Hur var erat slut på detta år? Mitt var bra kan man väl säga, jag anser att alla mina slut på de gångna åren alltid skulle kunna ha varit en aning bättre. Men jag är nöjd, och jag vill härmed säga ett stort fucking hejdå till 2016 och inbringa det välbehövliga nya året 2k17. Alltså, denna nystart är mer än behövlig. Jag vill göra detta år till något av de bästa, det är detta år som jag utmanar mig själv på alla möjliga vis, samtidigt som jag vill utvecklas som person i de egenskaper jag alltid uppskattat hos människor och som jag därmed vill utveckla hos mig själv. För jag känner att det är så man bygger upp sin identitet, man har grunden men man behöver de där andra delarna, och de får jag genom att inspireras utav andra människor, och tar de delar hos dem jag gärna vill utveckla hos mig själv. Eller? För jag känner inte att jag är säker kring vem jag är och vad jag vill och har länge känt så.

Igår arbetade jag mitt sista pass på jobbet. Kändes jävligt underbart samtidigt som jag kände en otrolig nostalgi över att lämna stället, jag insåg hur många dagar jag spenderat på det där jävla stället och alla minnen och människor jag träffat. Denna tid har varit underbar samtidigt som jag verkligen behövde lämna detta ställe lol. Mina chefer är ju underbara <33333 är jag sarkastisk eller inte? ;)

Nu är det så att jag slutade jobbet även pga att jag ska börja studera! Det visste ni inte va? Ne, men så om några veckor flyttar jag till Karlstad, och försöker mig på plugg igen då. Känns ju sådär när man under en längre tid tjänat pengar och inte behövt tänka sådär överdrivet mycket. Men hjärnan behöver detta, och jag behöver även en ny stad och nya möjligheter någon annanstans. Så detta ska bli spännande. Jag ber ju bara för att gud vill mig gott och att detta leder till att jag får känna mig lite lycklig ett tag :) eller kanske för alltid, who knows!!?

Nu ska jag sova, är skit trött även om jag inte gjort ett piss på hela dagen. Segt kan jag säga. Nu sover vi, g-night <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments