Heloo! Jag är inte så aktiv på den här bloggen. Men jag går i gymnasium och mina läxor tar upp en stor del av tiden, jag skall försöka vara mer aktiv och blogga minst en gång i veckan :)


Jag tänker inte börja skriva nåt den här gången utan ni får "njuta" av bilderna istället xD Så här är några bilder från förra veckan då mina kompisar överraskade mig. Tack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jaa var skall man börja. Jag kan ju börja med att jag fyllde år för ungefär två veckor sen.

Den här dagen började med en lång skoldag, jag var jätte trött då jag kom hem men jag började på med läxorna efter att jag hade hämtat Alvin (min lillebror) från dagis. Efter jag hade gjort mina läxor så skulle jag och Linnea åka och fota. Hon kom först till vårt sen gick vi till en linda där vi fotade en stund. Linneas lillebror ringer och Linnea säger att vi måste åka till skolan, så då gick vi till skolan.

När vi kom fram dit satte Linnea på mig en ögonbindel och jag förstod ingenting. Vi stod där utanför skolan en stund och så kommer någon och öppnar dörren och vi gick in, och så ställde Linnea mig så jag stod mot scenen. Så tog hon bort ögonbindeln och så står alla mina kompisar på scen och de börjar dansa. Överkänslig som jag är så börjar jag gråta en stund och sen tittar jag runt mig och de hade plockat fram massor av grejer och "mat". Sen så ger dom en present och dom hade en bana som jag skulle göra, där det var bland annat att kasta en boll i korg med ögonbindel. Sen så fotograferade vi mycket och det var den bästa kvällen i mitt liv och jag ville aldrig att den skulle ta slut.


Tack till er världens bästa kompisar, skulle inte kunna leva utan er: Linnea, Ida, Lina, Emma, Ellen och Evelina <3

​Bästa som finns

Likes

Comments

Hej! Det var längesen jag bloggade senaste, men jag har haft orsaker. Jag skulle blogga för en vecka sen, jag skrev ett inlägg men så råkade jag trycka bort det och sen skrev jag igen men så kunde jag inte lägga in bilder så då gav jag upp och så har jag haft ganska fullt upp dom senaste dagarna. Men i alla fall så bloggar jag ju nu :)


Jag tänker inte skriva nå myki utan ni får se på bilderna istället. Men förra veckan börja fittnes igen så de var ju roligt. Jag har en jobbig och rolig vecka framför mig för på onsdag har vi prov och folk har redan förvarnat hur provet kommer vara så idag har jag suttit och övat hela dagen och jag har bara kommit igenom 2 kapitel och vi har 9 så önska mig lycka till xD Men de är inte bara dåliga nyheter på torsdag åker vi till Norge på min systers bröllop, och det är "första" gången jag åker till Norge, (jag var då jag var liten kanske 4 år så det minns jag ingenting av). Om en vecka fyller jag 16 år så det får jag också se framemot, och jag tänker blogga mycket antingen då jag är på resa eller då jag kommer hem. :)))

​                                                              På gympa å vandra, det var tungt!

Ootd

Picknick med kompisar <3 och tennis med min lillebror Noah, storebror Benjamin och hans flickvän Milla :)

Ny bil, svarta bmv e vår och den andra är min brors.

Bowling med kompisar :)

Likes

Comments

Hejsan Svejsan! Lördagen började med att jag storstädade huset för mina kompisar skulle komma hit, så i full panik fick jag städa eftersom vårt hus såg ut som ett bombnedslag som det alltid gör xD. Men efter jag hade städat åkte jag till S-market och köpte saker vi skulle ha till ikväll. Sen runt kl. 6 nån gång kom Linnea, Lina, Ellen, Ida och Emma och vi gjorde inte så mycket men runt 7-8 tiden kom Jannike och vi började på med matlagning, vi gjorde tacos. Sen satt vi och njöt av maten och jag hade bara ätit två bröd och en youghurt på hela dagen så jag var jätte hungrig. Efter att vi hade ätit gick Lina och Jannike och undersökte vårt hus och vi andra satt och spelade kortspel. Sen minns jag inte exakt men vi gick ut och smällde raketer där nån gång och sen for vi och sjöng karaoke, och jag minns som sagt inte exakt vilken väg vi gjorde allt men dom sakerna gjorde vi åtm. Och jag åt förstås jätte mycket godis och chipps så jag blev "sockefull" som jag blir varje kväll, men jag blev nog värre en vanligt xD. Nån gång runt 10-12 tiden kom Evelina och då höll vi på smälla raketer. En stund senare for Lina och Jannike. Och sen halv 1 for vi och smällde raketer sista gången efter det hade vi olika roliga "lekar" och sen började vi plocka fram madrasser och annat inför natten. Linnea for hem sen på natten nån gång och alla var jätte trötta, jag med, dessutom var jag "sockerfull" så alla blev jätte trötta på mig. Men jag hade i alla fall jätte roligt. Efter så for vi å sova, Evelina och Emma somnade först och jag satt och pratade, (ingen lyssnade) och sen började jag också sova. Jag hade inte med alla detaljer men det skulle bli för lång text, den är redan lång. Men idag steg vi upp kl. 10 och jag hade en jätte stor spindel nära mig och rädd som jag är för kryp for jag snabbt därifrån och Ida fick ta hand om den efter ville alla ha kladdkaka. Sen spelade vi ligretto och Emma van, och vi åt upp godiset och chips sen åt vi bröd och efter for vi och sjunga karaoke sen for de hem och snart skall jag börja med läxor. Men bättre kunde det inte ha blivit!

