The sun is shining...

Tänk vad lite sol kan jöra...alla är så glada! nu märks det att våren är här, en perfekt dag!! föresten, tack för lunchen! och chokladen...en liten sak som man kan bli så glad för, nu väntar ljusare tider!!!!! 

Likes

Comments

Allt börja så vackert med blickar,leenden och skratt. Bekräftelsen som höjer ens självförtroende på ett underbart sätt.Man inser att allt man tidigare hört om "fjärilar i magen" och "man går omkring på rosa moln" faktiskt är en bra definition av hur det käns att vara kär.

Den första tiden i ett förhållande lever man som i en drömvärld,där man sakta men säkert bygger upp en tillit gentemot den andra partnern.Ett löfte måste hållas, en trygghet som inte går att beskrivas med ord.

Man börjar med att leva i en slags symbios då man inte står ut med denna konstanta saknad och känsla av tomhet så fort man inte träffas på ett pår timmar.En morrgon när man vaknar upp bredvid sin respektive,anser man tycka om honom på ett sätt som skiljer sig från  allt man tidigare känt för någon person. Det är då man vill börja uttrycka sig med känslomässigt starkare ord för att tydligare och mer precist specificera sina känslor. Jag älskar dig!Det kan inte gå fel när det käns så rätt.

Så får man höra att det är ömsesidigt.hjärtat stannar till och kroppen skälver. Denna man tro oändliga, nästan övernaturliga lycka börja sprida sig i hela ens kropp och intelekt som en totalmental härdsmälta.

man känner sig fulländad som alldrig förr. En gnista av hopp antänds till en brinnande vilja att föreviga stunden.

Månaderna går och känslorna börjar dala.Allt går på rutin och längtan efter något nytt och spännande börjar växa sig stark.Man har lärt känna varandra bra nu, och på så vis även upptäckt en del negativa sidor. En del krav ställs, som leder till onödiga gräl.

En besvikelse har väkts till liv. Hoppet om att ha funnit den rätta i så unga år har försvunnit och ersats med tvivel. Det börjar kännas jobbigt att ta varandra för givna. Passionen har svalnat så man lever på sparlåga. Till slut slocknar även den sista glöden och kvar fins bara aska av det som engång var.

En ny syn på förhållandet bildas. En tanke om att man fortfarande är ung, att man inte behöver binda sig ännu, är född.Man inser att man varit beroende av sin partner, och känner sig lurad. för det är just vad kärleken är, en illusion.

Man har varigt så naiv och blåögd, prioriterat sin partner före allt anat som stått en nära. De vänner som fortfarande står vid ens sida är beundransvärda. Man upptäcker att känslorna tog över end förnuft. NU gäller det att öpna ögonen och se frammåt i stället för att blicka bakåt. Familjen, vänner och framtiden får genast större betydelsa och underlättar för att gå vidare.

Det käns som ett slöseri med tid,men allt är inte bortkastat. Du har nämnligen under några underbara år tillsammans med  en person älskat skaffat dig en mängd erfarenheter och minnen som du kommer att bära med dig genom livet. Samtidigt har du även lärt känna nya delar av dig själv,vilket har fåt dig att utvecklats och mogna.

När du sedan tagit lärdom av dina misstag och plåckar ut allt det positiva du varigt med om,kommer du att se allt ur ett nytt perspektiv. Du kommer att känna att du mår bättre än någonsin och trivs med den du är, det är då du funnit dig själv och samtidigt insett vad som igentligen varar för evigt.

Likes

Comments