Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt jag vet att jag inte uppdaterat någonting men har hänt en hel del saker i mitt privat liv på sista tiden. De är ingenting jag vill skriva ut om här på bloggen. Ska försöka hålla upp de nu. Ligger hemma med feber men ska försöka ta mig till skolan imorgon. Hoppas ni alla mår bra iallafall!
Tillbringade helgen med min fina vän Julia, riktigt trevligt. Har tur som har en sån underbar vän.Likes

Comments
Nu har skolan börjat igen och första dagen av vårterminen är nu avslutad. 153 dagar kvar till sommarlov. Imorgon har jag endast en lektion sen tar jag helgen. Känner att jag behöver de för att vända tillbaka mitt dygn. Klockan är strax tolv och jag är klarvaken, precis som igår.. Imorgon ska jag visa lite saker som jag fått hemskickad också, så håll er uppdaterade!

Likes

Comments

Jag är sjukt sugen på att färga ombre hår. Jag kollade runt lite på löshår och hittade dessa två som jag tyckte. Men är osäker på vilken jag ska beställa, så min fråga till er är, vilken ska jag beställa?
Väldigt tacksam för svar!

Likes

Comments

Var på bio idag med min fina vän Johanna. "Hundraåringen som brev ut genom fönstret och försvann" är någon som jag verkligen skulle rekommendera till er alla!

Likes

Comments

Har hunnit gjort många naglar under tiden jag inte har bloggat. Här är 6 utav mina senaste naglar jag gjorde innan jul!

  • NAILS

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen. Igår så träffade jag min kompis Linda, supertrevligt, var så längesen. Men jag glömde helt bort att ta bilder så jag har tyvärr inte några.. Ni får gärna skriva en kommentar om vad jag ska skriva om, så kanske de blir lite fler inlägg här!

Likes

Comments

Hejsan på er alla, hoppas ni har haft de bra under tiden jag har varit borta!
Jag har haft det väldigt fullt upp och inte haft mycket att skriva under de senaste månaderna. Men jag tänkte ge bloggandet en till chans.
Mitt nyår var helt okej, kunde varit bättre men jag ska inte laga, för de hade kunnat varit så mycket värre.
Så hur har mitt år 2013 varit? De har varit en riktig upplevelse kan jag verkligen säga. Och jag har utvecklats så mycket psykiskt. 2014 blir nu mitt artonde år, och det väntas körkort och massa festligheter&semester. Känner att detta år kommer att bli ett riktigt bra år.
De var allt för mig för tillfället, vi hörs när vi hörs! KramarLikes

Comments