Header

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Här om dagen ställde jag en fråga i en Facebook grupp om fotografering i helgen. Det var ett par stycken som nappad och här är dagens resultat! Riktigt nöjd.

Måste säga att vilken tur jag hade med vädret! Vädret har verkligen varit på topp idag.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh, gullegrisen. Sydde en ny så kallad sovpåse till Vilda, eftersom den gamla enbart är gjort med tunt tråkigt tyg. Jag använde mig utav en gammal filt som innertyg och ett örngott som yttertyg. Hon kröp verkligen direkt in i den och ville absolut inte gå ut från den. Där inne låg hon och åt sina solrosfrön, gottit!
Men visst är hon för söt?

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Det märks verkligen hur bra bilderna blir när man har rätt utrustning. Men när jag väl har tillgång till det, då är mina små inte alls på humör att bli fotade.. Det var verkligen helt hopplöst att fånga deras uppmärksamhet igår, det enda som dem gjorde var att springa ned för kanten.. Bättre lycka nästa gång.

Men visst är dem otroligt söta?

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Nikon D7100 | Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Ikväll trotsade vi vädret och åkte ner till stan för lite live rock. Vi hade helt klart turen med oss, då det slutade regna under en kortare stund. Lyckades under den tiden knöppa ett par bilder.

Imorgon väntar jobb, därefter blir det bebis gos gånger två. Såklart blir det säkert lite fotografering av bebisar, myyys! 😍

Nikon D7100 / Tamron 70-200 f/2,8

Likes

Comments

I början av månaden gick Ryda Hunduställning av stabel. Såklart spenderade jag tid där båda dagarna och fotograferade en hel del. Det var verkligen svårt detta år att hitta bra vinklar vid ringarna, antingen stod saker ivägen eller så stod det med rumpan mot oss. Det blev inte så jätte mycket bilder detta året som tidigare år. Men det kan inte alltid bli mycket och bra bilder!

Bjuder på några bilder!

Nikon D7100 / Tamron 70-200mm f/2,8

Likes

Comments

Före:

Efter:

Vad passar inte bättre med en före & efter bild från förra årets Ryda hunduställning i samband att det faktiskt är Ryda dag 1 idag?

Kamerabatteriet är laddat, kameraväskan är packad & maten är ordnad, nu kör vi dag ett. :D

Likes

Comments