Header

Grillningen igår var supermysig! Min fina vän Catharina som jag inte träffat på huuuur länge som helst kom även vilket var kungligt.! Hon sov även över så nu sitter vi hör i solen äter frukost.

Idag tar min barndomsvän Elin studenten!! Klockan ett skall jag befinna mig på Hulebäcks utspring & sedan blir det mottagning & studentfest för hela slanten.

Likes

Comments

Imorse gick jag upp tidigt för att hinna städa på mitt rum innan städerskan kom. Ville vara en fin flickvän också så passade på att tvätta Johns kläder hehe. Håller fortfarande på faktiskt. Sedan mötte jag upp Malin i stan, tanken var att vi skulle åka ut till saltholmen & sola lite men det var inget bra väder. Blev sushi i solen vid kanalen istället & lite tid på stan. Nu ska jag handla mat för ikväll kommer några vänner hem till mig & vi skall grilla & mysa! Supernice!

Likes

Comments

Första dagen på Liseberg var ju som sagt igår & det gick jättebra! Det blir nog en väldigt bra sommar! Slutade vid tjugo i tolv & var hemma ganska sent. Min fina pojkvän mötte mig vid Götaplatsen så att jag slapp gå hem ensam vilket var väldigt skönt. Imorse chillade jag bara & tog det lungt vilket jag behövde. Så nu är jag på väg
Mot jobbet igen för dag två! Fint väder & uppvilad så det blir nog en bra dag.

Likes

Comments

Idag börjar jag jobba på Liseberg så har varit inne i stan för att köpa skor för sommarsäsongen. Det blev ett par Nike Pegasus på stadium & sushi i sommarsolen. Är nervös men det skall också bli superkul!! Är taggad

Likes

Comments

I lördags var jag, fanny, Elli & några utav hennes vänner på Håkan Hellström. Han spelade inför ett fullsatt Ullevi, 70 tusen personer. Helt sjukt. Hans scenshow var fantastisk & han var kunglig som vanligt! Väldigt bra. Han spelade väldigt länge också så man fick verkligen valuta för pengarna eller vad man skall säga haha. Det var så nice verkligen!!

Igår kväll spelade han ju sin andra konsert & jag plus John kunde höra det hela vägen upp till hans lägenhet, i ganska bra kvalle. Inte illa alls, Håkan två dagar på raken.

Likes

Comments

Igår, dagen efter studenten så skulle jag såklart på afterwork eller en slags avslutning med all personal som jobbat scandinavum under säsongen! Det var väldigt kul faktiskt! Jag som kom hem runt halv fem efter studentfesten sov ända till klockan 3 så det fick bli gårdagens make-up & den enda klänning jag hittade hos min kära pojkvän. Fräsch kan jag inte påstå att jag såg ut, men vafan man tar ju bara studenten en gång. Boule var svinkul!! Rekommenderar det varmt, vi var ganska bra med faktiskt! Jag är nöjd.

Idag skal jag bara njuta, sola & kolla på bilder från studentdagen. Det kommer ett långt inlägg om det senare. Kan inte fatta att det är över... Får ta & göra ett inlägg också med vad jag fick i studentpresent! Men det kommer när jag har tid. Ikväll blir det även Håkan med mina två fina systrar, It's gonna be great!

Likes

Comments

Gustav min fina barndomskompis fyllde arton idag så vi var där & åt tårta & middag! Supermysigt, skönt att komma ut ur huset där alla springer runt som galningar hehe. Sen måste jag dock hem & göra det allra allra sista för nu är det inte långt kvar.

Likes

Comments

Jag har sprungit omkring & gjort alla sista ärenden idag. Lämnat allt flakpynt på skolan & ordnat det sista med det i sällskap med Malin & Celine vilket var trevligt. Det är så fruktansvärt varmt & kvavt idag!! Dör, svettas helt enormt mycket. Inte skönt faktiskt. Det skall ju tydligen vara dåligt väder imorgon också. Åska & regna vilket är
väldigt tråkigt för alla som tar studenten. Men det blir nog en bra dag ändå!

Likes

Comments

Sov ut idag med tanke på att jag somnade senare än det var tänkt. Väldigt skönt! Gjorde mig en mysig frukost & umgicks med min mamma & hennes kära moster. Snart skall jag bege mig in mot staden för att lämna in de sista skolböckerna & flakpyntet! Sedan åka förbi zara & förhoppningsvis köpa en fin klänning som jag haft mina ögon på! Därefter är det allt inför imorgon som skall fixas & jag skall bestämma om jag ska ha rakt eller lockigt hår imorgon...

Likes

Comments

Igår hade vi som sagt en studentgrillning för alla i årskurs tre på skolan. För er som inte vet så är jag ansvarig för studentkommitten hos oss & var därför med & hostade igår. Det blev fantastiskt lyckat!! Jag var även fotograf för kvällen & gick därifrån med flera hundra bilder vilket var kul. Vädret var fantastiskt! Korven smackade bra & att grilla marshmallows har aldrig varit roligare.

Vi var i slottskogen & folk hade tagit med sig allt från kubb till brändboll & vi hade självklart en högtalare som spelade min asniceiga vän cellens playlist om jag inte minns fel. Det var en väldigt bra kväll vilket alla sköna som var där kan intyga. Det är roligt när man har dessa evenemang så man inte bara ses på balen eller studentfesten, man vill ju faktiskt spendera mer tid i slutet med varandra. Ursäkta för en liten bildbomb men jag blev så nöjd med många av dessa heliga bilder att jag var tvungen att publicera dem. Jag övertalade såklart Celine till att vi skulle köpa såpbubblor, som blev en hit!!! (i alla fall hos mig) Hur dröm blir det inte med bubblor på bild? Mmm

Som sagt, bara 24 timmar kvar & sedan är det min studentdag!!! wieee

Likes

Comments