​Jag har blivit så sjuk, och det var ju inte en del av planen av att låtsats vara sjuk :/ Mår så dåligt, hade ej någon röst idag på morgonen på jobbet senare skulle jag ju jobba i kassan och fick voice cracks konstant. Pinsamt värre. 

Kunde knappt sova inatt heller, vaknade upp av att jag fick panik av att jag inte kunde andas, hade typ samlats slem i halsen eller något. Så sjukt obehagligt. 

Ser ni glasögonen på bilden? Jag vill införskaffa mig dessa, är de fula på mig? Jag tycker de passar bättre än mina förra. Det är dessutom 30% rabatt på dessa, ska försöka beställa snart tror jag. 

Imorn ska vi iväg på fotbollsmatch, alltså jag har ingen aning om vilka de är vi ska kolla på men. Det är inte jag som är fotbollsnörden i vår familj, så jag hänger mest med för att de verkar nice, inte för att jag har någon koll på något överhuvudtaget... lol

Jag vill så gärna börja vlogga, eller åtminstone göra filmer och redigera dem. aaaaaah va nice de skulle vara. Men jag tvivlar för ofta på mig själv så blir aldrig av hehe, bra självförtroende eller självkänsla (?), eller inte. Måste bli bättre på det där, jag är ju en bra person, jag kan hantera kameror, like wtf is the problem?

Vi hörs bajskorvar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments