Header

Det går upp och ner hela tiden, jag har varit arg och irriterad hela veckan. Jag har ingen ork till något och vill ingenting.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fattar ni hur mycket jag längtar efter Flisans säng just nu. Jag är så jävla trött. Har käkat en toast med kyckling och och shoppat lite. Jag har insett att jag har nickelallergier så jag måste ha nickelfria smycken, och unna mig ett par örhängen från snö of sweden, sen blev de lite smink och min favvo choklad. Vann 10 kr på en sådan där spelmaskin, hahaha har inte spelat på en sådan sen jag var liten så var tvungen. 😂

​Om 1,5 timme är jag framme. Va ska jag hitta på????

Likes

Comments

Jag mår inte alls bra. Jag är trött och har inte lust med något. Ingen lyssnar och försöker hjälpa mig. Förra tisdagen hade vi sip möte men jag tyckte inte vi kom fram till så mycket. Jag vågade inte säga allt jag hade skrivit upp på papperet. Jag har hoppat av skolan, mina dagar spenderar jag med att gå mellan soffan i vardagsrummet och sängen. 

Jag har haft konstanta självmordstankar sista dagarna och innan jag ska somna ser jag bilder när jag försöker ta mitt liv och lyckats men ingen hittar mig förrän morgonen efter och då är jag redan död. Jag ser när de dödförklarar mig och likbilen hämtar mig. De är så obehagligt.

Mitt självskadebeteende har brakat loss igen, jag får ingen hjälp för de heller och jag orkar inte ta emot hjälp just nu. Jag funderar på att säga upp kontakten med öppenvården för de hjälper mig ändå inte.

Idag ska jag till soc på ett möte där vi ska jobba med min ekonomi. Alla papper är packade, de blev en hel mapp. Haha.

Likes

Comments

Jag har inte många vänner, jag har 4 stycken jag kan kalla vänner. Det är Felicia, Cecilia, Sanne och Sussi. Jag har inte känt någon av dom speciellt länge, Felicia har jag känns längst och de är 1,5 år. Dessa personer betyder allt för mig.

Sanne och Sussi träffade jag för första gången i november tror jag. Jag var så nergången. En av mina kontaktmän på boendet tog med mig på en "träff". Jag hade knappt ätit eller druckit på 2 veckor. Dom såg hur dåligt jag mådde men inte den så kallade utbildade personalen på mitt boende.

För några veckor sedan släppte jag in Cecilia, Sanne och Sussi i mitt liv och jag är så glad över de. Dom finns alltid där för mig när jag inte mår bra. Jag kommer aldrig lämna dom liksom Felicia.

Igår när jag inte mådde bra kom Sanne och Sussi till mig och fick mig att skratta så de gjorde ont i magen. Från att skada sig till att få skratta på riktigt gör så mycket. De frågade om de skulle komma redan på förmiddagen men jag behövde vila pga att jag sovit dåligt.

Jag kommer alltid finns för dom när dom inte mår bra, men de är svårt att finnas där när man själv inte mår bra och de förstår dom. Älskar er, ni är så fina människor ❤

​Fick boken och halsbandet av Cecilia och handkrämen av Sanne igår

Likes

Comments

Jag tänkte berätta en sak som hände i januari en sak jag inte berättat för nästan någon pga att jag inte varit redo men nu är jag de.

Jag skriker efter hjälp, jag gråter, jag skadar mig på alla sätt men ingen ser. Jag orkar inget. Varje andetag är en plåga. Jag har bestämt mig den 11 januari 2017 är min sista dag i livet och de var så nära att de kunde blivit så. Jag gjorde ett allvarligt och seriöst självmordsförsök men misslyckades.

Jag vaknar av att de står en massa människor runt mig och jag hör någon gråter. Vad händer är min första tanke. Jag får efter en stund sätta mig upp försiktigt har jag ett svagt minne av. En stund senare börjar jag vakna till, jag har varit medvetslös men ingen vet hur länge och inte jag heller, men de var minuter från att jag hade dött. Jag lägger mig på båren och en personal packar min väska som halvt redan var packad pga att jag var på psykakuten kvällen innan.

