Header

• Jag har inte ätit kött på över 5 år.
Jag blev vegetarian 09/10 någon gång och sedan dess har jag inte ätit kött. Idag är jag vegan och försöker göra så gott jag kan för djuren, hälsan & miljön.

Jag gillar inte filmer. Det gör jag faktiskt inte, eftersom jag oftast har svårt att hålla koncentrationen på en film och orkar inte sitta i närmare 2 timmar å bara kolla på en film.

Jag har svårt att hålla tider när jag ska sova. Händer oftast att jag säger att jag ska sova innan 22:00 och gå upp innan 7:00. Men vet ni? Det händer aldrig. Är jag ensam om det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag igen! Skit vad veckorna går fort! Denna veckan gör jag min sista vecka på min praktikplats, tråkigt! Men ändå positivt eftersom jag då nästan är klar med min utbildning! Vilket ska bli super skönt och äntligen få börja jobba heltid. Annars då? Min tisdag har varit super, hur har eran tisdag varit?

Bjussar på 3 bilder från min praktikplats.

Likes

Comments

..då kommer det snö. SNÖ, alltså det är 24 april.. Vad gör snö här nu? Det bara vräkte ner i förmiddags. Jag och säkert många andra trodde våren var på ingång. Men tydligen inte. Sägs även att det ska snö ännu mer... Nu tycker jag våren kan komma på riktigt! Eller vad säger ni?
Bjussar på 3 bilder jag tog en dag när det var härlig vårväder.

Nikon D7100 / 70-200 f/2,8

Likes

Comments

Dagens frukost blev en smoothie bowl på hallon blåbär & jordgubbar. Toppade det med pumpafrön, sesamfrön & jordgubbe. Gott!

Likes

Comments

Alltså hur bra var inte denna filmen då? Jag älskar Disney filmer och det är alltid lika kul när det kommer ut nya filmer. Har ni inte sett den så rekommenderar jag verkligen er att se den! Väldigt spännande & bra!
Delar trailern!

Likes

Comments

All rights reserved - beccyphotography 2017
Nikon D7100 / Tamron 70-200mm f/2,8

Likes

Comments

Dagens lunch blev enkel, slängde ihop en gryta med kokosmjölk som bas, kryddad med curry & lite andra kryddor. Istället för köttet tillsatte jag lite kikärtor och grönsaker med extra broccoli. Åt det tillsammans med ris. Gott!

Likes

Comments

Påskdagen idag. Dagen började med låång sovmorgon och med lite morgonmys med Vildis. Fortsatte med fika med släkten & träffade pojkvännen'

Hur har eran söndag varit?

Likes

Comments

Glad påsk på er! Hur har eran påskafton varit? Själv har jag jobbat hela dagen., så här har det inte varit någon påsk mat inte. Vilket jag är ganska glad för, då jag inte är så mycket för varken jul eller påskmat!

Jag tänkte bara dela med mig av en liten påskbild, nu när det är påsk å allt.

Likes

Comments