Jag glömde totalt bort att berätta att vi igår var på grönalund!! Det var jättekul, dessutom (!) åkte jag den attraktion jag fasat för i många år.... fritt fall!!! AHHAAH jag har allvarligt talat haft en slags fobi, och igår åkte jag uppskjutet bara för att upptäcka att det typ var det roligaste på hela dagen !!!! Haha, mm så äre. 

Vi ses kramisch. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

                    

                                                                       
                   

Gomorron! Idag är det söndag och som min nya rutin går jag, Linda och min syster ut och antingen powerwalkar eller
johgar. Idag blev det jogging, blöööö vad jobbigt. Men skönt efteråt såklart, det roliga är att vi går till ute gymmet och det e så kul heheheheheh. 

Nu ska jag äta mat och sedan försöka plugga lite. Kanske ska vi till farmor senare idag. Annars ska jag försöka hinna med att kolla en film maraton HAHA är så sugen på det just nu, kanske typ Harry Potter. För sagan om ringen har jag redan sett i sträck. Okkkk allt för mig idag bloggisss

Kram kram puss puss. 

Likes

Comments

Ibland hatar jag verkligen mig själv, jag gör verkligen det. Även om jag jag verkligen avskyr när jag gör det så går det inte att hindra de gånger då det händer. Jag försöker alltid att gå in på hemsidor som ska få mig att tänka positivt, eller också bara försöka kolla mig själv i ögonen i spegeln och säga att jag nu fan får jag skärpa mig! Ibland hjälper det ibland inte och då tar det ett tag att komma över det. Jag märkte idag att det faktiskt hjälpte otroligt mycket genom att istället för att säga att "usch vad jag är ful" så säger jag "usch vad du är ful" och genast blir jag chockad över hur jag någonsin skulle kunna säga så till någon, att ens säga orden fick mig att skämmas. Dessa ord ska inte användas mot någon varför använder jag dom mot mig, varför skulle jag vilja nedvärdera mig själv med dessa elaka äckliga ord?!

Jag hoppas att jag kommer ihåg denna metod till nästa gång. Jag älskar mig för den jag är just nu, hoppas jag kommer ihåg det när jag börjar trycka mer mig själv.

Nu ska jag soovaa! Imorn ska jag iväg till grönan, hoppas det blir as roligt! Sedan längtar jag till skolan faktiskt ... Hehehhe bara jag vet varför MOHAAHHA <>

Carpe diem min lilla bloggis.

Likes

Comments


Hello there! Just nu sitter jag och äter massor av små cocktail tomater. Det är ju så gott, perfekta mellanmålet liksom.

Jag slutade tidigt idag då jag inte hade någon bildddd, var väldigt uppskattat kan man säga! Bild e kul, men långa dagar i skolan är inte lika kul..
Efteråt åkte jag också för att mata sasi, pappa är borta på kurs i veckan så jag fick ta mig dit även om jag bara ville heem.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här idag, jag känner mig helt okej, det är liksom inte jätte överdrivet mycket läxor, och vädret är soligt hela tiden även om det börjar bli svinkallt.
Jag måste köpa mig en varm jacka och ett par varma gosiga vantar, också en mössa och en halsduk. MÄÄ jag har inga pengar, inte som jag vill spendera nu, dom måste jag spara, till London resan i höst. Kommer ju få studiebidraget snart i början på oktober, då kanske jag kan köpa lite saker hehehe..

Asså jag vill verkligen uppnå en starkare självkänsla, och självsäkerhet. Samtidigt vill jag sluta se ett värde i vad andra tycker om mig. Jag kan efter en skoldag bli så himla frustrerad och arg på mig själv. VARFÖR? Frågar jag ofta, varför slutar du bara inte bry dig?! Hur kan det vara så svårt. Fast det är ju svårt. Annars skulle detta inte vara ett problem, jag vet att det för andra inte är ett dugg komplicerat att uppnå detta om de så gärna vill det, förmodligen försöker alla uppnå samma grej, men för mig är det nästan omöjligt. Jag vet att det inte är det, men vissa dagar känns det verkligen som det. Jag kan verkligen inte sluta bry mig och framförallt jämföra mig med andra.. Jag ser alla blickar som något negativt, hela tiden. Ser jag någon som utstrålar väldigt mycket självsäkerhet så ser jag denna som bättre än mig och jag ser mitt mål som ouppnåeligt.

Nu ska jag inte skriva mer, men var bara tvungen att skriva av mig lite, vilket jag gör i princip varenda inlägg här på bloggen. Jag hoppas att inga jag känner hittar hit.. heheh... Men det skulle ju kunna hända, men eftersom att jag inte ser det som ett problem just nu när jag inte vet helt säkert så betyder ju det att jag inte bryr mig om vad andra tycker om det jag skriver, det är ju ett steg på vägen iaf hahahaha.

