Ett perfekt ställe att rensa tankarna på! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från gårdagens långpromenad med världens bästa Linn! ❤
Det var verkligen hur mysigt och välbehövligt som helst att bara få rensa tankarna och prata om allt mellan himmel och jord med min bättre hälft samtidigt som vi förenade nytta med nöje och rörde på fläsket! 😉

Likes

Comments

Jag har haft en riktigt bra helg! 👌 Midsommarafton firades med släkt och vänner, god mat och dryck och bra musik. I lördags var det crusing i Lysekil med härligt folk, fina bilar, alkohol och en jävla massa bra musik! En riktigt bra helg alltså! 😃

Om några timmar blir det kalas för min bonus morfar som fyller 70 år! ❤

Likes

Comments

"Jag vet att du är starkare än diamant och att du klarar av att gå genom eld, så detta kommer du ta dig ur som en vinnare 😘 Sen finns jag här när det känns jobbigt och kan liva upp dig!! Älskar dig 💘😍"

Behöver jag ens säga att min bästavän är fantastisk?! Helt jävla underbar är hon!
Hon vet precis vad jag behöver höra när jag mår riktigt dåligt. Nu hoppas jag bara att hon har rätt för jag behöver verkligen ta mig ur detta som en vinnare! 💪

Linn, jag älskar dig! ❤

En bild från länge länge längesen! 🌹

Likes

Comments

Igår hade min fina kusin Ebba sin skolavslutning, nu är årskurs 7 slut för hennes del! Alltid lika mysigt att sitta där och tänka tillbaka på mina egna skolavslutningar från 6-9:an. Vilka minnen och känslor som kommer tillbaka. All glädje, all sorg, alla fina och roliga minnen, all kärlek och alla skrattanfall vi hade tillsammans i klassen. Det kan jag verkligen sakna, speciellt när man träffar alla gamla lärare som faktiskt påminner en lite extra om hur bra vi faktiskt hade det. Det känns som att det var typ 150 årsen jag gick ur 9:an...
Men jag antar att det är ungefär så det ska kännas eftersom man verkligen hinner utvecklas och förändras så sjukt mycket på sex år, helt otroligt men oj vad lärorikt. Även om jag inte är helt säker än på vad jag vill i mitt yrkesliv så har jag verkligen hunnit hitta mitt rätta jag och lärt känna mig själv som person till 110% och det är jag så tacksam för.

Likes

Comments

För ungefär ett halvår sen så träffade jag en person som jag då inte visste hur mycket hon skulle betyda för mig. Hon kom in i mitt liv efter en fika och sen dess har hon haft en riktigt stor och speciell plats i mitt hjärta. Det sa bara klick och det kändes som vi alltid känt varandra. Hon är min bästavän. Vi har pratat i stort sett varje dag och träffats flera gånger i veckan sen första gången vi träffades. Hon vet mer om mig än många andra gör, det är hon som förstår mina känslor och tankar. Det är hon som har stått vid min sida i många jobbiga val men det är också hon som skrattat och gråtit med mig när jag behövt det som mest. Det är hon och ingen annan. Hon har sett sidor utav mig som jag inte vågat visa för någon annan innan. Hon har vart med vid min sida och ställt upp i riktig jobbiga situationer, situationer som jag inte ens önskar att min värsta fiende ska behöva uppleva. Hon höll mig i handen och sa dom där orden jag aldrig kommer glömma,
"vi gör detta tillsammans, du och jag". Hon släppte aldrig handen och det var först då som jag vågade låta tårarna rinna.

Sofia, jag hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig. Hela din familj betyder så mycket för mig och jag är så tacksam för att jag har er. Dina kramar och stöttande ord, Rasmus glädje och skämt, Simons skratt och kärlek, kan få hela min dag att bli perfekt.
Ni är bäst, alla tre.

Sofia du är verkligen min bästavän och jag lovar att jag alltid kommer finnas vid din/er sida, när som helst och hur som helst. Precis som du/ni gjort för mig.
Jag älskar dig min fina! ❤

Likes

Comments

Vad ska man göra med tankarna som snurrar när man inte kan sova? Det har hänt så mycket det sista så ibland behöver jag stanna upp och bara försöka hänga med. Jag har gått från ett förhållande på många år in i ett nytt förhållande som tyvärr inte höll, jag bor nu själv i en lägenhet som jag köpt alldeles själv vilket jag är sjukt stolt över. Ja jag är verkligen stolt över det, hallå jag är 21 år och äger min egna lägenhet, grymt! Jag har förlorat många utav mina vänner på vägen hit men jag har vunnit desto fler vänner på köpet av mina val. De vänner jag har vunnit visar också väldigt tydligt att dom är riktiga vänner som alltid finns här i alla lägen. Jag har prioriterat om mycket för att tänka på mig själv och min egen hälsa. Ja det inte många vet är att innanför mitt glada skal så finns en sida som inte många ser utav mig, en sida som egentligen mår väldigt dåligt. Min kropp sa ifrån för ett tag sen och det började kännas inuti mig och synas utanpå min kropp att jag faktiskt inte mår så bra som jag vill försöka visa. Det visade sig att jag har psoriasis vilket jag misstänkt en längre period men nu fick jag det svart på vitt. Trotts att jag har tänkt tanken länge nu så kom diagnosen för sex veckor sen som en fet smäll i ansiktet. Jag är 21 år och det enda jag vill är att få vara frisk och må bra. Som tur är så syns inte min psoriasis så mycket just nu tack vare solen, ja solen är den bästa medecinen som finns.

Det gäller att fortsätta kämpa, försöka vara stark och aldrig sluta le. Det kommer vara kämpigt, det kommer vara lätt och det kommer vara blandade känslor. Så är livet!

Likes

Comments

En helg fylld av glädje och skratt med fina vänner! Jag har haft sååå roligt, roligaste helgen på länge! 😍👌

Likes

Comments

Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Jag trodde att jag visste hur mitt liv skulle vara men jag hade visst fel. Jag bor nu själv i min fina lägenhet, det funkade tyvärr inte mellan mig och T. Vi är fortfarande vänner och det är väldigt viktigt för mig. Det har hänt mycket saker i mitt liv det senaste halvåret. En känslomässig berg och dalbana skulle man kunna kalla det, men jag blickar framåt nu.

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 8 och bestämde mig för en tidig lång morgon pw ganska så snabbt när jag såg att solen tittade fram. Så skönt!!
Högmusik i lurarna och ett högt tempo blev en bra start för en härlig lördag! 💪 

Likes

Comments