​hej det var ett tag nu men ska börjar blogga igen har jag tänkt så gott jag kan! I helgen så har jag varit i Stockholm, i fredags så vinka jag av syrran som åkte till Schweiz och ska jobba där i ett år! Igår så var jag på mall of scadiumen och shoppa kommer bilder som jag köpte sen ! 

Likes

Comments

Idag har det varit en slö söndag men jag igår var jag i stockholm med Jossan min bästis <3 Det var så mysigt verkligen, men idag är jag så trött men åkte med familjen till bergvik, så jag köpte två iPhone skal och smink. Sen så köpte man mig en body och ett par gummistövlar! Nu blir det bara att slappa och bara ta det lugnt <3Likes

Comments

Idag är det fredag och det betyder helg om några timmar! Och då blir det att åka hem och bara slappa
På lördag blir det att firar syrran lite som fyller år och sen fixa iordning för att har lite filmkväll med min två kompisar som också fyller år och ska fylla år. Ena fyller år på lördag som min syster och den andra fyller år några dagar efter men vi firar båda samma dag och så är det väl också att vi ska umgås och bara vara!! Får ser var det blir för spännande film då!

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag blogga men ska försöka börjar blogga igen!

Idag har jag bara kollat på världens bästa serien The fosters så bra serier <3

Igår så var det lördag så då träffa jag en kompis och tåg en liten fika eller lunch eller vad man ska kalla det, vi träffade och prata mellan allt mellan himmel och jord. Och så kolla vi lite på stan.

Nej, nu ska man snart äta om maten blir klar snart börjar blir så hungrig <3

Men i den är bloggen kommer jag skriva smycketom favorit böcker, musik och sånt blandat som jag tycker om <33 

Likes

Comments

​Det var ett tag sen nu men ska försöka blogga igen har jag tänkt. Men igår så var jag med familjen i high chapprell. Det var kul att får göra något med familjen! Idag har åkte jag in till stan en snabbis, jag köpte två plagg ifrån gina tricot det var rea ! Nu ska man bara slappa och ta det lugnt ! Imorgon ska man kanske åka och sola med en kompis passa på nu när man bara em vecka kvar på semiter och det är fint väder ! 

Jag tänkte skriva lite i ett annat inlägg senare ikväll om när jag och in kompis var i eskilstuna och såg Molly Sanden och när jag och min kompis såg the foto conspiracy på sommarkrysset !! 

Likes

Comments

​Denna dagen var denna bäst det var första gången jag såg The Fooo conspiracy <3 Kommer aldrig glömma den dagen 

Likes

Comments

​Idag har jag köpt en ny dator så nöjd är jag med den, verkligen men nu ska väl bara sitta och lära känna den lite för den är lite ny för mig men jag lär mig snart :) 


Likes

Comments

Nu väntar man på bussen och den är ju dryg som vanligt men den kommer väl snart hoppas jag! Jag funderar på att beställa en sak som jag har velat har länge och nu finns den äntligen i min storlek lägger ut en bild på den!

Likes

Comments

Idag har man inte gjort så mycket men hade tänkt börjar blogga igen!

Likes

Comments

Little mix är såå bra älskar dom speciellt denna låt❤️

Likes

Comments