Idag är det lördag och då är det mello och du äntligen är FO&O och Anton Hagman med! Så taggade att ser dom ska verkligen sitta bänkade och hålla tummarna så dom kommer till final! Men innan det får det blir att ta det lugnt och kanske göra lite lunch och sen så blir det att åka handla lite och sen ska man kanske färga håret om vi hinner.

Imorgon så blir det en städdag får det blir och sen får jag ser om jag hinner träffa en kompis! Men först ska man städa lägenheten!

Men just nu ska man bara slappa lite bara tänkte jag, kolla lite netflix blir det nog!

Men vi hörs !!!

Likes

Comments

Jag tittar inte på utseende när jag blir kär i killar, visst utseende kan vara viktig men inte det viktgaste, det är insidan på personen som viktig tycker jag! Det är så många som tittar bara på utseende men det är verkligen inte det som är det viktigaste det är insidan som viktigaste hur personen är som person!

Men vissa saker jag faller för hos killar är deras ögon, hur dom är som person och Leende! Sen är jag en person som väntar på den rätta personen ska komma! För jag har hört att det finns en för alla! Men jag är glad för mina vänner och min familj det är kärlek för mig!!

MEN NÅGONSTANS FINNS DRÖMPRINSEN/DRÖMPRINSSESAN TILL OSS, NÅGRA KANSKE REDAN HAR HITTAT DEN OCH NÅGRA AV HOS VÄNTAR FORTFARANDE OCH DET GÖR VI MED STIL!

Känner att jag vill skriva lite om kärlek nu för det är ju alla hjärtans dag på tisdag, då kanske alla singlar känner sig ensamma och så men det behöver ni inte!

DETTA ÄR TILL ALLA SOM ÄR SINGALAR:

Om du sitter där ute och är singel på alla hjärtans dag deppa inte ihop för det för jag har några tips på vad du kan göra:

1. Köp rosor eller choklad till dig själv!

2. Köp något till dina vänner och familj!

3. Kolla på rombiska filmer och ät choklad!

4. Unna dig något roligt som bara du tycker är kul och ta med en kompis om du vill !!

Det var mina tips, kom inte på några mer !
Likes

Comments

Jag har nog alltid älskat snö måste jag säga fast jag inte tycker om när det är kallt! Men på något tycker jag om när det snöar och det kommer snö för jag vill har vinter ändå! jag tycket vi har haft en dålig vinter i år! Men nu börjar det komma snö men jag vill har mycket snö så barnen kan leka i snön, åka pulka och göra snögubbar. För jag minns när jag var liten då var jag jämt ute i snön och gjorde snökoja, snögubbar och åkte pulka. En gång åkte jag, några kompisar och min syster på svarta soppåsar. Och en annan sak jag minns var ifrån skolan på låg/mellan tror jag så gjorde vi olika snöfiguer och sen så måla vi dom med vattenfärg! Jag och mina kompisar gjorde en snöhäst för jag hade kompisar som var hästtokiga. Och alltid efter varje gång jag har varit ute i snön så gick in och drack varm choklad!


Det var så vackert igår när det snö igår det kommer verkligen så stor och fina snöflingor! Och så är det så fint att vinter bilder! 


Likes

Comments

Ikväll blir det att vara hemma hos mamma och pappa och ser på mello, det känns lite konstigt men det kommer blir mest konstigt är att gå in i mitt rum men ska sova i syrrans rum inatt och imorgon blir det att åka hem och tvätta för första gången! Men det börjar kännas lite hemma i lägenheten men fortfarande jobbigt <3

Men det känns skönt att ha sitt eget boende, men det blir nog bra detta när jag kommer in i allt!

Jag såg en så fin video när Daff friar till sin pojkvän så himla gullig video <333 Börjar typ gråta såå söta, han blev så chockad när Daff friar <333


https://www.youtube.com/watch?v=F-tO0wmLkmg


Jag kommer heja på benjamin ingrosso ikväll och kommer nog gråta för hans låt kväll det handlar om hans ex, om hans break up ! Jag gillar sånna låtar som kommer ifrån hjärtat!! Såå älskar jag min lilla Benjamin <3333


Likes

Comments

Det känns fortfarande ovant att bo själv men man blir van tills slut och visst är det kul och har sitt eget! Men just nu sitter jag med min filt och sockor på och fryser! Ska snart Skype med kompisar och prata lite med dom!


Har haft en full vecka med jobb och grejer, men nu är det äntligen fredag så gött <3 Men det är en sak att på i lägenheten man hör grannarna över mig när dom gå jag är ju inte van det och när porten öppnas! Men det blir man van vid snart! Så prata jag med min saknade syster också igår det var så kul var ett tag sen jag prata med i telefon! Hon verkar mår bra och trivas i Schweiz, hon är verklige saknad hon fråga lite hur det gick med lägenheten! Men nu ska man väl säga hejdå har inte så mycket att skriva så skriver imorgon <333

Likes

Comments

Så nu bor man i lägenheten har bara sovit två nätter än så länge det funkar bra men så ovant det är så mycket ljud jag hör när grannarna går runt det är inte jag van vid för jag har ju bott i huset ! 

Men jag har fått iordning på inredning iallafall blir väl lite mer små saker sen! Men ska väl gå till bussen snart jag har så nära till bussen nu så igår gick lite för tidigt XD haha 

Men skriver mer sen när jag kommer hem! 

