Hola

Jag kanske här borde skriva en sammanfattning utav min flytt till Karlstad och den tid jag hunnit spendera där.

OK. Jag trivs superbra, alltså det är förvånansvärt hur mycket jag trivs. Jag bor i en otroligt fräsch och mysig korridors lägenhet (skulle dock vilja byta upp mig till en egen lägenhet med eget kök, mina grannar kan ju inte hålla rent), skolan är så jävla fräsch och fin, jag trivs med mina lärare och kurser (undantag för vissa lärare då), OCH jag är så otroligt tacksam och glad för de personer jag mött. Jag älskar dem redan, och vi har umgåtts sen i Januari. Jag ville bara säga det att jag är så otroligt tacksam för allt, det har gått så bra och jag är så stolt över mig själv som gjort det här steget.

För tillfället är jag hemma i K-holm för att fira lite påsk. Det har varit otroligt mysigt att få träffa vänner, familj och släkt för att bara umgås. Det behöver man, dock är det väldigt smidigt för mig att ta mig hem så jag gör det ganska ofta, åtminstone på senaste tid då jag blivit inbjuden på grejer här hemma haha!

Det var egentligen endast detta som jag ville skriva om. För att mitt framtida jag ska läsa detta och påminnas om hur glad jag var då jag påbörjade mitt liv i Karlstad hahaha! Men det är lite samma här som jag skrivit i tidigare inlägg, jag har självklart dåliga dagar då jag bara gråter och allt är hopplöst men de dagar och stunder jag mår bra dominerar definitivt över de dåliga dagarna. Jag kan lätt bortse från det negativa och fokusera på det positiva med det liv jag lever.

Sådär, och så lyssnar jag på Kendrick Lamar's nya album DAMN. Låtarna PRIDE. LUST. och FEEL. är hittills de som jag fastnat för. Lyssna gärna, jag har mycket kärlek för Kendrick och hans musik. Bara så att ni vet liksom.

Nu ska jag sluta skriva, behöver skynda mig och göra mig i ordning, ska ner på stan för att luncha lite med en kompis och hans flickvän! BYEee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments