Vardag

Tja! Midsommar har nyss passerat å jag har inte gjort ett jävla piss idag.
Igår ägnades största delen av dagen till att göra mat. Gjorde rullar av olika slag med lax, renkött, fläsk m.m. Laxröra, paj å grillning. Det var väldigt gott må ja säga.
De flesta drack öl eller vin, jag valde vin denna gång då ölen var en sort jag inte tycker om. Är inte mycket för vin heller, men Rosé vin är helt okej. Senare på kvällen hade vi musikquiz då det mesta var gamla godingar bland annat ZZ top, KISS och Ultimathule.
Runt 11 tiden drog jag å Tusse ner på byn där ett gäng människor spelade musik å drack. Fick lite öl, cider, åkte flak å Volvo. Fyfan va de va kul!

Övrigt så har jag gått ut ännu ett år på gymnasiet med godkänt i alla betyg, faktiskt väldigt stolt över mig själv. Nu äre bara ett år kvar, sen är jag klar. Ska även jobba till veckan å förhoppningsvis större delen av Juli.

Ska försöka vara mer aktiv här, men det är lite svårt bär det inte finns något speciellt att skriva om

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

I fredags gick jag ut andra året i gymnasiet. Känns ganska pirrigt att det bara är ett år kvar.

Under midsommar ska jag fara te fjälls å umgås me Clara å hennes familj, vilket kommer bli Najs. Har inte varit där på jättelänge så det ser jag fram emot.

Åker in till stan igen imorgon. Ska handla å träffa lite folk.

Well som ni märker så har jag typ inget intressant å blogga om, därför tar det ett tag mellan inläggen

Likes

Comments

Vardag

Jag vet inte direkt va ja ska blogga om, så kan väl slänga upp lite om helgen.
Firade en kompis födelsedag i fredags å jävlar va folk, kände knappt hälften
Resterande dagar har ja bara degat i princip. Va me bubben en sväng, sen varit hos Mattias. Åkte hem idag. Vet inte va ja ska göra nu.

Likes

Comments

kul

Något jag aldrig blir trött på att göra
SOVA

Idag var det min första dag på jobbet och jävlar va mycket folk det var, men det gick bra. Lärde mig snabbt vart saker och ting skulle hänga, hur man hängde upp det, vilken typ av galge osv. Det var najs

Likes

Comments

kul

Vad jag lärt mig under denna månad
Tycker inte direkt jag lärt mig något nytt, möjligtvis vilka grupper olika språk hör till. Alltså bara saker inom skolan

Likes

Comments

❤️❤️❤️❤️❤️, kul
30 dagar

Vilken typ av person jag blir attraherad av

Uppenbart blir jag attraherad av personer som är som Mattias. En person som inte går efter dagens normer, en person som är omtänksam och accepterar personligheter av alla olika slag. En person som även är lite som jag, samma musiksmak, samma umgänge osv. En person som vet vad hen vill göra med sitt liv, jobb, familj etc. En person som är helt fantastisk!

Ikväll var det konsert med min skola. Vi sjöng i kör, och hade många solo artister och duetter, inklusive jag. Jag sjöng en låt som heter "Forevermore" av Broken Iris. Jag var så nervös, rösten darrade, händerna skakade, och jag sjöng andra versen direkt efter introt. Jag blandade ihop första och andra versen. jag blev å nervös! Men det gick bra, alla var jätte duktiga! Jag var extra stolt över Tekla, bubbis och Tusse. De gjorde det så sjukt bra! Jag har aldrig blivit så tårögd förr! Det var helt fantastikst! 

Det kommer komma upp en video då jag sjöng på facebook. Jag vet inte när, men håll koll på min profil ifall ni vill lyssna!

Facebook: Rebecka Forsell

Likes

Comments

❤️❤️❤️❤️❤️, kul, Vardag
30 dagar

Dag 26: En bild på vart jag vill åka

Bilden finns längre ner i inlägget. Det här är en väldigt chill, men seg vecka. Igår gick jag i skolan till 11.30, jag kan inte ta mig hem förrns 13.55 då det inte går typ några bussar alls förbi hemma hos mig. Idag började jag 12.30, men var inne i stan 9.30, eftersom att jag blir sen annars om jag tar bussen efter. Gick i skolan till isch 12.50, valde dock själv att åka hem senare eftersom jag hittade ett gäng kompisar att vara med. Imorgon blir en långa dag, Är i stan 9.30, börjar 12.30 och ska ha konsert 19.00-21.00. Blä. Visste, det är kul med konserter, men det är så segt. Ledig på torsdag och fredag, och på lördag kommer äntligen Mattias hem!

Bilden är tagen i Alaska

Likes

Comments

En bild på vart jag vill åka

Hit ❤️

  • 50 readers

Likes

Comments

kul

Vem är jag?
Tja, själv tycker jag att jag beskriver mig själv i de flesta inlägg, samt den lilla presentationen för bloggen också 🙃🙃

Likes

Comments