Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Dom säger tänk på nånting fult
Jag blundar hårt och baby allt jag ser är du
Dom säger tänk på allt du fick
Jag stänger ögonen och al

Likes

Comments

Hejsan! Efter 8dagars jobb är jag äntligen ledig i en dag. Idag har jag städat, tvättat, handlat och sovit. Ska nu snart sätta igång o laga någon mat.

Har nästan helt blivit vegetarian. Äter mestadels vegetarisk man. Älskar det! Känns så mycket fräschare. Ibland slinker det dock ner någon kyckling bit eller skinka på en macka typ men väldigt sällan.

Jobbar nu dag 6-15 i två dagar sen långhelg. Vet dock inte vad jag ska göra.. andas kanske och vänta in en till jobb vecka. Eller åka hem. Vi får la se!

Nu ska jag börja med maten och diska lite. Puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår efter jobbet gick jag in till A6 för att köpa lite smink som va slut. Såg även denna bh som jag blev helt kär i! Älskar den och den sitter perfekt. Världens skönaste bh, kommer leva i denna!

Puss och mys nu när hösten är här!

Likes

Comments

Hejsan! I helgen åkte jag hem till lilla oskis, stannade bara under helgen för att träffa familjen och bara njuta!
Åkte på fredagen efter jobbet, tog med gizze och överraskade mammi som va ensam hemma. I chock öppnade hon dörren. Så glad att se min familj.

Under helgen träffade jag finaste fanny, vi hade myskväll hemma hos henne. Pratade om livet i övrigt. Så mysigt och välbehövligt.
Sen på kvällen fick jag vara lite taxi. Skjutsade hem some drunk firends. Så roligt att träffa dem med!

Sen åkte jag hem på söndagen, det va riktigt jobbigt att komma hem till en tom lägenhet.. ensammaste någonsin.

Hade en sån fin helg och laddade batterierna till 8dagars jobb!
Puss och kramis

Likes

Comments

Tjena! Min helg har varit så mysig. Fick lite sällskap här i Jönköping, behövdes verkligen. I lördags blev det en shopping dag. Köpte då min kamera som ni sett i något inlägg nedan. Samt köpte jag mina nya vans skor. Så nöjd, de är mocka och svarta. Perfekt till hösten!

På kvällen blev det mysmiddag på bada bing. Ett hamburgare ställe här i Jönköping, så populärt och så gott! Sen hem o hitta film.

I söndags så tog vi det bara lugnt. Åkte och handlade lite till taco mys på kvällen. Vi va även ute och gick, fick se hela fina Jönköping. Bakade även en paj och sen blev de taco mys. Vegetarisk taco såklart, Älskar!

Så välbehövlig helg! Nu kör vi en ny vecka med jobb. Puss och kramis på er!

Likes

Comments

I lördags bestämde jag mig för att äntligen köpa kameran jag tittat efter länge!

Kände att nu va det dags att köpa den. Sony A5000. Den är verkligen så bra! Bland de bästa är att den har wi-fi så man lätt kan föra över bilderna till mobilen. Så smidigt. Liten och bra att ta med sig bl.a. När man ska resa eller bara vill ha med sig den i väskan.

Så nöjd, kommer bli mycket bättre bilder nu här på bloggis!

Puss och kramis


Likes

Comments