Header

Personalen sa igår att de skulle bli en bättre dag idag men fan heller. Panikattackerna avlöser varandra och dödslängtan blir bara starkare och starkare. Men men jag klarar väl mig igenom detta med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Önska jag kunde fått slippa denna kvällen. Jag har haft sådan dödslängtan så jag tom skrev ett avskedsbrev.

Jag vet inte va mer jag ska skriva. Så vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Hej igen, efter några månaders uppehåll så känner jag att jag vill dela med mig av min resa. Just nu är jag inlagd på psyk sen tre veckor tillbaka. Jag tror aldrig jag har mått så dåligt som jag gjorde för tre veckor sedan, men nu börjar de gå framåt igen. Jag får äntligen gå ut med personal eller anhörig vilket känns skönt, jag har ju varit inlåst i tre veckor. I tisdags blev jag av med vaket som jag hade i två veckor, eller jag hade de inte konstant jag blev av med det när jag var på piva i två omgångar för att jag var för dålig för att vara på allmänpsyk.


Förra fredagen så var allt kaos. Jag var hemma på permission över dagen men bara efter nån timma så tog jag en överdos som slutade med polis och ambulans. Jag ville verkligen inte åka in utan allt var nattsvart så de slutade med hand och fotfängsel. Jag pratar mycket om de med personalen här eftersom de blev ett stort trauma som jag börjar minnas mer och mer om. I början kunde jag inte missas nästan något. Men nu ser jag allt framför mig, det känns som att jag inte var i min egna kropp utan stod bredvid och såg allt.


Om 20 minuter kommer en av mina kontaktpersoner från boendet och vi ska gå till city gross och handla lite inför helgen. :)


Ha de så bra, kommer nog uppdatera mer ikväll. :)

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit bra. Jag har mått bra och varit glad. Men idag så har det varit en väldigt bra dag i stort sätt. Jag har varit på arbetsintervju och hoppas på att få jobbet, ser fram emot de i så fall och vill börja jobba NUUUUU!!!!

Men sen fick jag höra om terrordådet i Stockholm och kom och tänka på min syrra som bor där. Jag älskar min syrra hon finns alltid där och kämpar för mig. Men hon mår så bra hon kan göra nu och är i trygghet. Jag vet att de är hemskt för alla men Min syrra är min syrra och de är ju klart jag känner mer sorg för henne.


Nu blir de myskväll med katterna. I Jönköping har de varit 18 grader idag. ☀

Likes

Comments

Jag har en dröm och jag har ett mål. Min dröm är att uppnå mitt mål. Mitt mål är att jag ska kunna skriva här om några år att jag är friskförklarad från min fucking borderline.

Mina små delmål till de stora målet är att jag kommer in på distansutbildningen över sommaren och att jag ska plugga någon/några kurser på komvux i höst sen till våren nästa år så hoppas jag på att komma in på undersköterska utbildningen på komvux. Sen när jag är klar med den så vill jag sakta men säkert börja jobba samtidigt som jag läser upp de kurser som är kvar till sjuksköterskeutbildningen. Låter det inte bra? De gör de tom i mina öron men jag vet att om en timme kan allt låta skit och hopplöst. Så fort går de. Jag vet inte hur många vändningar jag har per dag, säkert 50 stycken och då skojar jag inte.

Likes

Comments

Det går upp och ner hela tiden, jag har varit arg och irriterad hela veckan. Jag har ingen ork till något och vill ingenting.

Likes

Comments

Fattar ni hur mycket jag längtar efter Flisans säng just nu. Jag är så jävla trött. Har käkat en toast med kyckling och och shoppat lite. Jag har insett att jag har nickelallergier så jag måste ha nickelfria smycken, och unna mig ett par örhängen från snö of sweden, sen blev de lite smink och min favvo choklad. Vann 10 kr på en sådan där spelmaskin, hahaha har inte spelat på en sådan sen jag var liten så var tvungen. 😂

​Om 1,5 timme är jag framme. Va ska jag hitta på????

Likes

Comments

Jag mår inte alls bra. Jag är trött och har inte lust med något. Ingen lyssnar och försöker hjälpa mig. Förra tisdagen hade vi sip möte men jag tyckte inte vi kom fram till så mycket. Jag vågade inte säga allt jag hade skrivit upp på papperet. Jag har hoppat av skolan, mina dagar spenderar jag med att gå mellan soffan i vardagsrummet och sängen. 

Jag har haft konstanta självmordstankar sista dagarna och innan jag ska somna ser jag bilder när jag försöker ta mitt liv och lyckats men ingen hittar mig förrän morgonen efter och då är jag redan död. Jag ser när de dödförklarar mig och likbilen hämtar mig. De är så obehagligt.

