Vardag

Lite tankar å så

Godkväll och välkomna.

Nä ja vet inte, men ändå. I helgen har jag inte gjort sådär jättemycket. Varit med Christopher hela helgen, vilket har varit jättemysigt. Vi har gått lite på stan och tittat, nu när det var Black friday. Jag är äntligen klar med alla julklappar så nu ska jag vänta på att två stycken kommer hem till brevlådan. Självklart kommer jag inte skriva ut vad folk får förrns efter jul då jag inte tänker riskera att någon läser detta.

Har även funderat på att börja med youtube igen. Sitter och har idéer hela tiden, enda som saknas är tiden. Egentligen har jag tid, men jag har väldigt svårt för att sitta och prata med ingenting då andra finns i huset. Jag blir ju nervös å så.

Aja, nog om det. Imorgon fortsätter vi med slutproduktionen och fördjupar oss i våra karaktärer till pjäsen. När vi har ett satt datum, pris osv kommer jag även skriva ut det här ifall någon är intresserad att komma.

Tror inte jag har så mycket mer att skriva för ikväll så vi hörs senare istället. Bye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

God eftermiddag!
How is your day? Min e på bättre vägar, slutat skolan, fixat julklappar, ska fixa nya hörlurar och sen kan jag leva.
Då mina hörlurar gick sönder igår måste jag skaffa nya, vilket e passande att ja gör det idag (black Friday).

Vet faktiskt inte direkt vad jag ska skriva, ville ba skriva för tillfället XD

Likes

Comments

Vardag, history

Asså shit säger jag bara. Har skrollat igenom min blogg nu på morgon och sett mina gamla inlägg från över ett halvår sen å jävlar. Mådde jag verkligen så dåligt som jag skrev i många inlägg? Var jag verkligen så missnöjd med mig själv?

Kommer inte ihåg direkt hur jag mådde då, men om det som jag skrev stämmer, är jag väldigt glad över att jag inte är där nu.

Ja, jag mår mycket bättre idag, klart jag har mina nedgångar och så, men det är inte lika ofta.

Varför såg jag alla dessa ”fel”?

Likes

Comments

Vardag

Det är en liten seg kväll. Nu i eftermiddag påväg hem insåg jag att mina hörlurar hade gått sönder. Inte särskilt glad över de.... Vilket betyder att jag måste köpa nya imorgon , vilket jag egentligen inte har råd med. Har som sagt lite saker att fixa bästa studiebidrag, men jag antar att jag får försöka prioritera vad som är viktigast.

För övrigt har jag glidit runt på skolan idag, fick även mina ögonbryn fixade vilket blev en väldans förändring (nej, jag har inte gått till en salong, detta är något som händer på mina makeup lektioner då vi ska lära oss om olika former, tjocklekar osv).
Imorgon åker jag till Christopher och blir där över helgen. Kommer bog bara ta det lugnt, är ganska slut i huvudet. Jag kanske skriver imorgon, det får vi se då. Gonatt!

Likes

Comments

Vardag

Gomorron! Idag Äre torsdag, idag slutar jag 17.00, idag måste jag städa.

Äh, de va väl inte så intressant... Men! Hade min första körlektion igår och de gick faktiskt skitbra! Gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Så denna helg kommer ägnas åt å städa å plugga teori af.

Juste, nu i trean bär man går den estetiska linjen (i alla fall på den skola jag går) ska man även göra en slutproduktion, vilket är en musikal, pjäs eller liknande. Min klass fick en pjäs i år, å det kanske inte var vår favorit, kändes inte som oss eller någonting, men det är bara p bita ihop å köra på. (Fast ja avslöjar inte vilken de blev förrns senare)

Nä, dags för skola, hörs sen!

Likes

Comments

Vardag

Hellu. Idag är det en jävligt seg dag. Har inte gjort någonting i princip. Skulle sitta med läxor och städa, slutade med youtube hela dagen.
Blev ingen Manson konsert för mig, skrev om de i maj tror jag. Hade nämligen inte råd me boende å så, så de blev inte av. Ikapp med allt i skolan å tränar för fullt inför julkonserten om en månad. Jul.. Ja den närmar sig också. Som tur är har jag redan kollat upp de julklappar jag ska ge bort, så nästa studiebidrag kommer det handlas för fullt.
Har även börjat förbereda för balen till våren, nu när jag går i trean. Klänningen är vald, ska bara få ihop pengar nu. Skor lär jag ju också ska ha, men det tar jag senare.
Imorgon åker jag nog till pojken också, stannar där gärna några dagar. (Ja, jag har ny partner)
Nä nu ska ja ägna tid åt annat så hörs senare!

Likes

Comments

Vardag

Halloj! Var ett tag sen!
Saker har hänt hit å dit sen sist, men det mesta är positivt.
Skolan har börjat å vi e redan igång med läxor. Suck!
Börjat på körskola också, förhoppningsvis rullar körkort in kort efter jag blivit 18.
Om två veckor på ett ungefär åker jag till Mallorca, vilket e något jag inte ser fram emot. Det kommer va på tok för varmt, å flyga e inte min grej. Men ba till å bita ihop antar jag.
Ska försöka skriva lite oftare också 😅
P.S VART KOM ALLA LÄSARE IFRÅN?!?!?! 😱

Likes

Comments

Vardag

Jag mår bra, i mitt förra inlägg berätta jag att ja å Mattias gjort slut.
Men ja mår bra. Ja e inte arg på honom, jag vill att vi ska kunna fortsätta vara vänner Cuz från mitt håll va vi mer än ett förhållande. Det e lugnt, jag går inte sönder

Likes

Comments

Vardag, Problem, history

Vi tog slut. Det finns inget vi. Han gjorde slut. Vi tar oss upp sen, men jag är i mitt stup.
Jag å Mattias är inte tillsammans längre, sånt som händer I guess. Tänker inte gå in på detalj här dock då det e mellan oss å nåt som våra vänner får veta.
See ya men tar igen min egna tid just nu

Likes

Comments

Vardag

Halloj! Har nyss börjat tillfriskna tillräckligt för att kunna göra nåt än att ba ligga still.
I söndags blev jag förkyld å trodde först att de ba va en pollen reaktion. Sen på kvällen fick ja huvudvärk å shit å ba Ugh. I alla fall hare blivit bättre så e ba lite snuvig nu. Jobbet imorn så blire lite mer vila efteråt.

Kommer lite random bilder här i slutet, nämligen tänkt blogga i omgångar å nu har ja ba en massa bilder som tänkts användas till nånting som ja inte kommer ihåg vad det var.

Likes

Comments