Contains affiliate links

Efter som att den nya "Fifty Shades Darker" filmen nyss så tänkte jag att jag skulle göra ett "Fifty Shades" tema på ett av inläggen, sen så är de ju det faktum att jag älskar böckerna oxå men vi låtsas inte om de ;)

Här är iallafall några klädes plagg i grått/svart (Grey/Darker)

OBS! Detta inlägg innehåller länkar till hemsidorna

1 / 2 / 3
1 / 2 / 3

Likes

Comments

Titta jag klarade det...eller nästan iallafall! Lite sent blogg inlägg men min dag har varigt fullspäckad idag, han inte ens med att träna ;( Men idag så gjorde jag engelska sal skrivningen, vilket var både jobbigt men också kul då detta är ett av mina favorit ämne .Vi avslutade skoldagen med första kabaré tillfället och är så taggad på hur resultatet kommer att bli, vi lyckades tillslut få fram några idéer som jag tror kommer bli bra. Som sagt så han jag inte dra till gymmet idag men ska försöka att trycka in några övningar hemma mellan plugg till NO prov nästa vecka, hatar NO speciellt kemi de är alldeles för mycket innehåll och regler hit o dit.

Idag så var jag med min syster och mina kusiner på häst mässan på svenska mässan vi kollade runt och fick se massa fina rid kläder osv. Det en butik som hette "Moyana Corigan" som verkligen fick mitt intresse, det är en skönhets kedja typ men med 100% ekologiska varor och massa annat natur vänligt och de lät verkligen som en toppen butik. Om någon nu har vägarna förbi Mölndal så kan man ju gå dit och kolla, berätta gärna hur det var där isåfall.

puss

Klicka på Namnet för länk till hemsidan

Likes

Comments

Efter nästan ett år borta från bloggen tänkte jag att det var dags för en ny start! vi får se hur det går men jag kände att de var skönt att ha ett ställe där jag kan skriva av mig på så vi ger det ett försök.

Jag har tillsammans med Mathilda och Elin bestämt mig för att börja träna, varje dag med några undantag. så jag lär ju uppdatera lite grann om de här. Jag har även börjat på en hälsosammare diet utan socker eller gluten så vi får hoppas att det ger några resultat, men det har varigt riktigt svårt fick till exempel världens craving för blåbärs muffins vilket är min holy grail men de kunde jag självklart inte äta så jag kände att jag ville börja gråta ungefär. i morgon är det engelska prov och häst mässa, där jag ska försöka uppdatera med några bilder om vad som händer men nu är klockan sent och jag måste sova annars lär jag inte vakna upp i morgon

Puss

Likes

Comments

Hej igen :)

Så efter att jag tränade snapa Elin som hade bestämt sig för att hon ville bada så givetvis hängde jag på fet kul hon bada dock inte men ändå hahah, sen höll vi ju nästan på att bränna ner hela badplatsen när vi tände grillen för o värma oss så de va ju ett äventyr hahahha.

nu e de typ 4 veckor kvar i skolan varav de två kommande kommer vi ha prao så de e såå gött! jag ska praoa på den lokala ridklubben här i Torslanda o de ska bli så kul hahaha. Sen så konfirmerar jag och Johanna os nästa helg oxå o då kmr jag nog ta massa bilder som förhoppnings vis blir användbara hahaha. jag tänkte ha på mig en blå klänning och ett par vita skor men tänkte göra ett inlägg på detta senare hahah. Nu när jag ändå förklarar veckorna som kommer kan jag ju berätta att för förra torsdagen så övertalade min kära vänn Elin mig att färga helften av håret rött vilket dumma ujag gick med på dock blev det inte jätte mycket föärg så vi färgade det igen i tisdags hahah sen förra fredagen så var vi på någon outlet på svenska mässan i Göteborg där de hade affären junkyard.se som vissa kanske har hört talas om. iallafall så hittade jag världens snyggaste grejor dör, två tröjor en kjol och ett par leggings som matchar den ena tröjan och dem är såå snygga att jag dör hahha. Sen på lördagen så åkte jag, min mamma, min syster och min kusin på en road trip till Småland för att rida på ett stall som hette Stall Sonakull och vill ni kolla in dem klicka på deras namn så kommer ni direkt till hemsidan. De var så kul att rida där och hästarna var så fina, min häst hette Laura fyi hahah. Sen så bodde vi i de gulligaste stugorna någonsin typ dom var jätte söta och sen så badade min syrra i nån sjö som var där hahah. på min instagram ligger det tre bilder från helgen så dör får ni gärna gå in och kolla *host* gilla o följ *host* hahhaha nä skoja aja nu e klockan snart 00:00 så jag måste sova nu! vi hörs i morron

Gonatt <3

Likes

Comments

Så idag är det måndag och ännu en vecka närmare lovet, det ska bli fet skönt att slippa skolan i en vecka o få en liten paus! Så om vi ska gå igenom helgen då så började det u fredags med att jag och Johanna åkte till gossbydal och sprang runt med några bullar, vilket va skit kul och i lördags fixade jag mina naglar, så snygga blev de! Aaa och igår typ inget men. Det som har vart roligast i helgen bortsett från att fixa naglarna var nog när jag skypade med Thea vilket jag gjorde både fredag,lördag och i går kväll. Hahaha så mysigt. Nu e det i alla fall dags att åka till skolan men det finns inte jätte mkt att göra åt saken

Puss <3

Likes

Comments

Igår så vart det Elins födelsedag så kag Thea o Johannii åkte dit och hade fett jävla kul!! Dock vart det bah jag som sov över men det gjorde dock inget. Sen idag så har jag inte gjort ett skit! Har tänkt att kolla om alla hunger games förutom den sista. dock så är jag bah på den första än så länge så detta lär ju ta ett tag. I Morron så äre skola igen och vi har sovmorron men sjävklart måste jag till skolan kl åtta ändå om jag inte känner för att ta bussen kl 8 mm känner att en timma inte gör så mycket egentligen. Snart så tänkte jag o måla naglarna eller nåt annat i den stilen hahahah.

Puss <3

Likes

Comments