Life

Saknar detta underbara ställe...

Idag har jag inte så mycket inbokat. Har idag sett två avsnitt av Grey's Anatomy. Sen ska jag på lite födelsedagsfika. Och ikväll ska jag träffa några kompisar.

Imorrn, lördag, ska jag städa mitt rum och om det är fint väder så tänkte vi åka med en bit på Mälaren runt.

Och på söndag ska jag packa och sen ska jag till mamma. Jag har även tänkt hinna med att skriva ett blogginlägg till måndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Horses

Nu ikväll var första ridlektionen efter sommaren. Har helt ärligt inte saknat det särskilt mycket men det är väldigt skönt att vara tillbaka.
Har bara ridit 3 x 45 minuter nu under sommaruppehållet och det kändes. Både ryttare och ponny var genomsvettiga efter lektionen.

Lektioner med denna ponny är iallafall de roligaste, så mycket och så lite energi på en och samma gång. Och om man verkligen lär känna henne kan jag lova att hon blir en favorit.

Likes

Comments

Life

Det här är jag. Jag heter Rebecca Lundin, jag är i skrivande stund 16 år och kommer att vara det i cirka åtta månader till. Jag har bloggat tidigare och tänkte ge det ett försök till.

Jag rider en gång i veckan, på (bland annat) dessa fina pållar . Jag önskar att det är något jag kommer fortsätta med hela mitt liv men jag tror faktiskt inte att det blir så, det finns inte plats och möjlighet för ridningen i mina framtidsplaner. Utöver ridningen så tränar jag själv ibland. Förut var det inte så ofta men denna vecka har jag verkligen tagit tag i träningen, jag har tränat och gjort en träningsplan för de veckor som är kvar av 2017.

Jag älskar att fotografera men är verkligen inget proffs, och ännu värre blir det när jag står framför kameran. Här (↑) är i alla fall några av mina favoriter.

Jag ÄLSKAR att resa, dock så händer det inte så ofta. (Ställen som jag varit på är bland annat ↑.) Men jag hoppas att det blir massor med resor i framtiden.

"Just nu" längtar jag ihjäl mig på den dagen jag vet vad jag vill göra med mitt liv.

Likes

Comments

Nya inlägg