HALOOJA! Denna dag är intressant, jag är första gången på en salong och jobbar! Tänk att jag är på praktik... det är roligt och såå intressant. Jag får lära mig såå mycket om hur det fungerar hos olika frisörer och på olika salonger. Alla har inte samma princip som vi i skolan. Här t.ex har de andra produkter än vi i skolan och på andra ställen och de jobbar på ett annat sätt en vad vi har fått lära oss i skolan! 😊 Ha det bra så hörs vi, videon är tagen i skolan men den är väll helt okej... så tänkte lägga den i detta inlägg eftersom jag inte har någon annan bild/video.

Hejsvejs

Likes

Comments

TJENIS! Har alla haft en bra jul? vad har ni gjort? möjligtvis kollat på kalle anka och hans vänner jul?jag har njutit till 1000 och jag kollade även på dessa två på bilden :D Jullovet är ändå inte över, och det är så skönt att vara ledig från skolan i tre veckor!! Jag saknar ändå att klippa och färga. Efter jullovet kommer hela min klass vara på praktik och i skolan kommer vi ha kunder två gånger i veckan! Det kommer vara spännande och roligt medans jag lite är rädd också. Det kommer nog gå bra!

Hörni! jag kommer nog lägga in mer inlägg den kommande veckan om allt möjligt så kom in och läs när ni hinner! Hejjsvejjs så länge:)

Likes

Comments

Igår gjorde vi en färning på docka,  jag tycker jag lyckadest bra med färgningen och den blev fin men lite randig ärligt sagt. Här ser ni före och efter bilden.

Första ljusare bilden är förebild och mörkare är efterbild

Likes

Comments

Buhuuu jag har förkylning och det suger verkligen att bara ligga hemma och göra inget... hällre skulle jag vara i skolan och repetera tills nästa vecka då vi har testvecka. Trots att jag är sjuk så har det endå varit lite myspys. :) Förra veckan färgade vi dockor så här har ni före och efter bilder! Där uppe är det före bilder och där nere är det efter bilder.

Likes

Comments

Hejsan... Idag klippte vi diagonalt framåtgående och det var JÄÄÄTTTEEE tungt! Trodde själv att det skulle ha varit 100 gånger lättare än va de verkligen var såå mitt huvud sprängdest nästan.. nå nejj, kanske int men typ så var det. Har dessutom ingen bild nu att visa, sorry. Ska försöka nästa gång att orka ta bilder. :D Här får ni iallafall en bild på en hårfärg jag skulle tänka mig att ha...


Ha en bra fortsättning på dagen!

Likes

Comments

Tjena, Jag är en frisör studerande och på min blogg kommer ni att få se frisyrer och mycket annat. ​Här är min vän som just fått en fin frisyr (inte av mig dock) :D

Likes

Comments