Tjabba, idag är jag skit trött och det är pga att jag vaknade kring halv åtta och åkte iväg med tåget mot norrköping för att ge min vän sällskap för att hon skulle fixa sin datorrrr. nice alltså. Nej men vi passade sedan på att shoppa lite, dock hade vi inte särskilt mycket tid eftersom att jag började jobbet kl.17.00, så vi typ hann med en elr två affärer och lite käk innan vi var tvungna att ta tåget tillbaka.

Sedan jobbade jag fram tills halv tio, jobbade faktiskt övertid duuuh ge mig mer money hörru. Så nu är iaf min och min arbetskamrats (gud va töntigt det låter) plan att låtsats vara så jäkla sjuka imorn, typ hosta o låtsats ha feber så att vi kan sjukanmäla oss båda två på onsdag HAHAHHA. så badass. Hoppas vi inte blir sparkade, äh de behöver ju oss de har bara oss typ som jobbar lol. fuck you liksom, vi kan göra vad vi vill, så som ni beter er hehehh. Är dessutom sjuk på riktigt, hela min familj har varit sjuka as länge o jag har klarat mig tills nu, man ba serioslylly? har käkat piller för att förebygga detta men icke......

Mår rätt sämst faktiskt, eller alltså jag är ju typ glad typ, men endå inte. Jag känner mig inte alls lika pepp på livet och allt, utan känner mig ganska dålig. Tror det kan bero på att jag träffade Ludvig häromdan... Idk, vem orkar bry sig.. Jo men de va ju typ så att jag gått vidare o så bara kommer han där och typ vill ha mig tillbaka o sen ba nej de funkar inte o ja bara men fuck no du kan ej göra såhär mot mig och så sa jag typ vi ses aldrig igeennnnn! Men alltså vi skiljdes ju som vänner alltså allt var chill men endå, nu var det ju ja som sa ifrån (förlåt ingen fattar vad jag pratar om sorry...)

Men jag mår lite dåligt, det kan även bero på att jag känner mig ensam typ. Och som att de enda vänner jag har kommer att försvinna i från mig till hösten och jag kommer liksom inte komma någon stans, utan blir kvar här ett tag.. Det e bajs och jag har en växande ångest inom mig.. Jobbigt ellerhur? Hatar ångest o oro. Jag tror det blir bättre snart, alltså vad hände jag var super lycklig nyss typ o sedan blev typ allt grått, kanske det beror på att hösten är här eller ???? kanske..

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorn o jobba skiten ur mig, så see ya later


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments