Jag kämpar och jag sliter, men jag är fortfarande fast. Jag peppar och inspireras, men ändå känner jag mig vilsen. Jag ser och hör vilket nästan blir min död.

inleder min text med känslor för stunden. För ärligt talat är jag utmattad, trött och omotiverad. Jag vet att jag låg efter voltmässigt förut, men nu har mina lagkamrater utvecklats ännu mer vilket är härligt såklart! Det är bara jag som känner mig lite utanför gympabubblan ibland..tja rätt ofta numera. Jag vill inte känna mig otillräcklig men det är svårt att tro på sig själv då jag hela tiden räknar ner deadlines & dagar tills ett flertal olika händelser.

Det är precis vad som är felet! Jag övertänker för mycket. Det är dags att sluta räkna dagar och istället göra dem minnesvärda! Allt för länge har jag planerat livet i minsta detalj, men på det sättet har jag alltid missat de minnesvärda stunderna bland kompisar och inom gymnastiken. Jag är helt enkelt trött på det! Jag ska våga ta dagen som den kommer, lyssna & ge mig nya erfarenheter och alltid fortsätta kämpa med allt jag påbörjat. "Don't count the days - Make the days count"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon! Just nu sitter jag i bilen på väg till västerås med mina härliga gympisar. Hade såklart vart rätt coolt om jag kunnat ta bilen själv dit men det går icke eftersom jag inte tagit körkort än. Hursomhelst ska det bli kul att fara iväg på lite läger! Det är mina gympisars första läger med laget och i framtiden blire bara fler. Vi i tränarteamet planerade ju hela lägret i fredags så förhoppningsvis finns allt vi behöver i hallen. I annat fall får vi lösa problemet då.

Jag kommer nog inte hinna uppdatera mycket mer idag. Har nämligen hela söndagen bortblåst med träningsläger nu på morgonen som följer med direkt rehab efteråt och slutar med plugg under kvällskvisten. Lite stress och skolpress, men nu glömmer jag det för ett tag och hoppar in i gympabubblan. Hejsvej

Likes

Comments

Hej finisar ♡ Jag kom på att jag inte bloggade något i fredags! Det var dock en dag då jag vimsade omkring på morgonen och studerade i skolan på blä humör, tills efter skolan då jag istället myste på med bästa ugglan och avslutade kvällen med ett härligt tränarteam på Vappiano.

Här är lite snapade bilder från fredagsmyset med bästa ugglan aka @idaericson (kolla hennes blog! Hon är grym på att fotografera!) Vi bakade scones, kvargscones som blev oerhört goda! Det toppat med apelsinmarmelad till Zootropolis + lite chocolate bredvid = fredagsmys deluxe! Hihi ♡

Tyvärr behövde jag gå sedan. Skulle på tränarmöte på vappiano så jag sa tjingeling till ugglan och haloj till tränarteamet. Mycket prat & planering om lägret denna söndag och jag  blev så taggad! Våra gymnaster är verkligen dröm. De är så duktiga & motiverade och när de skrattar värmer det mig verkligrn. De riktiga solstrålar (när de inte stökar såklart haha). Hursomhelst kom jag sedan hem vid typ 22.30 och somna nästan direkt.

Det var min härliga fredagskväll, vad hade ni för er?

Likes

Comments

Hejsan svejsan alla morgontrötta. Klockan är snart 9 och jag ska iväg till mina gymnaster. Tyvärr missade jag bussen så kommer få hoppa på cykeln för en 4km morgontur till hallen. himlans trevligt då man är morgontrött. Hursomhelst ska jag iväg och jobba. Det är dock inte så länge, mina gymnaster kör bara i 2 timmar så jag lär vara hemma vid 12 tiden igen (eftersom jag cyklar) Är väldigt taggad iallafall föf mina gympisar ska på sitt första läger imorgon! så dagens träning blir en massa tävlingsvarv innan vi far iväg för lite trixelix med nya volter. tagga!!
nu måste jag cykla iväg, hörs senare ♡ kram!

Likes

Comments

God kväll alla fina läsare ♡ Jag har kommit hem från min rehabilitering vilket gick hipshopps, men jag prövade att gå lite på händer vilket kändes som en kul tanke till i början fast som sedan snabbt bara bevisade hur svaga mina armar blivit. Hmm ja det var lite motivationssänkande men med träning lär musklerna komma tillbaka igen. Jag ska bara se till att inte lägga ribban för högt. Många gånger tänker jag lite för snabbt och orealistisk vilket enbart sänker mitt självförtroende om jag inte lyckas.

Hursomhelst sitter jag nu med lite så kallat "postworkout" vilket fick bli LOHILO toppat med jordnötssmör och kokosflingor. Alltså mumma! Det var typ 3 veckor sen jag åt LOHILO! att jag än lyckats överleva haha.  Det blev iallafall ett bra avslut efter mycket kramp i lårmusklerna som äntligen börjar bygga upp musklerna igen. Ska läsa lite träningmagazin för lite inspo och motivation innan jag hoppar i säng. Kram och Godnatt!

Likes

Comments

Bucketlist #20 - att se Hollywood Skylten i LA!

att sitta på toppen av ett berg, det är speciellt!
Här fann jag tillbaka modet, har fann jag motivationen att fortsätta kämpa och här fann jag en rofulullhet
Det är konstigt hur fantastiska utsikter kan påverka ens psyke. Kommer alltid minnas min bergsklättring upp till toppen, och känslan av success!

Likes

Comments

God morgon sötisar ♡ Idag lyckades jag vakna kl 6 för att snabbt dra ner till duschen. Jag skulle ha duschat igår men så blev det icke när man kom hem halv tolv och somna vid två. Bra sömn man fick. Iallafall så blev det en snabb dusch då jag oftast avskyr att duscha på morgonen, sedan trixade jag till någon frukost som fick bli denna goa havregröt med nedblandad propud och toppat med jordnötssmör, locarb jordgubbssylt och chiafrön. #frulleonpoint

Idag har jag inte mycket för mig. Jag ska snart dra iväg till skolan och vid halv fyra tänkte jag åka direkt för att coacha mina gymnaster. Därefter blir det rehab och sedan kommer jag nog hem runt nio tiden. Jag tänker nog inte försöka hinna med plugg så sent eftersom jag inte riktigt är en kvällsmänniska utan föredrar egentligen morgonen då jag är som mest kreativ. Fast jag kommer ha typ 3-4 timmar håltimma idag så ska väl hinna proppa in lite blandat plugg innan dagen tar slut.
Nu ska jag äta upp och fixa mig, vi hörs kram!

Likes

Comments

"All great champions began where you are today, they just never gave up. So why should you?"