Idag är det första advent, mamma och lillebror kom till mig och hjälpte mig att julpyntat och julstädat lägenheten! Men nu känns det verkligen som julen är påväg, när man har börjat julpyntar, jag älskar verkligen julafton för då samlas alla och man visar alla som man älskar sin kärlek till dom! Sen har jag packat in julklappar jag fick lite hjälp av min kära älskade Skrållan! <3 Och så åt jag min första lussebulle det måste man ju när det är första advent!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska tipsa en bra serier som jag tittar på, den heter Riverdale den har två säsonger! Och den handlar om ett par ungdomar, dom det handlar mest om är ju Betty, Jughead, Archie, Veronica och cherrie. Sen såklart handlar det om deras föräldrar och många andra personer! Säsong 1 är det ett mysterium som dom ska lösa och säsong 2 är ett annat mysterium! Säsong 2 går just nu det kommer ett nytt avsnitt varje torsdag !

Den är lite läskig men mest spännande för det slutar ju allt med någon spännande twist så man bara längtar tills nästa torsdag, just nu är torsdagar dom bästa dagarna i veckan för att Riverdale kommer ut!!

Men det är en serier jag kan tips om verkligen!! :)

  • 2 Readers

Likes

Comments

​Jag har inte skrivit på ett tag men i torsdag och fredag var jag hemma för hade jätteont i magen och mådde illa och det hade jag också i lördags, det blev bättre idag! Men tror det är magkatarr så ska äta kokt och lättlagade mat ett tag. Så kommer har med mig matlåda till jobbet ett tag så får hoppas att det hjälper! Så kommer undvika stekt mat ett tag! Men ska blir skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon, det är tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Sen har jag köpt en mini julgran och en tomte och mini julgranen är vit och glittrig <3 

Men nu ska bara slappa ett tag !! 

Likes

Comments

Lite höst feeling tycker jag att detta inlägg kam handla om :)

  • 2 Readers

Likes

Comments

​Jag skriv ett inlägg för ett tag sen hur jag kände för att flytta hemifrån och nu har jag bott i lägenheten. I december så var det ett år sen jag gick på visning på denna lägenheten och i Februari så har jag bott i lägenheten i ett år. Det känns konstigt men det är jättekul och skönt att har egen lägenheten, men vissa perioder kan vara jobbigt att bo själv! För det kan vara jobbigt att man bara har sig själv och ingen som bor under samma tak att prata med. Men nu kan jag alltid ringa min mamma och pappa och prata med dom! Men ibland hjälper det inte alltid att prata i telefon men då är det tur att jag har min katt. 

Min älskade Skrållan fick jag i Augusti, och det känns så skönt att har henne under samma tak. Jag brukar prata med Skrållan fast hon inte svarar alltid för hon är en katt men det känns ändå bättre, och det är mysigt att gosa med henne då brukar alla tankar släppa när jag bara får gosa med henne jag brukar må bättre! Hon är mitt lyckopiller, älskar verkligen henne, hon har fått mg att blir mycket tryggare i min egen lägenheten! Jag har någon och ta hand om än bara mig själv! 

En sak till som jag har fått intresse för när jag har flytta hemifrån är att laga mat jag har börjat att älska att laga mat! Jag laga knappt mat när jag bo hem och jag tänkte hur ska detta blir när jag flyttar hemifrån men det går jättebra och jag känner mig lugn av att laga mat och bitr stolt så fort jag gör en maträtt eller provar något nytt! Så den bästa julklappen till mig är en Kokbok, önskar mig en kokbok !! 

Men jag trivs i lägenheten, det är så skönt att får skriva av sig och jag gillar att blogga på kvällarna! För då får man skriva av sig innan man ska sova och det känns så skönt! Men ska verkligen uppdatera så ofta jag kan för mår så bra att får skriva av mig lite!! 

Men tack vare min Familj och min äskade Skrållan så hade jag hade klarat att har en egen lägenheten !! <3 

Har det så bra så hörs vi! :D 

Likes

Comments

Det var en underbar kväll igår var med min bästa vän och vi gick och såg tjuvjakt som var grymt bra, och det var härlig stämning! Men är grymt trött idag så har knappt gjort nått bara slappa och imorgon så blir det att jobba igen! Helgen går verkligen så fort vart tar den vägen! Ska blir bättre att blogga, för äskar verkligen att blogga!

En sak som jag längtar till är att får julpynta min lägenheten gud var längtar och får julbaka! Älskar verkligen julen för då umgås man

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått min mobil lagade så det känns så skönt att har en mobil som funkar! Nu ska jag vara rädd om denna mobil !

Fick den igår och det känns så skönt kommer vakta den med mitt liv !!

  • 1 Readers

Likes

Comments

Min mamma och pappa är som bästa som finns i hela världen, dom gör verkligen alltid för mig! Utan dom hade jag aldrig klarat att flytta hemifrån inte med deras stöd och alla deras hjälp jag har fått och får! Jag kan alltid ringa till dom när som helst det vet jag! Jag har alltid fått hjälp med det jag behöver ända sen jag var liten. Jag vet att jag alltid kan lita på mamma och pappa !! <3

Jag är mest lika pappa i utseende för när jag var liten så hade jag krulligt hår och det hade också pappa när han var liten vi var extremt lika då! Men jag är nog lika mamma också med mest i sättet i visa grejer! Men jag har märkt med visa grejer att jag gör visa grejer som mina föräldrar brukar göra, men det är ju så för föräldrarna är ju ens förebilder det är ju dom man ser upp till!

Men det finns faktiskt barn som inte kanske har haft några föräldrar närvarande och det tycker jag är tråkigt och väldigt synd om dom, men dom kan ju har haft en annan person som har betytt väldigt mycket!

Men jag är glad att jag har mina föräldrar och dom lärt mig allt vad livet har att erbjuda och dom lär mig fortfarande för fortfarande vet jag inte allt!! <3<3

Älskar er mamma och pappa <3

Likes

Comments

​Igår blev det en dagstur till säffle och gå på säffle marten man hitta lite men det var stort och mycket folk. Var där med min bästis Jossan, det var så kul och var där en hel dag, jag köpte iallfall 14 strumpor för 100kr och en mössa som det står på Svea. Men det var en bra dag igår iallafall. Idag har det blivit handling på schemat och lie tvätt och plocka lite i lägenheten. Men är så trött ifrån igår så orkar typ inget om man ska sticka ut och springa eller går är frågan, måste blir bättre på att träna! 

Men det är bara jobbigt att komma iväg annas när jag  är väl på gymmet så tränar jag, men annas så är det svårt. Och det blir ju alltid lättare att träna med någon men då kan försöka får ihop det så kompisen också kan fräna just den dagen, men på onsdag ska jag träna med en kompis iallafall! 

Men tillslut kommer jag väl igång, jag får väl vara hård med mig själv bara att blir duktigare att komma igång med träningen! 

Men det var väl allt från lilla mig :)  ​

Likes

Comments

Min älskade syster blir 20 år, grattis älskade syster! Idag är du verkligen 20år hoppas verkligen haft en bra dag för det förtjänar du för du är så värd det för du ställer alltid upp för mig! Så fort jag mår dåligt eller på dåligt humör så vet jag alltid att du kan får det på bra humör igen! Vet att jag alltid kan vända mig till dig och får alltid så bra svar! Och du ser alltid på mig vilket humor jag är på eller om jag mår dåligt. Du är verkligen bäst vi har verkligen så rolig minnen med varandra, jag är så glad att just du blev min lilla syster!!!

Saknar dig varje dag men denna helgen fick vi träffas och firar dig och snart kommer du hem njut nu ordentligt nu innan du kommer he, för det är verkligen en helt mysigt stad du har hamnat nu
❤️❤️grattis älskade syster och tack för en bra helg ❤️❤️❤️


Kommer skriva mer om Schweiz imorgon kram

  • 6 Readers

Likes

Comments