​Vill tillbaka hit igen, dock är detta flest bilder från Los Angeles, men det får duga så länge. Får ångest av att tänka på att jag för tillfället måste befinna mig i min hemstad. Den suger ju verkligen kan man ju säga, hålornas håla kan man kalla den. Usch, vill ta mig härifråååån. Help. 

Idag hade jag tänkt gå iväg och träna, får se om Linda hänger med. För vill helst inte gå själv atm, pga att det finns en kille som typ stalkar mig och jag har gjort bort mig och accepterat hans vänförfrågan på facebook och nu skriver han grejer till mig som tex. går det bra på gymmet. Nu kommer han ju definitivt prata med mig där. bajs alltså. 

Har vissa andra grejer som även måste bli klara idag.. Måste skriva ett personligt brev vilket jag fått i uppgift utav min arbetsförmedlare, samt slutföra en sommarkurs som jag håller på med. Det är typ det, imorgon ska jag jobba, need them money. 

Alltså det är lite kaos för både jag och en annan tjej på jobbet kan inte jobba på onsdag, för jag har köpt biljetter till en fotbollsmatch och hon ska göra något annat. Och det finns ingen annan som kan ta det passet så vi typ måste komma på en lösning, alltså vi pratar ju alltid skit om våra chefer också för att de är helt sinnesjukt knäppa. Så vi funderar typ på att sjukanmäla oss båda två så får vi se hur chefernas nödlösning lyder MOHAHAHA. 

Nu behöver jag börja med det som ska bli klart idag, see ya puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där, det var skitlängesen som jag ägnade tid åt att skriva någonting på denna blogg. lol. Vill ni veta den huvudsakliga anledningen? Såklart ni vill. Ludvig gjorde slut med mig, alltså min föredetta pojkvän. Jag mådde alltså inte särskilt bra, och det var definitivt inte den mest lättaste break up:en, nejdå allt var tvunget att ske så att det skulle bli ytterligare lite svårare att ta sig vidare i livet. Vet inte om jag orkar ta mig tid att skriva ner allt i detalj just i detta inlägg. Idag var sista gången jag såg honom, även om det gått åtminstone 3-4 mån sen vi bröt upp. Anledningen till detta är att vi gått fram och tillbaka till varandra, men idag fick jag nog och jag tror Ludvig förstod att de vi gjorde var helt knäpp också. 

NU skiter vi i det och gå vidare tycker jag. Som sagt mådde jag skit i typ 3-4 veckor men sen festade jag loss och träffade folk och firade studenten. Fuck alla haters och fuck exet och föredetta såkallade "vänner" var det enda jag tänkte o så mår jag skit bra just nu. Det är faktiskt ganska sant. 

Okej, en snabb uppdatering utav mitt liv: Jag är singel, jag har tagit studenten, jag har fått jobb (sämsta dock), jag tar snart körkort, jag har varit i USA, jag har varit på Beyoncé för 2:a gången, jag har faktiskt träffat en snäll kille (är inte redo för förhållande, f no) och jag mår braaaaaaaaaaa. 

Så vad ska jag göra med livet nurå? Ja inte vet jag, jo men lite koll har jag. Först ska jag plugga upp två ämnen så att jag till nästa höst kan söka till civilingenjör i medieteknik eller systemteknik. Det är typ det, mina framtidsplaner :) 

Nu ska jag fortsätta och slötitta på youtube, vill ha fler bra youtubers att kolla på!! tippssaaa tack

Vi hörs kram 

Likes

Comments