Header

Igår gjorde jag min sista arbetsdag här nere i Grebbestad och på kvällen så gick alla tjejer på jobbet ut och åt på Grebys. Igårkväll kom min syster och sov i stugan hos oss och imorse åkte vi
till sportshopen och sedan åt inne i Grebbestad på Grebys igen haha för att sedan åka hem, så nu ligger jag hemma i min säng och har inget att göra med livet ha ha..

Vi var förövrigt ute i lördags, så vi var på förfest i fjällbacka och sen åkte vi till terrassen.

Ska åka förbi hos mamma nu på kvällen Samt tvätta lite sen får vi se vad som händer framöver. Kunde iallafall inte haft en bättre sommar. Tack grebbestad <3 kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså denna sport-bh?? Dröm, hittade den i butiken och inte sett den förut så den lär va nyinkommen. 299:-

Likes

Comments

Denna LP skiva köpte jag inne på klubbland Håkans utställning på Liseberg. Älskar den

Likes

Comments

Bilder från i söndags!!

I söndags var det då personalfest vi var ju lediga så startade dagen med att åka till tanum shoppingcenter och shoppa lite innan vi åkte till några kollegor och gick vidare till en förfest hos en annan kollega. Runt 8 så åkte vi till lokalen där festen hölls och hela kvällen var såå rolig och fick en verkligen att vilja komma tillbaka nästa år.

Nu ska jag verkligen njuta av sista tiden här för det har varit fantastiskt.

Likes

Comments

Fick allt till några bilder på spetstopparna jag
Köpte. Så fina och värda kostade ca 75:- st från Ella M.

Skorna har jag köpt på jobbet också sjukt värt!! Fila skorna kostade ca 400 och new balance runt 300. Kap

Likes

Comments

/bild från när hela kassagänget käkade på grebys

Hej! Idag är jag äntligen ledig och har fått sova ut. Jag har nyss ätit frukost, plockat lite i mitt rum här och tvättat lite.

Idag och ikväll är det först lite shopping som står på schemat. Sist vi shoppade så hittade jag jättemycket fina bralette's men så jäkla svårt att få fina bilder på saker här ut i stugan, jag har även köpt flera skor dom jag vill vida men vi får se hur jag löser det haha.

Ikväll är det iallafall personalfest och den är tydligen jättestor då alla från nästan alla sportshopen butiker är inbjudna , ska bli riktigt roligt!!

Vi hörs

Likes

Comments

Hejsan! Ligger i sängen dödstrött nu efter en arbetsdag och sen en sista middag på bryggan med alla kassakollegor, så trevligt och kommer verkligen sakna alla.

I måndags och tisdags var vi lediga så jag och Alice åkte i måndags till Nordens ark först och sedan vidare till tanum shoppingcenter där man fick med sig en del. På kvällen hade vi taco-kväll med Sebastian och bokade Liseberg helt spontant så igår var vi på Liseberg. Verkligen jättekul och vi hade såå fint väder (nästan lite för fint haha ;-) så har spenderat mina 2 lediga dagar väldigt bra måste jag säga.

Nu blir det jobb i några dagar innan ledigt vilket betyder att gå ut samt en stor personalfest innan alla åker för den här säsongen. Ha det bra KRAM

Likes

Comments

Detta köpte jag på jobbet igår. Calvin Klein set och ett par Vans, hade en kund som köpte dem och tyckte de var såå snygga så köpte själv ett par. Svarta i mocka - kommer funka så bra i höst!!

Likes

Comments