View tracker
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Q&A

Hur firar du julen? Vaknar, byter om, går ner och äter frukost, julklappsjakt, jullunch, sen åker vi till mormor eller farmor (vartannat år) och firar resten av julen där.

Favoritjuldoft? Pepparkakor

Brukar du köpa julklappar i sista minuten eller i god tid? Ibland köper jag i god tid och ibland stressar jag i sista minuten, beror lite på hur mycket jag har att göra och hur lång tid jag tror jag behöver, tidsoptimist you know ;)...

Vad är det bästa med julen? All julmusik och alla julfilmer. Och så är det så mysigt att hela familjen är lediga och inte behöver fixa massor med saker som fixas på vanliga ledigheter.

Nämn en sak din önskelista. En ny systemkamera, den jag har nu har en ful fläck som syns på alla bilder och inget ställe vill hjälpa mig.

Favoritjulgodis? Skumtomtar och knäck

Har ni jultomte? Nej, vi hade förut de år vi var hos farmor men nu är det inga småbarn där längre.

Leker du i snön, åker pulka och bygger snögubbar? Ibland, haha.

Pepparkakor eller lussebullar? Gillar båda men tror jag gillar lussebullar mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Life

Efter skolan gick jag hem, åt lite och kollade på några Youtube-klipp. Sen mötte jag upp två kompisar och så gick vi tillsammans till sporthallen för att kolla på luciabandy.
Vi kom 1 timme innan det började då vi hört att det började då. Men den timmen gick ganska fort faktiskt.
Jag tyckte det var ganska kul att kolla. Och kände igen de flesta då Kungsör är en väldigt liten by, om det ens kan kallas by haha. Nej, men iallafall så var det väldigt kul. Och så fanns det en och annan snygg kille ;).

Likes

Comments

View tracker

Life, Stallet

Var väldigt trött igår efter stallet så jag orkade inte skriva ett inlägg då, så inlägget kommer nu istället.

Ridlektionen igår var inte den bästa. Det gick inte superdåligt men det finns mycket som kunde vara bättre. Vi red serpentinbågar, där slarvades det ganska mycket speciellt mot slutet för då skulle hon skritta genom den sista bågen så jag fick fokusera på att hålla igång henne istället för att fokusera på att ställningen osv i bågarna. När vi skulle galoppera fattade jag galopp, hon tog sats för att galoppera och sen strunta hon i det och travade istället. Hälarna var inte på topp. Men tycker det gick helt ok för övrigt på lektionen.

Idag har jag sovmorgon, vilket är väldigt skönt. Jag börjar 9:25 istället för 8:00 då vi inte har slöjd mer i år. Har nu på morgonen sovit en timme extra, ätit frukost, kolla på en serie och nu sitter jag och fixar med blogginlägg. Men ska i alla fall snart ta mig till skolan.

Likes

Comments

Inspiration

Lipscrub: Super enkelt att göra, man behöver typ bara honung, kokosolja och socker. Finns även att köpa om man inte vill göra själv, men det är så mycket roligare att ge bort något man gjort själv.

"Open when..." letters: Det är små brev som man ger bort till någon. På framsidan av varje brev skriver man när brevet ska öppnas t.ex. "Open when you miss me", "Open when you're having a bad day" osv. Tycker det är såå gulligt.

Coupons: Små kuponger med t.ex. gratis kramar, den som ger plockar ur diskmaskinen en extra gång, frukost på sängen osv. Såå gulligt.

Candycanes & Marsmallows: Det är enkelt och ser supersnyggt ut. Det är även enkelt att göra; sätt en marsmallow på en polkastång, doppa det i choklad och sedan i krossade polkagrisar.

Cinnamon Candles: Så söta och väldigt enkla att göra. De var så fina, vill nog ha ett par själv ;)

Caramel Popcorn: Så fint, kolla bara på bilden ;). Har även hört att det ska vara jättegott med karamellpopcorn.

Likes

Comments

Inspiration

3 godisar / daim, hallonskalle, saltlakrits

3 filmer / Captive, Run the tide, Tracers

3 mysfaktorer / filtar, filmer, stearinljus

3 måsten / filmkväll, myskläder, god mat

3 rätter / pastasallad, lasagne, panerad fisk

3 tips / ha myskläder, gör något roligt, kolla på filmer eller serier

3 låtar / Ten feet tall - Afrojack & Wrabel, Super 8 - Danny Saucedo, Rockabye - Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie

Likes

Comments

Outfits

Armband; länk här.

På förmiddagen fotade jag lite outfit bilder. De blev tyvärr inte bra då jag var själv och jag inte hade ett riktigt stativ så jag fick improvisera med pallar och böcker. Men är väldigt nöjd med bilden ovanför ↑.

Har nu på eftermiddagen sprungit runt i affärer och letat julklappar. Blev klar med de flesta, vilket var skönt. Så nu har jag bara en julklapp kvar´, och jag har ingen aning om vad det ska bli för något vilket inte är särskilt bra, men men, får fundera och hoppas på att jag kommer på något.

Likes

Comments

Life

Dagens outfit: Detta:

Länk till linnet här, byxorna här och huvtröjan här.

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens mående: Väldigt trött men annars bra

Dagens favoritlåt: Alla våra låtar - Norlie & KKV

Dagens bästa: Det är fredag och äntligen helg

Dagens göra: Skola 8:00-15:20, sen hem, nu kolla på de sista två avsnitten av Svartsjön

Dagens längtan: Till vi får våra betyg, vill så gärna se om jag höjt några av mina betyg

Dagens vill ha: Jullov

Likes

Comments

Life

Det är redan december... Tiden har gått väldigt fort. 21 dagar till julavslutning och jullov. 23 dagar till julafton. 30 dagar till nyårsafton. En månad till nytt år, 2017.

Någon som vet vilket program/vilken app man använder för att göra såna bilder som det står "Hello December" på?

Det hände inte så mycket i skolan idag, mest praktiska lektioner och så slutade vi 14:30. Stod sedan på byn från halv fyra till kvart i fem och sålde ljus med mera för att samla in pengar till stöd för AIDS drabbade. Sedan fick jag en paus till kvart över fem. Och så fick jag stå ute i kylan från kvart över fem till ungefär sex.

Likes

Comments