1. 199 SEK Här 2. 199 SEK Här 3. 199 SEK Här

4. 399 SEK Här 5. 299 SEK Här 6. 299 SEK Här

Jag har Nr 3 i svart. Så himla mysig nu i höstrusket. Perfekt att ha på sig i soffan med en kopp te i handen och en bra film på tv:n.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Rekommenderar grönt te, både nyttigt och gott. 

Likes

Comments

Mat

Tog en sväng till Falkenberg för att hälsa på Lisa och äta en rejäl frukost. Att så gott det var. Efter det tog vi en promenad runt vattnet i hopp om att få fota lite men löven har ännu inte blivit i höstens färger helt och hållet, bara enstaka träd. Kommer lägga ut några andra bilder sedan från systemkameran.

Likes

Comments

Efterlängtad helg men ändå inte då jag jobbar på söndag. Men haft en mysig fredag i alla fall. Kollat på DET med min killes lillasyster. Nästan så att jag var räddare än en 13-åring. Kan rekommendera den. 7/10 ägg får den av mig.

Likes

Comments

En riktigt bra produkt som finns att köpa på apoteket. Jag ska försöka att bara handla på apoteket när det gäller huden, även för håret t.ex. schampo och balsam då jag är väldigt känslig. Apoteket ställer höga grav på de produkter dem säljer. De genomgår nämligen en kvalitetskontroll som är 6 olika steg innan de tas ut och säljs. Detta gäller utan recept. Kan vara bra att veta. Har även sminkborttagning i detta märket och är nöjd. Skonsamt för ögonen. Likes

Comments