Header

Jag är som många vet galen i att shoppa på nätet och självklart vill jag köpa så bra saker som möjligt till ett så lågt pris som möjligt, vem gillar inte en bra deal liksom 🙌 . Mina go to sidor arr handla på är då, Wish och EBay eftersom att dom har sååå mycket saker och ännu lägre priser. ÄLSKAR.Så tack vare detta har jag bestämt mig för att varje vecka dela med mig av en "Wish list" med sex eller åtta utav mina favorit produkter som jag valt ut från någon utav sidorna under veckans gång. 😄 👏 . (De framtida listorna kommer att publiceras varje Söndag)

Ser du något du gillar? För musen över produkten så kommer en direktlänk till produkten upp 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jo tack jag vet, ska du verkligen dra igång med bloggen IGEN? Ja, det ska jag och för en gångs skull så ser jag någon slags glädje i det hela (vilket jag inte har gjort tidigare när jag har bloggat). Jag har insett att jag behöver någonstans att skriva av mig och jag behöver någonting att underhålla mig med när dagarna blir tuffa eller bara rent ut sagt tråkiga.

Att skriva är någonting jag älskar, nästan lika mycket som jag älskar att fotografera så ni kan räkna med att det är vad majoriteten av innehållet på denna blogg kommer vara, texter och bilder, MASSOR AV BILDER! 💗


Jag kan väl börja med att presentera mig, Jag heter Rebecca och är en artonåring som lever för sushi och mina nära. Jag svävar omkring någonstans i Sverige utan att riktigt ha en fast punkt, där jag spenderar mina dagar mestadels framför serier eller bakom kameran och för att min dag ska bli komplett så har jag i slutet av dagen hunnit göra båda delarna (självklart tillsammmans med min pojkvän). Just nu är detta allt ni behöver veta om mig 🐶 .

Likes

Comments