Lol.

Kul.

Nu ska vi nog snart åka och äta chinafood! Jag har längtat efter sushi så otroligt länge hihihihi

Vi hörs, kram kram.


Likes

Comments

Hur tar man hand om en aloe vera och en annan slags växt som man dessutom kan äta? Jag försöker att ta hand om dem bra, men alo veran har aldrig vuxit sig fin, däremot har den där matväxten blommat upp fint :) HAHAHA jag är jätte dålig på växter, men tycker det är så kul att odla egna växter iaf. Vet inte varför, blir lite roligare då att ha dom där, de blir som ens egna små barn typ. Man måste liksom se till att de växer och mår bra, sedan blir man så stolt då de är stora och fullvuxna :D

åååååå mina små växtbarn. Älskar er.

Förlåt jag är jättekonstigt. Okej idag flöt den som vanligt långa måndagen på. Jag skulle redovisa min bild som jag målat, en bild jag faktiskt är rätt nöjd med, men redovisningen var inte ett dugg förberedd. Tydligen skulle vi bara redovisa lite sådär huxflux så vi började när jag hade skrivit klart mitt process papper, jag skulle alltså försöka sammanfatta min text till någon slags redovisning. Hahahah.. fail. Nä men det gick okej, tror jag, bild är som alla säkert vet rätt flummigt, likaså våran lärare :)

Jag tänkte på en sak. Alltså tänk att jag, och andra människor också, finns med i andras drömmar. Det måste jag ju göra? Alltså jag menar då inte att de drömmer om mig för att de högt beundrar mig eller något sånt, utan jag menar att jag drömmer ju om massor av människor som jag mött, människor som oftast finns runt omkring mig, som har gett intryck på mig, alltså helt random personer. Det behöver inte vara personer jag känner väl, det kan vara personer jag överhuvudtaget inte alls känner.
Tänk då att jag måste finnas med i en del människors drömmar, jag dyker upp där på natten i deras huvud, jag finns liksom där. Alltså tänk bara på det, hur coolt är inte det egentligen?

Jag tycker i alla fall att det är coolt.

Okej, nu ska jag typ göra franska och typ engelska och typ matte. Sen ska jag övertala pappa att åka och övningsköra med miiiiig.

Vi ses, kram kram.

Likes

Comments
Det var otroligt roligt på popaganda, hoppas jag får gå på fler festivaler! Videosen blev en ening konstiga men de visar endå videon ;) Veronica Maggio, London Grammar, First aid Kit, de var alla så himla bra!

Music in my heart.

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag bara lovar massa saker och sen inte håller dom. Jag säger alltid att jag ska blogga och vara aktiv här på bloggen men nejnej, det blir ju aldrig så, jag ska aldrig mera lova saker utan att veta säkert att jag kan hålla dom. Löften är alltid löften.

Okej, så ännu en gång förlåt för dålig uppdatering.

Jag tror att jag sa i mitt senaste inlägg att jag skulle lägga ut bilder från Popaganda, så jag ska försöka lägga ut dem senare i ett så kallat bild inlägg :)

Nu vill jag bara prata av mig lite känner jag. Det är detta denna blogg är tillför, så om någon skulle besöka min blogg och tycka att det jag skriver låter helt vansinnigt så är det inte alls tvunget att läsa allt.
Just nu så känner jag mig rätt nöjd med mycket, jag är liksom lycklig med livet kan man väl säga. Det kommer sådana perioder då jag faktiskt känner att jag uppskattar precis allt med livet, och med mig själv att jag bara vill leva fullt ut på alla sätt och vis. Inte helt så känner jag precis nu men något åt det hållet iaf, och ni ska veta att jag faktiskt tycker att jag förtjänar att känna så. Det gör självklart varenda människa på denna jord, men samtidigt är det ju endast jag som kan riktigt påverka mitt tänkande och hur jag upplever saker osv, därmed måste jag i någon ände alltid börja med att känna mig nöjd och glad med mig själv innan jag kan ägna mig åt andra.
Jag har alltid velat hjälpa människor det vill jag fortfarande, jag blir lycklig av att se andra vara lyckliga kan man säga. Jag älskar att ge råd om en person väljer att faktiskt öppna upp sig inför mig och vara ärlig med sina problem framför mig, då känner jag glädje av att försöka få denna person att se saker positivt genom att rådgiva denna person osv. Jag har alltid varit den som ofta sätter andra behov framför mina egna, detta är både positivt men även negativt. Det positiva är såklart att jag gärna lyssnar på vad andra har att säga, det gör mig till en god lyssnare tycker jag själv, men det negativa är att många kan ta och utnyttja den egenskapen jag har, och jag har då svårt att säga nej då jag känner att något inte faller mig i smaken liksom.
Det jag har insett nyligen är hur jag förbättrat mig mycket i det, jag har börjat se då folk väljer att utnyttja min egenskap och när det faktiskt gäller något ärligt.

