• Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Stallet

Idag fick jag Penny(!!) Skulle egentligen ha Zebra men så anmälde jag mig till hyra häst med Penny så då undrade Erika om jag ville ha Penny istället för Zebra på lektionen så Zebra kunde vila lite. Och jag tackade mer än gärna ja.

På lektionen var hon hur fin som helst. Vi hade lite hoppning och hon hoppade hur fint som helst. Hon är en liten ponny so. inte ofta har bjudning men idag då var hon underbar. Hoppade perfekt. Galopperade massor, ville fortsätta galoppera när vi skulle trava och så travade hon på hur fort som helst. Älskar denna ponny.

Idag var vi bara tre stycken vilket gjorde att det blev mycket galopp och mycket hoppning, allmänt mycket ridning. Det var superkul.

Likes

Comments

Inspiration
1. Älska det du gör

Att älska det man gör är den drivkraften som får folk att göra underverk och lyckas bättre än andra. Det blir så mycket roligare att hålla på med det. Det kan även bli lätt att man tappar intressent om man inte gillar det.

2. Läs på

För att bli bäst krävs det engagemang i det man vill lära sig genom att sluka den information på ämnet som finns. I dag finns det massor med information och kurser på internet man kan ta del av gratis. Du kan även hitta någon som kan lära dig det du satsar på och då kommer du lära dig mycket fortare.

3. Utvärdera

Tänk alltid på hur du kan göra det du gör ännu bättre än vad det redan är. Det är lika viktigt att se det bra i det man gör nu som att se vad man kan göra ännu bättre. Ta reda på hur du kan förbättra dig själv. Men var noga med att inte låsa fast dig i tankegångar som "Varför är jag inte bra?" utan fokusera på problemlösning.

4. Hitta andra med samma mål

Man utvecklas snabbast i grupp. Genom att ansluta sig till andra människor som vill samma sak som du kan ni lyfta varandra. Skapa en grupp, lär tillsammans och av varandra.

5. Hitta din nisch

Alla idéer som finns kan kombineras med det du själv hittar på och då skapas något nytt. Det finns nya idéer. Genom att hitta din egen stil kan du ge världen något helt nytt och unikt. Våga testa nya saker.

Likes

Comments

Life

Idag har varit en väldigt bra dag för att vara måndag.
Hade jätteroligt i skolan, iallafall på rasterna. Massor med skratt hela dagen. Dock så fanns det en eller två lärare som inte uppskattade det särskilt mycket men ändå, det var max 5 minuter.

Efter skolan åkte jag hem, började på ett blogginlägg och sedan hämtade mamma mig så åkte vi och köpte hö till kaninerna. Sen tog vi en snabbfika, mysigt.

När vi kom hem öppnade jag min nya tandborste. Jag är inte intresserad av sånt överhuvudtaget men den tandborsten är cool.

Likes

Comments

Resor & Äventyr

"We travel, some of us forever, to seek other places, other lives, other souls.”

Likes

Comments

Life

Gick upp vid 5:45 för att vi skulle till Stockholm idag. Sen straxt efter tjugo i sju rullade bilen ut från uppfarten. Sen tog det en och en halv timme tills vi var framme vid första stoppet där vi skulle lämna Nina. Efter vi lämnat Nina åkte jag, pappa och HannaH vidare till Stockholm Centrum.
Först gick vi runt och kollade lite, hade inte så mycket att göra då det mesta var stängt. Vi satte oss på ett café och fikade.

Sen tog vi tunnelbanan till Naturhistoriska för att gå på Cosmonova. Sen hade vi en timme över till när första filmen började så då gick vi runt och tittade på utställningarna.
Efter filmerna åkte vi tillbaka till Centrum och åt på Jensen's Bøfhus.

Sen gick vi runt i butiker. Sen gick vi till Gamla Stan och där köpte jag några ädelstenar, har längtat hur länge som helst på att få gå till den butiken.
Sen gick vi till Vapiano och åt där. Det var så himla gott, godaste pizzan jag smakat.

Efter maten gick vi till bilen. På vägen till bilen stannade och köpte vatten. Sen åkte vi och hämtade Nina. Runt sju rullade vi hemåt.
Vi kom hem för cirka en halvtimme sedan och just nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen.

Likes

Comments

Inspiration

"Under water
I feel like I'm under water
Cause I can't get to you
Moving closer, but can't seem to find my way to you
I'm still trying to"

Likes

Comments