Dessa bilder är från då jag var i Stockholm, vilket var typ för några dagar sen. Det var mys, det var då jag märkte att sommaren faktiskt är slut och hösten börjar ta form. Jag har haft en underbar sommar faktiskt, det är konstigt med tanke på hur jävla dåligt jag mådde precis innan sommarlovet. Jag trodde liksom inte att detta skulle bli någon bra sommar alls, men så blev den i princip den mest finaste sommaren ever. Och jag talar faktiskt sanning, jag har haft dåliga dagar vilket jag ofta har på sommaren, mycket ångest och oro osv. Men de gånger som jag känt mig glad har liksom dominerat över de negativa. Detta har ju inte bara skett utav sig självt utan jag tror att det mycket väl skett på grund av att jag faktiskt vägrat att sätta mig ner och grubbla över det negativa. Varenda gång jag började känna ångest valde jag att ta mig upp och få mig själv att göra något som fick mig att tänka på annat. Det funkade! För jag ville inte fastna i allt grubbel kring det som hänt, jag har en tendens att göra så, övertänka allting och tillslut mår jag sämre än vad jag gjorde när jag började känna ångest och sen vill jag inte göra någonting alls. 

Nu har jag liksom sysselsatt mig med saker konstant, det behöver inte vara något speciellt, utan det handlar om att exempelvis gå till gymmet i några timmar. Åka till affären, man behöver inte ens köpa något utan endast för att komma iväg någonstans, ha ett mål. Slutföra något man sagt åt sig själv att göra, och man känner sig faktiskt som en bättre person. 

Nu börjar det alltså att bli höst enligt mig, det är kyligare luft, man känner nästan på lukten i luften att det är höst. Idag ska jag inte göra något speciellt, kanske ska jag ta en sväng ner på stan med Bea, annars så blir det jobb ikväll :) Känns bra att tjäna pengarrrrr!

Byeee felicia!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments