1 år. 365 dagar.

Finns inte ord nog att förklara min kärlek för dig. Du är unik, & jag älskar dig av hela mitt hjärta. 

Vi har gått igenom mycket tillsammans,  men med våran vilja, kärlek och lycka så klarar vi allt. Jag ser fram emot att vara med dig i många fler år. You and Me! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördag igår.. En lördag jag alltid kommer att minnas.
Vi började med att åka hem till William, drack kaffe och spela monopol vilket var mycket trevligt. Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka och dricka öl hemma hos Jessica innan barhäng på SHRA. Jag hade jätte skoj och jätte trevligt, tills vi fick den hemska nyheten.
L hade lämnat oss samma morgon. Chocken har nog inte riktigt lagt sig ännu.. Han var en av dom få som accepterade mig här nere, han som alltid stod med öppna armar när man hälsade på. Du kommer vara förevigt saknad, finaste ängel. ♡
Vila I Frid!

Likes

Comments

Grabbarna grus hade lite skoj ikväll.

Likes

Comments

Jag och Ricky åkte till Bennfors och Tanya med Tobbe och kollade på film.
Vi började kollade på 2 filmer, men dom var så sega så vi valde att byta. Sen satt vi nog i 20 minuter och letade film på swefilmer innan vi bestämde oss för att kolla på R.I.P.D, den var bättre än förväntat faktiskt.
Det handlar om en man som är polis i Boston, men under ett uppdrag dör han och hamnar i ett annat universum eller vad man ska säga. Där kommer han med i R.I.P.D = R.I.P Departement.
Han ska få fånga odödliga skurkar.
En riktigt bra film som jag rekommenderar starkt!

Efter filmen skjutsade vi hem Tobbe sen åkte vi hem, är helt slut nu för tiden. Trött hela tiden.. "/ 

Godnatt!

Likes

Comments

Jag och R var iväg på våran favorit resturang, Tandoori Palace.
En indisk resturang med super god mat, kan verkligen rekommenderas.
Vi firade våran 1 års dag som vi har på måndag och även att R kom in på utbildningen :)

Just nu ligger vi hemma i sängen, R spelar GTA 5 och jag säger åt honom vad jag tycker att han ska göra, hehe.

Ni får mer än gärna gå in och ställa lite frågor:
http://ask.fm/becckis :)Likes

Comments

Hjälp mig med vad jag ska skriva om. 

  • 55 readers

Likes

Comments

Som sagt, i snart 1 år har jag bott här nere och under denna år har jag och R bara haft ströjobb vilket har lett att vi inte kunnat flytta till varken lägenhet eller hus och vi har fått levt på småpengar..
Men nu känns det som att det börjar vända *Peppar peppar*.
R fick ett glädjande samtal idag om att han kom in på lastbilsutbildningen! Snart har han kortet i handen och han får ett heltidsjobb. Tänk vad det gör allt bättre för oss. Vi kan flytta och börja planera framtiden lite.
Jag känner mig så lättad, en sten har verklig fallit från mina axlar :)
Stort grattis älskling, detta är du värd ♡

Likes

Comments

Att leva med ett depression är riktigt svårt och framförallt jobbigt. Men man lär sig att leva med det, man lär sig att hantera och acceptera det. 

För 8 år sedan valde min Mammas moster att avsluta sitt liv. Jag blir egoistisk och blir ledsen, jag saknar henne så mycket. Men samtidigt så är jag glad för hennes skull för jag vet att hon mår bra nu, hon behöver inte ha ont eller kämpa med sin sjukdom. Hon var en av dom underbaraste människorna jag hade i mitt liv, hon fanns alltid där. Dagen hon dog, då rasade jag. Sen den dagen är jag inte mig lik, jag saknar en del av mig själv.
Det har varit tufft, jag har klättrat många gånger men fallit tillbaka lika många gånger. Att saknaden efter någon kan vara så stark är helt sjukt, jag vill inte inse att det är sant trotts att det är så många år sedan. Jag vill inte förstå, jag vill inte bearbeta. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta, hon kommer alltid att vara med mig!

Jag har svårt att vara glad för andra människor, jag skäms över att säga det och det är jätte jobbigt. Ibland lyckas jag, ibland fejkar jag. Jag vet att jag egentligen är glad om folk i min omgivning lyckas med något men jag kan bara inte visa det, det är som att det inte finns..
När andra människor lyckas, så känner jag mig värdelös. "Varför kan inte jag?" Jag vet att jag är bra, men varför händer inget? Är det otur eller är det bara mitt liv som är så..?

8 år sedan hamnade jag i en depression, en depression som jag har svårt att komma ut från. Jag kämpar dagligen, jag vill ju må bra.
Jag vill tacka ALLA mina underbara vänner och familj som finns omkring mig. Ni alla hjälper mig ett litet steg på vägen mot att må bra. Tack! ♡

Likes

Comments

Jag är helt slut av allt drömmande.
Hela mitt liv har jag haft drömmar, drömmar om ett bra liv.
Jag är lycklig här nere i Jönköping med R, men jag är arbetslös och bor på gården hos R's Pappa. Det är trångt, men vi klarar det ändå. I Maj har jag bott här i 1 år, 1 år av prövningar av alla möjliga slag. Jag har fått massor av nya fina vänner, även förlorat en del.. Men som Mamma alltid sagt: "- Livet är orättvist." Hon har så rätt.

Imorgon kommer ett inlägg om min depression och varför jag har så svårt att känna glädje för andra.

Likes

Comments

Bild 1. Trots depression så ler jag ofta.
Bild 2. Min baby, min stora kärlek.
Bild 3. Vann en tävling på fina Sandras blogg, tandblekningskit.
Bild 4. Lacka bilen.
Bild 5. Sol & milkshake i Mars.
Bild 6. Nervös tjej påväg på arbetsintervju.


Likes

Comments