Likes

Comments

I onsdag efter jobbet så åkte jag och hämta nycklarna till min lägenhet och kolla hur den såg ut, den var så stor när det inte fanns några möbler. Jag kände verkligen när jag hållde nycklarna till min lägenhet nu är den min ! Bara min lägenhet, har börjat packat in lite små grejer i lägenheten och packat in grejer i mitt kartonger från mitt rum gjorde jag igår! Idag får vi ser om det blir att åka till lägenheten med grejer, för imorgon blir det Ikea och sen flytta in alla saker i lägenheten får ser ut långt vi kommer. Det är väl planerat att jag flyttar in på söndag men vi får ser hur långt vi kommer på lördag, ska försöka handla maten på söndag med mamma. Det blir nog en hel del att handla bas grejer som är bra att har hemma.

Men jag vill att lägenheten ska var helt klar när jag flyttar in, det enda som jag kommer ta senare är balkongen för den är det för kallt att sitta på just nu så kommer ta den länge fram, när det blir varmare och går att sitta ute !

Min fina familj som alltid finns där för min och jag finns alltid är för dom älskar dom <3

  • 32 readers

Likes

Comments

​På onsdag så hämtar jag nycklarna känner att det börjar närmare sig, jag känner jag blir nervösare och nervösare! Jag undrar ibland hur jag kommer klara detta men jag vet att det kommer gå bra för jag har min mamma och pappa som hjälper mig och mina fina vänner som stöttar mig! Men just nu så är mitt huvud bara fullt med tankar om flytten exempel: Hur ska detta går? Kommer jag klara detta? Vart ska soffan står? Och massor av andra frågor jag kan knappt tänka på annat, det är kanske mycket just nu men jag tror det blir bättre så fort jag kommer till rätta i lägenhet! Jag ser ju fram mot eget boende, men det här är ju så himla stort steg detta!! 

Men jag känner att jag får bara ta en dag i taget just nu och försöker tänka vad jag göra en dag i taget nu! Jag har inte packat så mycket än men jag kommer nog göra det i helgen för känner att jag måste får nycklarna och känna att nu har jag min lägenhet och på onsdag ska jag nog gå dit och bara sitta i min lägenhet och känna in allt att detta är min lägenhet min egna lägenhet! 

För jag tror att när jag är i lägenheten då tror jag kommer fatta mer att det är min lägenhet och att jag kommer flytta, och får sitta där på golvet i min lägenhet och bara får andas in doften av min egna lägenhet!!     Kommer kännas tungt och lämna mitt rum men det kommer alltid vara mitt rum och det kommer ingen att ta ifrån mig så det så! :) 

Men det som kommer kännas skönt med denna lägenheten att den ligger inte långt ifrån vattnet för då kan man gå på promenad till vattnet och ta fina foton och sätta sig på en bänk och bara njuta! Och sen har jag balkong det kommer blir skönt att sitta där ute på våren och kolla ut genom skogen och bara njuta! Det finns typ bara positiva saker med denna lägenheten förutom att flytta hemifrån det känns lite skrämande men det är ju så i början  såklart jag har ju bott hemma i 21 år! 

Men det var skönt att får skriva av sig lite kände jag för jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite gran för behövde det!! Nej nu ska man väl ta något att äta och försöka ser lite på film, men det var skönt att får skriva av sig lite innan man ska sova kände jag, detta blev ett långt blogginlägg haha xD 

Hoppas ni har en bra kväll !! :D 

Likes

Comments

​Idag efter jobbet så träffa jag en gamla kompis och fika det var så kul vi satt och prata om allt möjligt mellan himmel och jord! Det var så kul och får prata av sig! Det är så kul och träffa gamla kompisar som man inte har sett på ett tag. Men gick samma gymnasium och var bra kompis. Jag hade ett gäng kompis när jag gick på gymnasium vi umgås inte lika mycket längre som vi gjorde när vi gick skolan, eller en kompis umgås jag väldigt mycket med nu också. Men ibland är det kul att får träffa lite gamla kompisar och prata lite gamla minnen och sånt! 

Jag tycker det är viktigt att man försöker hålla kvar i så många kompisar som möljigt och håller kontakten efter studenten. Och det har jag väl försökte göra men det är svårt att hålla kontakten med folk om ute dom försöker hålla konsten tillbaka och det tycker jag är synd. Det finns folk jag inte umgås lika mycket med som jag gjorde i skolan och det är så syn. Samma i högstadiet där har jag också tappat kontakten med vänner inte alla men några. 

Jag brukar tänka tillbaka på gamla minnen och saknar vissa kompisar som jag inte har lika bra kontakt med som jag hade då! Men man får försöka hålla kvar dom vännerna man har och man får ju alltid nya vänner! 

Nej nu ska jag ska äta kvällsmat :)) 

Så hörs vi imorgon! :D 

Likes

Comments

Jag tänkte börjar blogga igen hade jag tänkte! För jag känner att det kan vara kul, ska byta header och sånt sen! Men jag ska äntligen flytta hemifrån det känns bra men ändå jobbigt det är många känslor på samma gång!

Men såklart det är jobbigt jag har aldrig bott själv förut har bott hemma hur länge som helst hos mamma och pappa. Men jag tror det är dax nu och ta det stora steget, jag har fått en jätte fin lägenhet!

Men allting med lägenheten gick så fort måste jag säga för jag gjorde en intresseanmälan på lägenheten och så väntar jag några dagar. Och en dag jag var hemmaboch var sjuk så fick jag ett mail om jag var intresserade av visning så jag ringde och fråga hyresvärden när jag kunde komma och den sa en dag! Och sen tack jag ja direkt efter jag varit på visning för blev helt kär i lägenheten och sen så några dagar efter jul så mail dom och ville har fler uppgifter och sen så när jag på bergvik med en kompis så ringde dom och sa att lägenheten var min och sen har jag varit och skrivit kontrakt så nu väntar jag bara på att hämta nycklarna.


Känslan att låsa upp dörren sin egna lägenheten längtar bara efter den känslan. Men det är lite blandade känslor just nu men mest är jag glad och förväntansfull !


Likes

Comments