Dagen har varit mysig och har spenderats genom att måla brädor. Jag vaknade runt 9 och vid 11 började vi måla. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag.

Likes

Comments

Hej!
Idag var det äntligen dags att sluta grundskolan. Det ska bli super roligt att få starta ett nytt kapitel på gymnasiet med nya vänner.
Vid 8.30 var det skolavslutning. Vi var i aulan på skolan och många uppträdde med sång och dans. När vi var klara i skolan så åkte jag och min familj vidare mot eat aliano där vi åt lunch. Många fina presenter har jag fått idag också, som jag är väldigt tacksam över! När klockan var ett så var det dags för min kusin att ta studenten. Hög musik och många glada människor. Därefter så åkte vi hem till honom för att äta och fika lite.
Om en stund så åker jag och Anton hem till honom för att sedan sova där.

Likes

Comments

Hej!
Nu ligger jag i sängen bredvid Anton och kollar på youtube. Dagen började med att vi hade utklädningsdag och lekte lekar i skolan. Det höll på i ungefär två timmar. Vid 12 så tog vi foto på våran klass. När det var klart så gick jag mot stan för att möta Anton och hans mamma. Där gick vi runt och kollade lite och därefter så åt vi på chill out, såååå gott! När vi ätit upp så åkte vi hem till Anton och nu är vi hemma hos mig.

Likes

Comments

Hej!
Dagen har gått väldigt fort. Klockan åtta stod jag i stan och väntade på ett möte. Efter en stund så ringde personen jag skulle prata med och undrade var jag var. Jag hade tydligen åkt fel, men det tog bara några minuter att gå dit jag skulle så det var lugnt. När mötet var klart så åkte jag hem och vid lunch så åkte jag och åt subway med Fredrik. Därefter mötte jag Anton i stan och då åkte vi in till Linköping för att åka på ännu ett möte. Vid 15 åkte vi hem därifrån och fortsatte raka vägen hem till Anton. Väl hemma hos honom så sköt vi med luftgevär på måltavlor och badade. Vid 19.30 var det dags att åka hem och nu har jag precis ätit.

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i min säng och ska nog snart försöka sova. När jag vaknade imorse så ville jag bara ligga kvar i sängen. När jag kom till skolan så började jag med att ha no. På den lektionen så hade läraren bakat, så det fick vi äta. Sen var det dags för svenska och till sist engelska. Idag har jag dessutom lämnat in mina nycklar till skåpet, det börjar verkligen närma sig sommarlov.
När jag kom hem så var jag med Anton och när han åkte hem så spelade jag lite på datorn. Nu sitter jag och kollar på youtube.

Likes

Comments

Eftermiddagen blev så bra! Efter att jag solat så tog jag och en kompis och åkte till stan för att kolla klänning till skolavslutningen på fredag. Tyvärr hittade vi ingen. Därefter åkte vi till McDonalds för att käka lite kvällsmat och efter det så tog vi mopparna ner till Varamon. Där träffade vi också lite kompisar. Till sist så spelade vi minigolf och jag vann!

Likes

Comments

Hej!
Idag vaknade jag av att alarmet ringde kl 7.00. Anton sov hos mig inatt och idag skulle han iväg. På förmiddagen har jag inte gjort så mycket mer än att åka och handla. Nu ligger jag på stranden och jobbar på brännan😉. Vädret är perfekt för en dag på stranden.
Vi får väl se vad jag hittar på lite senare.

Likes

Comments

Shiit vad dagen har gått fort! Vid 11 kom Anton och efter lunch så åkte vi och spelade minigolf i Vadstena. Jag kom sist... När vi kom hem så åt vi kvällsmat och efter det så spelade vi krocket. Till sist så har vi kollat på en film som heter känn ingen sorg. Jag har sett den för ganska längesen men tycker inte att den var jättebra. Det tog ganska lång tid innan det hände något i filmen.
Nu ska vi iallafall sova, så godnatt.

Likes

Comments

Hej!
Dagen har varit super mysig! Den började med att jag och Anton vaknade och åt frukost. På förmiddagen tog vi det mest lugnt. Efter lunch så åkte vi ner till stan för att äta glass för att sedan åka hem och vara ute i trädgården. Väl hemma så spelade vi krocket, badade och kastade pil. Vid 16 åkte Anton hem och sedan dess har jag hunnit att äta kvällsmat och städa mitt rum.

Likes

Comments

Igår blev kvällen väldigt bra. Anton kom vid 18 och efter det tog vi det mest lugnt. Vi åkte på en fotbollsmatch vid 18.30. När vi kom hem så var vi mest ute i det varma vädret. Nu på morgonen har vi också mest varit ute och gjort lite allt möjligt.

Likes

Comments