Nu har jag läst igenom och gjort klart inför min medicin och insulin delegering. Det innebär att jag får ge insulin, ta blodsocker, ge medicin och sprutor mm. Jag har jobbat på Demensboendet sedan Maj utan delegering. Nu tänker la ni att jag är efterbliven .. 😉 Men jag har inte tagit min delegering för att man tar så mycket extra ansvar och får samma lön som om man inte har det ansvaret. Därför har jag struntat i det. Men nu vill jag göra det för min skull. Jag kommer utvecklas mer när jag har det. Jag tycker också att många är för nonchalanta med att ge "vid behovs medicin" så jag vill ha rättighet att ta det beslutet själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur mår du ?
- skit.. Tackar som frågar!

Ja så äre. Jag har jobbat en del nu å sovit jävligt dåligt och lite.. Idag hade jag en kort tur. Vädret tjatade på mig om att bara mysa å ligga i soffan heela dagen. Så de har jag gjort sen jag kom hem. Kort och gott så har jag göttat mig med film, godis och sällskap av min samåkarkompis och min syster.


Likes

Comments

Imorse hittade jag kim i duschen efter deras bravader. Tog med honom till sängen och gosa till det för honom. Så på vägen till jobbet möter jag denna cooling😎 Den står precis vid vägen när jag åker förbi. Jag är sen med att bestämma mig för att ta kort så bromsar in rätt hårt. Han står kvar. Jag backar bak för att få en bra bild. Han är kvar. Men just när jag får upp kameran börjar han gå. Iaf lite kul å få se lite vilda djur emellanåt. Nu ska jag jobba byebye

Likes

Comments

Varför inte välja en hälsosam livsstil när maten kan se ut såhär ..? 😉 Pannkakor bestående utav ägg, vatten, havregryn, proteinpulver och lite kakao. Stekt i cocosfett. Vaniljkvarg, jordgubbar och kokos på det ! Så smaskens och mättande ! Jag drack citron/lime vatten till mina smarriga pannkakor. Men Detta blev min frukost. Testa ni med ! :D

Likes

Comments

Ååå jesus😲 Jag fick den första fakturan på bilen idag. jisses... Den ska vara på 2490:- Men jag fick en extra faktura på lite mer.. När jag ringde dom förklade dom att det stämde som de var. Jag föll nästan ihop på golvet. NEEEJ Att betala extra fakturor nu när vi behöver en Kamin är ju inte alls roligt. Å pappa skulle betala de första 2 månaderna som present till körkortet. Jag kan ju inte med å låta honom göra det om fakturan är på 2000 mer än vad som var sagt.. Men så ringde jag Försäljaren å precis när jag skulle maila över fakturan ringde santander å bad om ursäkt och sa att allt blivit fel. Så nu kan jag andas igen ;)

Likes

Comments

..... RÖsTAT som den ansvariga ungdom jag är. Jag är nöjd med mitt val. Just att det är mitt eget. Att jag faktiskt har kollat runt på partierna. Lyssnat på debatter osv. Det känns bra att bidra lite till samhället.
Glöm inte rösta ni med. För röstar ni inte idag får ni inte kommentera å gnälla över hur det gick på 4 år 😉

Likes

Comments

Jag har vart otroligt sugen på äppelpaj med vaniljsås rätt länge nu så imorse gjorde jag det enda rätta! Äpple,banan, kanel och vanilj kvarg 👌

Likes

Comments


Likes

Comments

Nu är jag här igen efter 2 år. Anna är bäst. Vi har en väldigt bra relation. Hon är nästan som min mamma. Jag älskar faktiskt att vara här. Jag har fått så mycket hjälp här å Anna vet precis hur jag vill ha det. Jag fick lugnande å morfin under tiden hon kollade bäcken resorvoaren. Den har blivit allt för trång så idag blev den uttöjd. Kommer tillbaka efter 2 månader för att göra en liten operation.

Jag är faktiskt mycket imponerad av Anna inte bara för att hon är en mycket duktig läkare. Hon kom ihåg mig, min häst min bakgrund. Vi pratade jobb och tips på hur jag kan göra med pluggandet å ekonomi mm.

Anna är underbar ! Jag är fortfarande dåsig och ska fortsätta va de å götta mig i solen med mango/jordgubb smoothie Puss


Likes

Comments