som er egoistiske som ikke tenker på vidre på famile og få barn og alt dette. Men hva med de menneskene som da velger å ikke sette barn til liv. Livet mitt som homofil er helt greit, jeg spiser, jeg dusjer, jeg fikser meg, jeg steller og jeg rydder. Jeg gjør normale ting slik som en hetrofil gutt. Jeg spiller og svetter likt som hetrofile gutter. Jeg puster, jeg trener, jeg sover. Akuratt det samme som en hetrofil gutt. Det er nemlig ingen forskjell. Noe forskjell er det jo, men ingen så stor forskjell som gjør det slik at jeg ikke kan omtales som et normalt menneske.

  Jeg tenker ofte tilbake; Før jeg kom ut av skapet. Da jeg var som en "normal" gutt. En som likte gutte ting og var bare gutt. Da jente og guttefarger var en greie. I senere anledning har jeg lært at disse tingene som heter gutte og jente farger ikke finnes. I allerfall ikke for meg. For meg er det farger. Homofile lever normale liv. Dere tenker kanskje vi homofile er utrolig spesielle mennesker siden vi gjør tingene vi gjør. Vi kler oss kanskje i litt mere bling og farger, men vi er fremdeles mennesker. Vi har 10 fingre, vi har 2 armer og vi har 2 bein. Vi er som alle andre. Eneste som er forskjellen er at vi liker gutter. Det rare er: Om 2 jenter kysser er det greit. Men så fort 2 gutter skal vise kjærlighet, skal det ikke være mulig uten å bli stemplet som "HA-Gay" merklig. Syns alle skal få lov til å kunne vise kjærlighet. Verden er merklig, selv for en homofil.

  • 561 Lesere

  Likes

  Comments

  Gutter liker å bli kalt "kjekk" og "hunk", selv om det kanskje ikke kommer så tydelig frem i reaksjonen du får fra dem når du sier det.Det verste en gutt kan bli kalt er "søt". Det er derimot greit å kalle han søt hvis han har gjort noe søtt! De fleste gutter pynter seg ofte ekstra for den spesielle jenta, Men når han ikke skal noe spesielt så blåser han i uddsenet sitt og går alltid i layback klær som jogger bukser!

  Gutter synes det er koselig å se på en romantisk film med kjæresten, bare fordi han ser den med akkurat henne, og fordi han vet hvor glad hun blir for at han ser den med henne. Gutter tenner på blikket til jenter. Hvis han får "det" blikket, er han solgt. Om gutten har funnet en jente han virkelig er interressert i, gjør han alt for å få henne. Og han blir veldig skuffet om han ikke får de reaksjonene han ønsker. Jenter klager ofte over at gutter kun tenker på pupper og fine rumper, men gutta er like usikre på om musklene er store nok og om magen er muskuløs nok. De synes jenter er kompliserte og vanskelige. Tankegangen deres er ofte det stikk motsatte av guttens, så gutten kan ofte ligge i timesvis å undre seg over hva jenta egentlig mente da hun sa det ene, eller gjorde det andre.

  Flere gutter liker jenter som bryr seg om utseendet. Så selv om gutten klager over at jenta bruker lang tid på badet, og på å velge antrekk, så setter de innerst inne pris på det. Å være forelsket føles ofte kleint hos gutta, så ovenfor gutta kaller han henne "sexy" eller "digg", men innerst inne synes han hun er vakker, og har falt pladask for henne. Gutter blir også nervøse på første date, alle blir det! Likt som gutter og jenter!

  Dette gjelder så klart ikke alle gutter men etter min erfaring de fleste! Kiss!

  • 9545 Lesere

  Likes

  Comments

  Snart er det jul og antrekket må sitte helt perfekt. Men mange er kanskje usikkre på hva de skal ha på seg. Derfor har jeg kommet frem noen vakre kjoler som får guttene til å måpe. Kjolene er hentet fra Nelly.com link til nettsidene ligger under hvert av bildene, ha en riktig god jul jenter! Stor klem fra Mike! :D

  Pris: 399,- Finn kjolen her: Cross Top Dress

  Pris: 299,- Finn kjolen her: Powershoulder Bodycon

  Pris: 399,- Finn kjolen her: Deep Front Bandeau

  Pris: 249,- Finn kjolen her: Criss Cross Detail Skater Dress

  Håper dere likte kjole tipsene mine, og håper såklart alle dere får en super jul!

  • 616 Lesere

  Likes

  Comments