Jag hade inga bilder av Lina sundqvist och Evelina Fagerholm tyvärr! Lina tog den här bilden och då hade inte Evelina kommit ännu, därför är dom inte med på bilden. Dom på bildden är Linnea Grankulla, Ida Hjulfors, Ellen Rintamäki, Emma Muukonen och Jannike Ahlvik.

​Maat!

Här skulle vi åka och smälla raketer :)

Vi smällde raketer vid våra postlådor och vi har mycket hus runt postlådorna, och raketerna hade jätte mycket ljud (vi också) så vi väckte säkert hela byn xD. 2 raketer flög bara ca 2 meter upp i luften så vi trodde att den skulle komma i oss, det var inte långt ifrån. Och någon av oss skrek alltid å jag mena alltid då vi smällde en raket än hu liten den var. xD. Men vi hade roligt.
Veckoslut

Jag kommer inte skriva så mycket om veckuslutet. På torsdag for jag och Elin på gymmet och efter så plockade vi ut madrasser i hallen och trixade. Sen hade jag en lång skoldag och ja det var bara en vanlig dag, jag gjorde läxorna då jag kom hem. Jag mins inte så mycket från torsdag. På Fredag hade vi skofotografering, Och jag har ingen aning hur det gick. Jag och Elin hade hålpass sista lektionen så vi åkte först på gym sen for vi ut och filmade av då vi gjorde volter, sen på fredagskvällen cyklade jag till risö och vi gjorde inte så mycket. Sen kom mamma och hämtade mig och jag for direkt i säng. Det hände inte så mycket mer på veckoslutet. Tacktack Hejdå!

Det här var lite före vi skulle ta klassfoto.

Från skolans gym!

Här är två bilder från då vi trixade!

Likes

Comments

Haloo! Den här morgonen steg jag upp kl:06:00, jag var jätte trött men också taggad för jag och Elin hade hålpass på morgonen så vi bestämde oss för att åka på gym idag igen. Men jag började morgonen med bananplättar (receptet finns där nere).Sen då jag kom till skolan gick jag och Elin direkt till gymmet, det blev mest stretchning men vi tränade nog också xD. Efter ett litet träningspass gick vi ut i korridoren och vi plockade fram madrasser mitt in korridoren och började göra volter, typiskt oss, ahaha... xD Men sen fick jag ha en lång skoldag, och jag hade "glömt" att laga flera läxor. Då jag kom hem gjorde jag mina läxor, och jag gjorde faktiskt dem den här gången jag "glömde" inte bort dem xD. Men sen åt jag mat och då min lilla syster Evelina kom hem for vi och fotade och sen for jag och kollade på TV och snart skall jag gå och sova. Så Hejdåå!!!! :)

BANANPLÄTTAR

1 banan

1 ägg

1 dl vetemjöl

Likes

Comments

Så jag steg upp 06:20 idag. Jag var jätte trött, ovanligt trött.. Sen åkte jag med buss till skolan och jag kände på mig att den här dagen skull bli bra, och det blev den. Först en tröttsam skoldag med en jätte äcklig mat, men det gick jätte bra för mig i matematik så då blev dagen bra xD Jag och Elin hade håll pass på samma gång så vi bestämde oss för att åka på gym, Linnea kom också dit men hon åkte före oss, så efter ett träningspass åkte vi ute för det hade blivit soligt, det har bara regnat dom senaste dagarna så vi behövde nog det här. Vi åkte och "trixade" på gräset. Och det är ju längesen jag har gjort det så ja det gick ju inte så bra men vi hade i alla fall jätte roligt speciellt när jag flög på rygg xD Men vi filmade lite och sen kom bussen så vi åkte hem med buss, och när jag kom hem hade mamma lagat färska bröd, hemlagat bröd är bästa som finns jag åt minst 5 halvor, och till mat hade vi korvsoppa. Sen gick jag och lade mig på hängmattan och efter det for jag in och lagade läxorna (jag hade inte så mycket) och sen så ville jag skriva ett blogg inlägg så nu sitter jag här och skriver och snart skall jag ta en dusch. Tack och hej lever pastej! :)

Äntligen lite sol!

Hejsan! Det här blir då mitt första inlägg eller förutom min presentation, men jaa... Först av allt jag har aldrig bloggat förut så det är helt nytt för mig. Men jag känner på mig att det här kommer bli roligt, det är roligt att testa på något nytt. :)

Likes

Comments

Hej! Ja här får ni lite fakta om mig. Jag heter Rebecka Adele Grankulla och är en rätt glad tjejj (beror på dagarna om jag är glad xD) Jag är Finland svensk och jag är 15 år gammal fyller 16 år den 19 september. Jag är en rätt "sportig" person, jag rör ofta på mig men jag kan också vara en lat person jag är inte bara aktiv. Så även om ja gillar att röra på mig så gillar jag att titta på Youtube och äta godis xD. En sak jag gillar extra mycket är redskapsgymnastik, på sommaren håller jag för det mesta på med redskapsgymnastik. Jag gillar alla slags sporter ett undantag är ishockey :P. Jag gillar också att sjunga och baka och så klart tycker jag om att vara med kompisar. Jag höll nästan på att glömma jag har en ganska stor familj, och jag gillar att umgås med familjen. Jag är absolut inte en skolmänniska men ändå började jag i gymnasium, så man måste inte vara en skolmänniska för att börja i gymnasium (ett tipps). Jag sover allt för lite och jag gillar att sova mycket. Jag har mycket humörsvängningar, jag gråter och skrattar mycket och till slut så jag älskar att redigera bilder och videor. Ja de här var en liten presentation om mig tack för att ni orkade läsa hela. Hejdå. :)

Likes

Comments