Jag känner att på senare tid så har jag börjat lära känna massor av nya delar av mig själv. Saker som förvånar mig själv, mitt egna jag förvånar mig. Jag har inte det bästa självförtroendet eller självkänsla (inte för att jag riktigt vet skillnaden) och har nästan aldrig haft det, men jag vet att jag tappade det nästan helt och hållet kring åldern 15-16 år. Inget gick bra då. Det är inget jag vill prata om nu, kanske senare, vi får se. Men jag har insett hur stark jag är, inte fysiskt utan mer psykiskt eller mentalt, eller vad man kallar det. Jag har gått igenom mycket själv då jag gärna inte velat dela med mig av mina problem (läs: bördor) med någon, jag klarade att ta mig ur den där mörka gropen, som bara blev djupare och djupare ju längre tiden gick. Men jag klarade mig. Jag insåg hur dumt allt var, varför tvingades jag må så dåligt, varför? Vad får mig att må dåligt? Kan jag inte göra något åt det? Jo. Det var exakt vad jag kunde, och då insåg jag hur dumt det var att faktiskt inte göra något åt det när jag visste själv att det gick.

Nu är jag här och jag mår dåligt ibland som många andra men samtidigt mår jag sjukt bra många gånger. Det som är skillnad från förr är att jag också VILL må bra, och det gör att jag därmed har lättare för att kämpa mot att må bra. Jag har börjat se på saker annorlunda, börjat uppskatta allt i naturen och i mig själv, jag har försökt umgås med människor som är glada, ärliga och respektfulla, jag testar nya saker och försöker ta vara på varje chans till att göra något som gör mig obekväm och verkligen utföra det, jag vill utmana mig själv, jag vill göra saker som gör mig obekväm ( självklart menar jag inte sådana saker som inte är annat än obekväma och därmed till och med farliga....) för det stärker mig som person. Jag har även börjat besöka hemsidor där det bara står hur bra jag är, och fyllda med positiva inspirerande/motiverande texter som gör mig glad.

Nu blev detta ett otroligt långt inlägg och jag vet att detta endast är till för att jag skulle få skriva av mig lite. INGEN behöver läsa detta... heheheh.

Okej ska ta och göra lite matte snart tror jag, det var planerat iaf. Juste! Sedan har jag börjat att träna, t.ex. var jag ute i morse i ca. 2 timmar och bara gick i det soliga vädret och stannade vi utegymmet tsm med Linda och bea. Vi besökte även farfar. Sen har jag börjat på dans också! Street dance, med Sally, var kul ju! Men dock väldigt svårt att hänga med i deras koreografi, ska nog sätta sig snart tror jag. Förresten dricka mycket vatten är också ett bra tips! Man blir helt ärligt mycket piggare av det haha!

Vi hörs, kram från mig och helt förskräckta Sasi.Likes

Comments

Hej!

Vad händer jaaooo..

Alltså vet ni hur gärna jag skulle vilja tjäna pengar? Så otroligt mycket just nu. Jag vet verkligen inte hur, det är ju så himla svårt, här där jag bor finns det ju inte överskott av jobb om man säger så..
Alltså jag skulle bli nöjd över cirka vad som helst. Barnvakt, hundvakt, klippa gräs/buskar/träd, städa alltså allt! Om någon känner någon, (?) som söker något av detta skulle det vara super!

Jag vill kunna spara de pengar jag får varje månad från CSN, och sedan fortfarande ha några pengar som jag slösar på vardagliga nöjen + shopping. ;)

HEEEEEEELP

Kan jag inte skapa världens bästa app och bli stenrik på en dag?

Så enkelt är det ju nästan, men samtidigt har jag ingen aning om hur man skapar en app, någon som vet?

Jaja, idag tog vi skolfoto, inte kul.... HAHA. Gillar det inte längre, man blir ju alltid så ful. Med "man" menar jag mig själv. Hoppas jag lyckades se någorlunda okej ut iaf.

Nu ska jag sätta mig och försöka få lite matte eller fysik eller biologi klart. Men så himla tråk jö!

Vi ses.


Ska lägg ut bilder sen på hur det var på festivalen ! ;)

Likes

Comments