Tjenare! Tänkt berätta en liten rolig grej för er! I augusti flyttar jag nämligen till Jönköping för att jobba och testa på att bo själv.

För några dagar sedan fick jag bekräftat att jag flyttar till Jönköping i höst. Så roligt! Är så sjukt taggad! Kommer inte bo helt själv då jag har lilla gizze som sällskap, så mysigt! Tänkte vara där i ca ett halvår.
Min syster som bor där nu ska nämligen till Maxico genom skolan, så då hyr hon ut sin lägenhet.

Det ska bli så kul! Kommer bla jobba på McDonalds i Jönköping A6 vilket ska bli super kul!

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Visste ni att..

Jag inte gillar mat. Äter oftast bara för att jag måste men skulle lätt kunna leva på att dricka smoothie osv

Jag ska flytta till Jönköping i höst och jobba samt bo själv med gizze.

Jag har diskluksi. Dock inte så grov.


Jag blev mobbad i 8an då jag blev kallad tjock fast jag inte alls va stor då!

Jag har värdens sämsta lokalsinne. Kan gå ut från en affär och inte ha någon aning om vilket håll jag kom ifrån.

Jag hatar pizza, hamburgare, samt all mat som innehållet köttfärs.

Jag fyller 20 nästa vecka wohooo!


Jag nästan alltid går utan byxor hemma. Det är de första jag tar av mig när jag kommer hem.

Jag är halv skånsk. Min Pappa kommer nämligen från Helsingborg.

Jag har något som heter skolios. Det betyder att man har en sne ryggrad och min går som ett S.

Jag gick Es musik på gymnasiet. Sjunger och spelar gitarr.

Jag blir på värdens sämsta humör när jag inte ätit. Vare sig jag är hungrig eller ej måste jag äta för att jag blir världens bitch

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit en helt underbar dag. Var nämligen ledig idag. Vaknade på bästa sätt, sen åkte jag och K till Kalmar för en mysigt dag med bla shopping men främst att mysa tillsammans. Fick med mig två tröjor, bh och lite smått och gott.
Lunchen bestod av thi silk och innan vi drog hem tog vi en lyxshake på Max. Topp!

Verkligen en välbehövlig dag med en fin kille!
När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade någon timme. Så skönt! Sen tog jag lite kvällsmat och myste med Gizmo. Älskade!

Hoppas ni haft en bra dag! Ni får lite bilder från snap då jag glömmer att ta kort med den roligt kameran.

Puss!

Likes

Comments

Hej på er! När Victoria kom hem så fyllde hon nämligen år 10/5. På morgonen väckte vi henne med frukost och paket. Köpte ert par Lily and rose öronhängen till henne som hon velar ha så länge.
Sen bjöd jag henne och min lillasyster på lunch och myste lite på stan. Så mysigt!

På kvällen åt vi tårta hade myskväll.
Victoria är en riktig glädjespridare som alltid är glad, mycket energi och tänker på andra före sig själv.
Trots våra ständiga bråk älskar jag henne och är så glad att just hon är min syster!

Puss på er

Likes

Comments

I början av denna månad så kom min syster hem med lilla gizze. Helt underbart då det va väldigt länge sedan jag träffade Victoria men även gizze. Saknat båda!
Victoria var här i någon vecka men lämnade kvar Gizmo så han ska vara hör ett tag och det är underbart.
För några dagar sedan fick han träffa K vilket va så mysigt att se. Gizze va så nyfiken! Finaste killarna!

Likes

Comments

Hej! För någon vecka sedan va jag på årets rugby. Min bästa vän är nämligen tränare för krösa så ville vara där och stötta henne. Men tycker ockaå att rugby är väldigt spånande och roligt att titta på.
Jag gick med min syster och hennes kompis som då hejade på vallhalla och jag hejade på krösa.. blev lite fel då vi satt på vallhalla sidan och jag va tvungen att hålla mig när krösa gjorde poäng.

Vallhalla killar vann
Krösa tjejer vann


Puss på er!

Likes

Comments

Hejsan! Den 7/4 så körde jag upp som skiftledare och klarade det! Jag är alltså skiftledare och fick champagne, blommor och diplom. Så stolt över mig själv.

Jag är alltså skiftledare på McDonalds. Jag blev det genom att gå igenom två stycken "uppkörningar" som det kallas. Först med min chef på jobbet och den den utifrån, typ någon från en annan resturang. Jag klarade båda på första försöker och är så stolt.

Trodde verkligen inte jag skulle klara det. Inte på första försöket. Jag va så kluven båda gångerna om jag hade klarat det, för kände inte att det gick så superbra. But i did!

Bjuder på denna bild, här var jag helt slut i både kropp och själ. Min tröja hade gått sönder och jag var så glad.
Puss och Kramis

Likes

Comments

I februari åkte hela min familj till Thailand och koh Chang. Det var verkligen en välbehövlig resa då det mesta vi gjorde i två veckor va att ta det lugnt, vila ut.
Vi har varit i Thailand 4ggr innan och då har vi varit där i ca 4veckor. Då har vi åkt runt lite överallt i Thailand samt upplevt saker. Denna gången ville vi mest bara vila ut och ta det lugnt. Vi va på en o samma plats i 2 veckor och njöt. Vi va ute på promenader samt tog en båttur för att snorkla. Så underbart!

Här kommer lite blandade bilder på hur min resa va. Tog faktist väldigt få bilder vilket är lite sorgligt men men. Tog vara på tiden!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej på er!!
Ja ni, det har inte varit så mycket aktivitet på denna bloggen på ett tag. Beror på många olika saker. Har inte riktigt känt att jag har haft så mycket att skriva om, inte haft någon motivation. Dock har det hänt endel sen jag senast skrev. Allt detta kommer ni få reda på, för jag tänkte nämligen försöka börja blogga igen.

Idag är det den 1 maj och solen skiner. Igår vad det Valborg och för mig var det en vanlig dag med nattjobb. Har nog aldrig förstått grejen med Valborg, nog bara ännu ett påhitt för att kunna supa sig redlös eller ungdomarnas första fylla. Men nu märker man att våren är påväg och snart kommer sommaren. Längtar något extremt, grilla i kvällssolen med fina vänner och bara njuta.

Hur va min natt på jobbet? Jo det va mycket att göra! Sjukt mycket ungdomar som bara skrev och massa fulla människor. Roligt men stressigt! Idag är jag ledig och ska njuta av solen, gå ut på en lång promenad och stor städa.

Ta hand om er så ses vi snart igen! Lovar, puss!

Likes

Comments

Hellu! Sitter på min rast här på jobbet och bars tänker. Jag vill göra något med mitt liv, jag vill veta vad jag vill bli, vad jag ska plugga, om jag ska resa osv. Innan jag slutade gymnasiet hade jah stora mål med mitt liv. Men de känns som jag har fastnat på något sätt..

Får helt enkelt uppnå något av mina mål så kanske jag hittar tillbaka till min motivation.

Btw så tänkte jag nog åka o träna efter jobbet. Saknar att träna och att vara stark, så nu ska de börjas med igen. Så taggad!

Puss på er!

Likes

Comments