Väl på akuten börjar jag fatta vad som har hänt och vad som kommer hända. Jag vägrar undersökningar, jag har en väktare som "vak" men jag skiter i det och tar min väska och går mot utgången, men han går efter mig. När jag var på väg att öppna dörren så tar han tag i mig och jag stretar emot i panik, jag får sådan panik att dörren går sönder. Till slut går överfallslarmet och de kommer en massa personer springandes emot mig och jag blir nerbrottad på golvet. Jag får ännu mer panik och de lägger mig i en ställning så jag inte kan röra mig.

Efter en stund frågar de om jag är lugn och jag säger ja. Så fort jag kommer på fötter så försöker jag smita igen och blir nerbrottad igen men denna gång drar de in mig i ett rum och släpper mig efter en stund men dörren är blockerad av all möjlig vårdpersonal och en polis kommer. Jag har en väktare, en polis och en massa vårdpersonal hos mig. Jag kan inte ta mig någonstans.

En stund senare kommer de två poliser till som ska köra mig till psyk, jag tar min väska och följer med, jag var på väg att smita igen men insåg att de inte skulle gå, jag hade tre poliser och en väktare runt mig så jag visste att jag inte skulle ha en chans. Jag fick inte ens gå ut till polisbilen de hade kört in den till ambulansintaget där de var låst.

Polisen kör i ilfart till PIVA, jag trodde jag skulle till psykakuten men allt var redan klart, jag skulle till PIVA. Jag kliver ur bilen och ser en bältessäng, jag får komma in på avdelningen men för att komma dit går man igenom bältesrummet. Jag mår ännu sämre.

Inläggningen blev inte lång som tur var, jag spelade att må bättre efter tvångsinjektionen och blev utskriven, Denna händelse är ivo anmäld.

Likes

Comments

Jag mår skit igen, jag faller mer och mer men jag har så fina vänner som bara kommer sådär så jag slipper vara ensam och hitta på dumma saker. De frågade om jag ville att dom skulle komma redan på förmiddagen men jag var så trött för jag sovit så dåligt. Men hela eftermiddagen och kvällen har jag haft så sjukt kul och mått bra. Vi har skrattat så de gjort ont i magen och ätit gott. Tack fina Sussi och Sanne ❤

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag något så sjukt enkelt och supergott. Jag fick en krydda av min syster när jag var där sist. Jag vet inte vart hon fått eller köpt den. Men på baksidan stod de på engelska. För att göra detta.....

Behöver du:

Kycklingfiléer
Potatis
Morötter
Lök


Jag stekte hela kycklingfiléer i denna krydda och skar morötter, potatis och lök och slängde in de i en ugnsform i ugnen. Klart.

Bilden till höger är kryddan

Likes

Comments

Hej igen. Jag har haft sjukt mycket att göra sen jag kom hem. Massa samtal och pappersarbete. Jobbigt att vara vuxen. Aja igår var jag hemma hos Sanne i stort sätt hela dagen och idag har Sanne vara hemma hos mig typ hela dagen, hon åkte just. Vi har målat mitt soffbord, skrivborg och en hylla vitt. Vi ska även måla min gamla tvhylla vit när de blir bättre väder så vi kan vara på balkongen för de lukta i hela lägenheten.

Mitt soffbord och hylla. Sanne håller på med skrivbordet.

Likes

Comments

Snart ska jag kliva på båten mot Åland. Jag är sjukt trött och vill bara sova. Men men. Får nog köpa en pepsi max på båten så jag håller mig vaken. Hörs ikväll då jag har wifi annars blir de dyrt.

Likes

Comments

Japp då sitter jag på cityterminalen och väntar på bussen som ska ta mig till båten. Oturen har fortsatt, jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort som har gett mig otur. Först när jag skulle gå mot tunnelbanan så går jag vilse, jag går och går och går men kommer ingen vart. Till slut frågar jag en person och går så som han har sagt men ser ingen tunnelbanan, till slut frågar jag en annan person och kommer till Östermalms torg och då har jag gått runt i en fyrkant för jag är nästan hemma hos syrran igen. Jag hade gått i 45 min men en resväska i snö. 😂 Aja de sluta inte där, när jag hämtat ut biljetten till bussen och båten och ska köpa frukost så ramlar jag. vad kommer här näst. Jag är glad över att jag gick så pass tidigt som jag gick annars hade jag missat bussen eller nått. Jo en sak till. Jag satt mig på ett café och ser sen att espresso house ligger mitt emot. De är mitt favvocafé.


Aja vi hörs mer sen. Puss 😘

Likes

Comments