​Ja men tjena! Det var ett tag sen... igen... But what the fuck! Vad är jag? Ett helvete, det är vad jag är. Jag gör saker som man inte får, blir anklagad för saker jag inte gör. Bryter mot regler, skolkar, slåss etc etc. Men vafan ska man göra? Jag gör det jag känner för. Så blir det när man inte orkar vara något annat än arg konstant. Jag orkar inte skratta och vara glad. Så jag gör saker som jag faktiskt skulle göra ändå XD. Det får folk ba leva med. Fan klarar dom inte va upp i mig så får dom väl låta bli. Eller?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag känner mig ofta bortglömd och osynlig. Men nu gör jag de mer än vanligt. En väldigt viktig person lovade mig en sak som hen inte höll. Denna person skrev eller ringde mig inte efter det för att be om ursäkt. Jag har inte haft kontakt me hen på 4 veckor förrns idag. Idag fick jag ett sms och hen undra om de va ja som gick från bussen. Att inte ta kontakt me mej på 4 veckor å förvänta sig att allt nu ska va frid å fröjd är något jag inte förstår. Är de mitt fel att hen gör såhär? Vad måste jag göra för att hen inte ska göra samma sak igen? Jag lägger skulden väldigt lätt på mig själv även fast det inte är mitt fel. Men det är lätt hänt. Jag orkar inte med den här skiten, men jag tänker på det varje dag...

Likes

Comments

Idag var det en helt vanlig dag. Jag gick till skolan, gjorde mina studier och gick hem. Men när jag väl är på väg hem får jag ett meddelande. "Estet 1 befann sig i bildsalen, en whiskey flaska står på ett bord. Även Rebecka var där".
Jaha? Beyder det att det var min flaska? Jag har inte ens rört den. Har jag luktat sprit idag? hmm. Såfall var de mer än ja visste. Att bli uthängd på det sättet är inte så trevligt. Denna lärare som hittade flaskan skrev det där till min coach som där efter skrev det till ALLA i min klass.... Jahopp. Thanks. Flaskan användes till ett foto projekt å de personer som använde den hade ba glömt å tagit bort den. Men att behöva bli uthängd på det där sättet är inget som är så jävla najs. Sure, ja e galen. Verkar va påverkad av någonting på hel tid. Nästan. Men det är jag inte å speciellt inte på skoltid. Jag försöker i te sätta dit någon i detta fall. De ba blir så... Fel

Likes

Comments

Mediciner är ett helvete. Ja, ja vet att det inte är direkt relaterat te ba alternativare, finns även "normalt" folk som tar det. Men bokstavligt, medicin är för jävligt.
Jag går på 4 olika mediciner. Mediciner jag inte tycker om att behöva ta.
Magkatarrsmedicin. Små kapslar som hjälper mot stress eller oro. Tänk er ett fett jävla slag precis under bröstkorgen. Det är stortsett definationen av magkatarr.
Astmamedicin. Ni vet nog vad astma innebär. Andningsproblem. Jag har ansträngningsastma, innebär att ja kan springa typ 10 meter å känner mig därefter döende.
Allergitabletter. Well just listen to it. Allergi mot någonting, i mitt fall pollen. Ögonen sväller upp å man får en jääääävulst täpt näsa.
Pronaxén. Värktabletter mot extrema smärtor som huvudvärk, ledvärk, muskelvärk eller som i mitt fall mensvärk. Ja, ja har en ganska grov pms å de e ett helvete.
Många tänker att "mediciner kan väl inte trycka ner någon? Man får ju hjälp". Ja man får hjälp, men det bästa är ju att få vara helt frisk och orka göra saker utan att behöva ta en paus var tredje sekund. Det är därför mediciner ofta trycker ner en. För man blir bara påmind om att man är sjuk... Nu säger jag inte att alla ser från den vinkeln, men många ser det så. Mediciner är ett helvete.

Likes

Comments

Att vara alternativare är ändå väldigt svårt. Sure, de e inte svårt å veta vem man e. Men det e svårt å veta vad man ska göra för att inte bry sig om vad andra tycker. Det tog tid för mig å lära mig det. Det tar tid. Att inte veta hur man ska göra för att stänga ut alla blickar, alla viskningar bakom ens rygg. Man gör allt för att inte bry sig. Men det är otroligt svårt att låta bli. Direkt man går förbi dem så hör man dem bakom sig. "Vad har hen på sig? Vad är det för fel på hen? Varför påstår hon att hon e en han? Asså vafan är de för fel på hen?". Sen alla blickar man får. Men man gör allt för att inte få låta alla ord trycka ner en. Man försöker bygga upp sitt förtroende så mycket de ba går, men det är jäääääääävligt svårt. För mig tog det 12 år. Men jag lyckades. Jag orkade inte bry mig längre om vad folk sa, just för att jag visste att de viktiga e inte att bli omtyckt av alla, för de kommer man aldrig bli. Utan de viktiga är att veta vilka som står vid din sida, när du måste ta dej upp.

Likes

Comments

Hej! Eum. jo, de e så här va. Jag har bloggat förut, men då gömde jag mig bakom något som jag inte är. Jag försökte vara som alla andra. Som de flesta tjejer. De populära tjejerna. Så min blogg utspelades i fake. Men jag har tänkt gå ut med mig själv nu, ta allt från början. För det här är den jag är. Alternativare. En wierd person som klär sig lite lustigt och färgar håret i skumma färger. Jag har tänkt berätta hur en alternativare är. Inte en sån som de flesta människor tror. Såna som alltid e deprimerad med självmordstankar. Det finns mycket mer än så. De mest komiska med att vara alternativare, är att de "normala" alltid ser en fruktan hos oss, är rädda för de som vågar stå upp för sig själva

Likes

Comments