View tracker

Nu har jag en trött kille här hemma efter en hel dag hos hans brorsa Sixten och Sofie. Oj vad de har röjt och haft det kul. Måste trots det tillägga att detta nog var första gången som dessa killar verkligen visade hur duktiga det är. Från att tidigare vara all over the place så att vi måste springa och hålla fast dem för att de ska sluta leka till att idag kunna ta en promenad tillsammans utan att de drar mot varandra, istället gick de bredvid varandra och det såg verkligen stillsamt och lungt ut. Inomhus var det oxå stor förbättring när vi sa till slutade de och lunkade bara på inomhus, eller gick och lade sig, Zimba somnade till och med och det har han aldrig gjort med Sixten tidigaste. Detta gjorde det även väldigt lätt att få till fina bilder på våra grabbar tillsammans😍❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bjuder på en gammal bild denna fredag, på mitt lilla busfrö😍

Äntligen har vi fredag igen, nu är det bara 2 veckor kvar till julafton, än så länge vet vi inte om vi kommer vara lediga i mellandagarna men vi hoppas ju på det. Skulle verkligen behöva lite vilo tid, bara vara hemma och slappa i soffan och kolla ikapp alla serier jag har halv kollat på den senaste tiden. Ikväll är det idol final, vilket vi förhoppningsvis kommer kolla på😃 Blir en bra och lugn fredag kväll helt enkelt.

Imorgon bär äventyren mot Norrtälje och Zimbas brorsa, oooj så han har längtat, har gått nästan 4 månader sen de sist såg😍

Likes

Comments

View tracker

kommer denna p-stav bli in skjuten i armen på mig, ska jag vara ärlig så är jag bra nervös. Själva ingreppet ser inte alls trevligt ut, men sen har jag 3 år på mig att förbereda mig för det värsta...själva uttagandet som kommer innebära att man skär upp 2-3 cm och drar ut den med tång, usch ryser av tanken. Varför kan inte killar behöva använda dessa istället?!?😂

Men i övrigt är jag bra pepp ska bli så fruktansvärt skönt att slippa dess eviga p-piller, numera har man ju börjat bli senil så det är svårt att komma ihåg att ta dem och det händer faktiskt att jag ibland glömmer dem helt. Sen finns det östrogen i p-piller som inte finns i p stav, sånt kan tex orsaka bröst cancer eller blodpropp. Mängden hormoner är även mycket mindre i staven. Till det bästa är ju att man eventuellt kan slippa sin vecka under 3 år, det hade ju varit guldvärt!!😍

Likes

Comments

Återbesök nummer 2 för Zimbas öron. Ännu idag hade han svamp kvar i öronen, trots att vi nu behandlat med öronrens och kortison droppar i 6 veckor. Mjället och rodnad är kvar på magen och armbågarna däremot har nästan allt svart mjäll försvunnit och knäna har fått lite mera päls. Men eftersom öronen inte blivit bra och mjället fortfarande var kvar togs ett blodprov mot utvärtes allergier (som vi får svar på om 4 veckor) sen sätts allergi medicin in för att jämföra hur han är med/utan. För att kunna ge medicinen var vi tvugna att kolla levervärdena, något vi egentligen borde gjort för länge sen då Zimba ätit så mycket smärtstillande under hans liv, som tur var visade det bra resultat, det svåra var ju att fånga in kiss provet 😂 Sen ska vi behandla med stronghold också, i förebyggande syfte för att motverka parasiter.

Stökigt värre, hoppas svamp problemen försvinner❤️

Likes

Comments

Bild från igår när vi låg i sängen och kollade på film. Så mysigt. Nu är det ny vecka igen och dagarna kortas ner mot julen, 2,5 vecka lite drygt kvar. Känns ju helt ofattbart 😂

Den här dagen/kvällen har rusat iväg, har hunnit svänga förbi mina föräldrar för att ge katterna mat, hunnit gå ut med Zimba, hämtat julklappar på posten och åkt med Linus till Apoteket i brommaplan som har kvällsöppet, för att kunna hämta ut receptbelagd hostmedicin. Nu kollar jag på smekmånaden som sänds på 3an.

Likes

Comments

Idag är det 2 advent och just nu tar vi det lungt i soffan och kollar på julfilm. Linus har blivit jätte förkyld så det passar ganska bra med en softdag.

Igår hade Linnea sitt födelsedags firande hemma hos henne, det var vi, Jennifer, Sigrid och Lisa. Det vart en trevlig kväll med spel och bubbel. Efteråt stannade jag kvar och sov över. Imorse kollade vi på tv och käkade Lussebullar. Helt enkelt en lyckad helg :)

Likes

Comments

Tänk att detta var idag för 3 år sedan? (2013-12-02). Ganska galet vad tiden rullar på, både på gott och ont. Imorgon är det dags igen, linneas födelsedags firande. Ska bli väldigt kul, denna gången kommer det bli tjejkväll i hennes nya lägenhet :) igår tog vi en spontan fika hemma hos henne och pratade lite om helgen planer.

Först ska vi njuta utav fredagen, ikväll kommer det säkert bli lite idol tittande och slapp i sängen, i och med att vi nu fått upp tvn och äntligen kopplat in ps4an så har vi spenderat mycket tid framför den, så skönt!

Likes

Comments

Igår hade vi det efterlängtade hundsimmet hos kurvans djurhälsa i kungens kurva. Zimba älskar att åka på hundsim, han är en fena på att apportera och han vill helst att man slänger leksaken som han sedan vill lämna in, helst på land vilket skapar lite problem i poolen😂 Så det brukar bli många vändor upp och ner för rampen. Längtar lite till sommaren då vi kan gå till vattnet och låta han apportera med boll.

Om 23 dagar är det julafton och jag och Linus har varit bra grymma att vi redan har köpt alla julkpappar, black Friday gav sina fynd. Dock är det typ kaos på posten nu pga av all julhandel så många av paketen har ännu inte kommit fram, men snart så.

Likes

Comments

För ett tag sedan bokade vi biljetter till London tillsammans med Linus familj. Hade helt glömt bort att skriva om det, men just nu när snön ligger på marken och det är si sådär 2 minus så känns det ganska härligt att tänka framåt, på sommaren och på London. Vi åker 3 maj och kommer hem 7 maj, så blir hela 4 nätter. London är ett utav de länderna jag länge drömt om att få åka till men aldrig hunnit med fram tills nu. Linus och hans pappa har köpt biljetter till någon fotbolls match så medans de är iväg på den kommer vi andra hitta på något annat, säkert shoppa!! Zimba kommer få spendera dessa nätter hos min farmor där han stormtrivs så det kommer bli jätte bra. Lite semester även för honom.

Likes

Comments

Kollar just nu på mitt liv som valp, höjdpunkten på tisdagar 😃👏 Imorgon är det dags för hundsim, normalt sett kör vi alltid torsdagar men eftersom jag behöver svänga förbi mina föräldrar och ge deras katt mat på torsdag så hinner jag inte med hundsimmet, därför tog vi en tid imorgon istället.

Snön ligger halvt som halvt kvar idag, men enligt prognosen ska det komma mer på torsdag. Så vi fortsätter att dela upp promenaderna, än så länge märks ingen försämring av tassen vilket är skönt, hoppas de fortsätter så.

Likes

Comments