Mitt självskadebeteende har brakat loss igen, jag får ingen hjälp för de heller och jag orkar inte ta emot hjälp just nu. Jag funderar på att säga upp kontakten med öppenvården för de hjälper mig ändå inte.

Idag ska jag till soc på ett möte där vi ska jobba med min ekonomi. Alla papper är packade, de blev en hel mapp. Haha.

Likes

Comments

Jag har inte många vänner, jag har 4 stycken jag kan kalla vänner. Det är Felicia, Cecilia, Sanne och Sussi. Jag har inte känt någon av dom speciellt länge, Felicia har jag känns längst och de är 1,5 år. Dessa personer betyder allt för mig.

Sanne och Sussi träffade jag för första gången i november tror jag. Jag var så nergången. En av mina kontaktmän på boendet tog med mig på en "träff". Jag hade knappt ätit eller druckit på 2 veckor. Dom såg hur dåligt jag mådde men inte den så kallade utbildade personalen på mitt boende.

För några veckor sedan släppte jag in Cecilia, Sanne och Sussi i mitt liv och jag är så glad över de. Dom finns alltid där för mig när jag inte mår bra. Jag kommer aldrig lämna dom liksom Felicia.

Igår när jag inte mådde bra kom Sanne och Sussi till mig och fick mig att skratta så de gjorde ont i magen. Från att skada sig till att få skratta på riktigt gör så mycket. De frågade om de skulle komma redan på förmiddagen men jag behövde vila pga att jag sovit dåligt.

Jag kommer alltid finns för dom när dom inte mår bra, men de är svårt att finnas där när man själv inte mår bra och de förstår dom. Älskar er, ni är så fina människor ❤

​Fick boken och halsbandet av Cecilia och handkrämen av Sanne igår

Likes

Comments

Jag tänkte berätta en sak som hände i januari en sak jag inte berättat för nästan någon pga att jag inte varit redo men nu är jag de.

Jag skriker efter hjälp, jag gråter, jag skadar mig på alla sätt men ingen ser. Jag orkar inget. Varje andetag är en plåga. Jag har bestämt mig den 11 januari 2017 är min sista dag i livet och de var så nära att de kunde blivit så. Jag gjorde ett allvarligt och seriöst självmordsförsök men misslyckades.

Jag vaknar av att de står en massa människor runt mig och jag hör någon gråter. Vad händer är min första tanke. Jag får efter en stund sätta mig upp försiktigt har jag ett svagt minne av. En stund senare börjar jag vakna till, jag har varit medvetslös men ingen vet hur länge och inte jag heller, men de var minuter från att jag hade dött. Jag lägger mig på båren och en personal packar min väska som halvt redan var packad pga att jag var på psykakuten kvällen innan.

Väl på akuten börjar jag fatta vad som har hänt och vad som kommer hända. Jag vägrar undersökningar, jag har en väktare som "vak" men jag skiter i det och tar min väska och går mot utgången, men han går efter mig. När jag var på väg att öppna dörren så tar han tag i mig och jag stretar emot i panik, jag får sådan panik att dörren går sönder. Till slut går överfallslarmet och de kommer en massa personer springandes emot mig och jag blir nerbrottad på golvet. Jag får ännu mer panik och de lägger mig i en ställning så jag inte kan röra mig.

Efter en stund frågar de om jag är lugn och jag säger ja. Så fort jag kommer på fötter så försöker jag smita igen och blir nerbrottad igen men denna gång drar de in mig i ett rum och släpper mig efter en stund men dörren är blockerad av all möjlig vårdpersonal och en polis kommer. Jag har en väktare, en polis och en massa vårdpersonal hos mig. Jag kan inte ta mig någonstans.

En stund senare kommer de två poliser till som ska köra mig till psyk, jag tar min väska och följer med, jag var på väg att smita igen men insåg att de inte skulle gå, jag hade tre poliser och en väktare runt mig så jag visste att jag inte skulle ha en chans. Jag fick inte ens gå ut till polisbilen de hade kört in den till ambulansintaget där de var låst.

Polisen kör i ilfart till PIVA, jag trodde jag skulle till psykakuten men allt var redan klart, jag skulle till PIVA. Jag kliver ur bilen och ser en bältessäng, jag får komma in på avdelningen men för att komma dit går man igenom bältesrummet. Jag mår ännu sämre.

Inläggningen blev inte lång som tur var, jag spelade att må bättre efter tvångsinjektionen och blev utskriven, Denna händelse är ivo anmäld.

Likes

Comments