Header

Min vardag, Mat & Bakning

En go frukost i sängen och maximalt med plugg och jobb hemifrån är vad som står på schemat idag! Jag är en sån där person som pluggar bäst hemma eller på universitetet beroende på vad jag har att göra. Men en härlig och go frukost brukar alltid ge en bra början på dagen i mitt fall! 🍵

Hur pluggar ni bäst? Studietips?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag, Inspiration & tips

Har haft en kämpig vecka med mycket tentor, så det blev ett litet "hallelujah" moment när jag kom hem från salstentan och fick lägga mig i sängen och bara pusta ut förut! Nu blir det äntligen lite lugnare gällande studierna!

MEN! Imorgon har vi ett event här i Karlstad, ska bli så himla roligt! Älskar att lyssna på personer som jobbar inom samma business och få höra deras resa och hur långt dom har nått! Den inspirationen och motivationen man får från dessa event är ovärderlig! Det är helt otroligt vilka nya kontakter man får och vilka härliga och positiva människor man får möta!

Är du sugen på ett heltids-, deltids- eller extrajobb inom skönhet & hälsa eller är nyfiken på businessen så hör gärna av dig! Karlstad expanderar extremt just nu och jag söker därför positiva och härliga kollegor. Du är välkommen att följa med som min gäst på evenemanget imorgon kväll, helt gratis. Hoppas att du tar chansen och hör av dig till mig om du är nyfiken! Skicka ett meddelande här eller skicka ett mail till rebecka.backman@live.se

KRAM!

Likes

Comments

Min vardag

Idag har det varit all in med plugg, har alldeles för mycket på pluggfronten just nu. Och under eftermiddagen smög sig migränen närmare.. Så satt på universitetet till 19 idag och sen for vi och handlade lite och köpte med oss mat hem, guld värt en kväll som denna 💎Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför Diggiloo!

Likes

Comments

Min vardag

Detta var min arbetsplats ikväll, vi hade jobbmöte på Clarion Hotel Plaza. Så kul att få träffa såna härliga, inspirerande och motiverade tjejer som jobbar med samma business som jag. Och det är så mycket roligare att jobba på det här mysiga stället! så det blev en hel del kaffe, babbel, planering och målsättning ikväll!

Resten av kvällen blir lugn, ska sätta mig med en ansiktsmask och läsa i soffan! Försöka ladda batterierna för morgondagen, då blir studierna topp prio!

Likes

Comments

Min vardag

Det bästa jag vet är lugna morgonar! Tända lite ljus, ha härlig musik på i bakgrunden och göra något riktigt gott! Jag går gärna upp lite tidigare för att hinna ha en mysmorgon för det påverkar hela min dag!

Idag ska jag iväg och vara valpvakt, ska passa på och försöka plugga lite där. Sen blir det lite jobb hemifrån och förhoppningsvis jobbmöte.

Ha en härlig dag!!

Likes

Comments

Min vardag

Dags för en fresh start! Bort med alla gamla inlägg och börja om från början. På alla möjliga sätt. Jag tog ett break i somras på grund av att jag har en utmattningsdepression, there - I said it! Har känt av stress och psykiskt mående i flera år men till slut gick det inte längre..

Har under en tid tänkt igenom saker och ting, och det är dags att komma på fötter och förändra en hel del! Så nu är det dags för en ny sida!

Dags att rensa, vi flyttar vid nyår och då blir det en rejäl rensning. Sen ska saker och personer som bara ger negativ energi bort! Det är faktiskt inte värt uppoffringen. Dags för mer treatment dagar och lära sig att säga nej. Göra saker man mår bra av och njuta lite mer av nuet! Ibland måste man vara självisk och bara tänka på sig själv!

Likes

Comments