Hej! Hoppas alla har det bäst! Jag är äntligen tillbaka efter en helvetes vecka med illamående och halsont. Jag har alltså opererat bort mina halsmandlar vilket är en rätt liten operation och man ska piggna till efter några dagar bara. Det var va jag fick höra men tydligen gällde det alla utom mig.. Min ena mandel upptäcktes under operationen vara ungefär dubbelt så stor som den andra. Vilket gjorde att dem också fick bränna dubbelt så mycket och sy. När jag vaknade upp var jag rätt borta så jag hade inte så ont, skönt tänkte jag. Natten då jag kom hem dock och fram till nu har verkligen varit hemsk. Aldrig haft så ont i hela mitt liv tror jag. Usch, skönt att ha det överstökat!!
Nu är jag på benen och redo att åka till ska till Tingsryd bästa måndag.

Nog om det. Igår var jag med mamma för att kolla lite i affärer och så. Då mamma säger "har du några boyfriend jeans"? Och jag svarar nej, men jag vill ha. Och mamma svarar " då får vi väl köpa ett par":) då det var början på lite byx och smink shoppande, som sedan gick till ett par nys Marshall hörlurar. Så jävla nöjd!

Från hm 399 kr.

Smink från hm och Marshall.

Likes

Comments

Så jävla bra dagar

Likes

Comments

Ett par skit snygga ljusa jeans som är perfekta nu till vår och sommaren! Kostar endast 150 kr och kommer från lager 157

En längre T-shirt som funkar till både jeans och barbent. Kommer från hm för 79 kr.

En lång och riktigt snygg jacka som jag velat ha länge! Kommer också från lager 157 och kostar 300 kr.

Likes

Comments

Nu blir det äntligen bloggande! Haft en så otroligt kul vecka, riktigt lyckad. Mitt och Carros uppträde gick mer än bra och vi är nöjda.

Redan i lördags lämnade jag Sälen för att åka till Borlänge där vi hälsade på mormor och morfar, det var super mysigt. Vi shoppade såklart lite också och bilder på de kommer ut senare. Hoppas alla mår bra! Kram

Likes

Comments

Lite Skii, roligt kul

Lite fika och musik

Efter ett mycket lyckat uppträde blev vi bjudna på nattklubben ICE i Sälen, VIP band och allt! Riktigt jävla kul kväll!!

Likes

Comments

Hej!! Jag är sååå dålig på att skreva text till mina bilder jag vet, men helt ärligt har jag inte tid. Men ska bättra mig!!

Just nu är vi alltså i Sälen och livet leker. Vi äter god mat, repar inför showen på fredag, glider och åker skidor. Helt ok alltså.

Lite mat och lite Vendela. Bästa ju

Likes

Comments

Tre ord : så jävla bra

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det mäkis födelsedag. Det var kul

Likes

Comments