Header

Det märks verkligen hur bra bilderna blir när man har rätt utrustning. Men när jag väl har tillgång till det, då är mina små inte alls på humör att bli fotade.. Det var verkligen helt hopplöst att fånga deras uppmärksamhet igår, det enda som dem gjorde var att springa ned för kanten.. Bättre lycka nästa gång.

Men visst är dem otroligt söta?

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Nikon D7100 | Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Ikväll trotsade vi vädret och åkte ner till stan för lite live rock. Vi hade helt klart turen med oss, då det slutade regna under en kortare stund. Lyckades under den tiden knöppa ett par bilder.

Imorgon väntar jobb, därefter blir det bebis gos gånger två. Såklart blir det säkert lite fotografering av bebisar, myyys! 😍

Nikon D7100 / Tamron 70-200 f/2,8

Likes

Comments

I början av månaden gick Ryda Hunduställning av stabel. Såklart spenderade jag tid där båda dagarna och fotograferade en hel del. Det var verkligen svårt detta år att hitta bra vinklar vid ringarna, antingen stod saker ivägen eller så stod det med rumpan mot oss. Det blev inte så jätte mycket bilder detta året som tidigare år. Men det kan inte alltid bli mycket och bra bilder!

Bjuder på några bilder!

Nikon D7100 / Tamron 70-200mm f/2,8

Likes

Comments

Före:

Efter:

Vad passar inte bättre med en före & efter bild från förra årets Ryda hunduställning i samband att det faktiskt är Ryda dag 1 idag?

Kamerabatteriet är laddat, kameraväskan är packad & maten är ordnad, nu kör vi dag ett. :D

Likes

Comments

Nikon D7100 / Nikkor 50mm f/1,8

Först å främst måste vi prata om kossor, hur söööta är dem inte? Kossor är ett av mina favorit djur och jag förstår verkligen inte hur människor kan äta dessa vackra skapelser..

Större delen av gårddagen spenderades på ett naturreservat med min pojkvän, han fotade mig bland annat! Med andra ord väldigt härligt avslut på en vecka med mycket jobb, idag blir det jobb igen. Men denna vecka blir kort, vilket ska bli jätte skönt!

Har eran helg varit bra?

Likes

Comments

Igår kväll blev det en liten fotorunda eftersom vädret äntligen var bra efter ett par dagar med regn och rusk. Tanken var att vi skulle åka iväg för att fota detta Guldregn, men så blev det inte för min del. Jag hittade så mycket annat runt omkring som jag såklart började fota, ovanligt? Nej absolut inte haha!

Bjuder på några bilder från igår!

Nikon D7100 / Tamron 70-200 f/2,8 / Nikkor 50mm f/1,8

Likes

Comments

Nyfikenheten är lika stor varje gång vegoboxen kommer och varje gång åker boxen upp super fort och allt är smakat efter bara en liten stund! Denna omgång var det inte alls lika mycket godis som förra gången, vilket var väldigt roligt och väldigt mycket goda saker! Enda minuset var det torkade frukterna och ChiaGo!

Är det någon annan som prenumerera på Vegoboxen?

Likes

Comments