Header

Snart ska jag till förvaltningsrätten och ta upp om mitt LPT. Pratade nyss med min advokat ich sakkunig läkare att jag vill vårdas på HSL. Men de är nästan bara att glömma. Jag har insikt på mina problem.

Sen ikväll får jag veta om jag får komma till behandlingshem igen. Hoppas hoppas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit helt okej. Har inte orkat blogga bara. I lördags var jag hemma en sväng med min pojkvän, jag skulle vara hemma igår en sväng med med jag mådde inte så bra på morgonen och sen var jag jätte trött så behövde en vilodag.

Idag känner jag att de kommer bli en bra dag. Jag vill kämpa och bli frisk från detta helvete.

Imorgon ska jag till förvaltningsrätte ang mitt LPT men de händer något roligt imorgon med, beslutet om behandlingshem ska komma.

De var min lilla uppdatering. Hörs senare idag!!!

Likes

Comments

Idag känns det som det kommer bli en bra dag. Jag ska hem på peemission med min kp på boendet. Vi ska färga mitt hår och kanske göra chokladbollar som jag tänkte bjuda avdelningen på.

Sen kanske jag ska ha läkarsamtal idag. Jag ska tjata så jag kan få nattpermission lördag till söndag.

Likes

Comments

Hej igen. Idag har det varit en bra dag. Jag var på permission med min kontaktman på boendet. För er som inte vet så bor jag på ett stödboende. Visst blev jag lite irriterad när min kp här på avdelning sa sanningen. Jag hatar att höra sanningen jag lever på hoppet hela tiden. Personalen tar upp de som hände för två veckor då jag nästan dog. Jag fick akut magpumpas och var nära att bli medvetslös. Jag kände inte att jag var på väg att dö men de runt omkring mig sa att du var döende. Ibland önskar jag att jag faktiskt dog men samtidigt så är jag glad att jag lever idag.


Puss och kram på er

Likes

Comments

Hade just ett bra samtal med min vän Cecilia. Hon sa allt som jag behövde höra. Hon tycker att jag har mognat i mitt sätt att se och göra saker på. Tack finaste Cecilia. ❤


Ett sätt som vi pratade om var att jag ska skriva ner HUR jag tar mig ur en dipp. När jag går från botten till toppen och tvärs om. För det går så fort. Så jag kommer skriva ner det här.


Dagens sätt att komma ur dippen var tack vare min "mormor" och "farmor" som tröstade mig och påminde mig och gårdagen då vi skratta så vi vek oss. 😂

Likes

Comments

Jag har gråtit väldigt mycket sista tiden. Så fort jag får ett dåligt besked tex. som att jag inte får permission som jag hoppats på så blir jag ledsen och arg. Jag har gråtit varje dag sen i fredags för att inget har blivit som jag hoppats på.


Sen har jag sovit oerhört mycket med. Men nu är jag piggare och orkar vara uppe mer. Jag sover knappt eller inte alls på dagarna nu utan jag aktiverar mig.


En positiv sak är att jag har fått en mormor och en farmor här på avdelningen. Två jättegulliga damer. Nu när jag sitter här och skriver om det så skrattar min farmor. Idag när jag grät som mest så kom dom och tröstade mig. ❤
Sen har jag fått två nya fina vänner Semra och Louise. Tack för att jag har fått lära känna er. ❤

Min favoritlåt just nu

Likes

Comments

Hej hej. Jag tänkte uppdatera lite och förklara varför jag inte bloggat.


Jag ligger sedan en månad tillbaka på psyk. Jag haft/har det rätt jobbigt. Mitt humör pendlar väldigt, från att vara jätte glad till att bli jätte ledsen och så börjar det om igen. Läkaren säger att det kommer bli en längre inläggning, vilket innebär säkert om månader.

Sen är det på tal om behandlingshem igen, dom ska ta upp de på nästa samsynsmöte den 12/12. Så hoppas på ett ja från dom för så som det är nu är ohållbart. Jag har åkt in och ut från psyket hela sommaren och hösten, jag har mått oerhört dåligt sista tiden så därför har jag inte haft lust att blogga.


Men nu ska ni få följa min resa igen.


Puss och kramLikes

Comments

Personalen sa igår att de skulle bli en bättre dag idag men fan heller. Panikattackerna avlöser varandra och dödslängtan blir bara starkare och starkare. Men men jag klarar väl mig igenom detta med.

Likes

Comments

Önska jag kunde fått slippa denna kvällen. Jag har haft sådan dödslängtan så jag tom skrev ett avskedsbrev.

Jag vet inte va mer jag ska skriva. Så vi hörs imorgon.

Likes

Comments