Header

I början av månaden gick Ryda Hunduställning av stabel. Såklart spenderade jag tid där båda dagarna och fotograferade en hel del. Det var verkligen svårt detta år att hitta bra vinklar vid ringarna, antingen stod saker ivägen eller så stod det med rumpan mot oss. Det blev inte så jätte mycket bilder detta året som tidigare år. Men det kan inte alltid bli mycket och bra bilder!

Bjuder på några bilder!

Nikon D7100 / Tamron 70-200mm f/2,8

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Före:

Efter:

Vad passar inte bättre med en före & efter bild från förra årets Ryda hunduställning i samband att det faktiskt är Ryda dag 1 idag?

Kamerabatteriet är laddat, kameraväskan är packad & maten är ordnad, nu kör vi dag ett. :D

Likes

Comments

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Först å främst måste vi prata om kossor, hur söööta är dem inte? Kossor är ett av mina favorit djur och jag förstår verkligen inte hur människor kan äta dessa vackra skapelser..

Större delen av gårddagen spenderades på ett naturreservat med min pojkvän, han fotade mig bland annat! Med andra ord väldigt härligt avslut på en vecka med mycket jobb, idag blir det jobb igen. Men denna vecka blir kort, vilket ska bli jätte skönt!

Har eran helg varit bra?

Likes

Comments

Igår kväll blev det en liten fotorunda eftersom vädret äntligen var bra efter ett par dagar med regn och rusk. Tanken var att vi skulle åka iväg för att fota detta Guldregn, men så blev det inte för min del. Jag hittade så mycket annat runt omkring som jag såklart började fota, ovanligt? Nej absolut inte haha!

Bjuder på några bilder från igår!

Nikon D7100 / Tamron 70-200 f/2,8 / Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Nyfikenheten är lika stor varje gång vegoboxen kommer och varje gång åker boxen upp super fort och allt är smakat efter bara en liten stund! Denna omgång var det inte alls lika mycket godis som förra gången, vilket var väldigt roligt och väldigt mycket goda saker! Enda minuset var det torkade frukterna och ChiaGo!

Är det någon annan som prenumerera på Vegoboxen?

Likes

Comments

Nikon D7100 // Tamron 70-200 f/2,8

Igår fick det bli lite söndags lyx! Stod i närmare 1 timme och fixade maten, men gott blev det. Har gjort detta recept 2 gånger och det funkar precis lika bra till biffar med potatis och sås som till hamburgare.

Slänger in receptet här nedan, såklart!

För 4 portioner behöver du:
3 dl röda linser
2 vitlöksklyftor
1 gullök
2 morötter
Persilja, oregano och timjan
Salt och peppar
Ev lite vatten, så det blir geggigt.

Såhär gör du:
1. Lägg linserna i blött, minst 30 minuter innan. Häll sedan av linserna och skölj dem i vatten.
2. Mixa linserna till "mos" med hjälp av en stavmixer eller matberedare. Allt ska inte vara mos, se till så det finns lite bitar kvar. Men större delen av det ska vara "mos"
3. Finriv lök, morötter och vitlök. Och häll sedan ner i en bunke med linserna.
4. Tillsätt antingen färsk eller fryst/krydda. Om du använder färsk persilja, oregano och timjan, hacka det fint. Och tillsätt i bunken med linser och resterande. Rör ihop allt. Smaka av med salt och peppar.
5. Forma biffar av det så gott det går och stek sedan tills det fått en fin yta.

Majonnäsen jag använde är från ett märke som heter VegMe, som jag har för mig bara finns på City Gross butiker. Det finns en hel del annat från det märket också! Här ovan är lite av deras sortiment.

Likes

Comments

Glad nationaldagen får jag väl börja med att säga! Har ni haft en bra national dag?

Själv har det varit bra, träffat härligt folk, kolla på parad och kollat på Robin Bengtsson. Även lite annat firande i min stad. Kan det bli bättre?

Bjuder på lite bilder från dagen!

Nikon D7100 / Tamron 70-200mm f/2,8

Likes

Comments

Vilken bra start jag hade på min helg igår. Nästintill direkt efter jag slutat jobbet så åkt jag lite spontant till en kompis, fotade och träffade hennes råttor. SÅ mysigt! Råttor är verkligen fantastiska djur, förstår inte varför folk tar förutfattade meningar kring dem...

Bjuder på några bilder jag tog igår, visst är dem för söta?

Vänligen håll kommentar om hur äckliga råttor är för er själva.

Likes

Comments