Hemkomna från Kreta och tillbaka till rutinerna igen. Idag är det söndag och jag har faktiskt inte en sån farlig söndagsångest. Jag tycker om att komma in i rutiner, jag mår bra av det och behöver faktiskt det.

Det har hänt en hel del här senaste tiden och det kommer förändra mycket framöver. Jag hoppas bara att allt går vägen, för då är fan allt komplett. Och det var längesen jag kände så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er. Det är måndag och jag ska strax åka till jobbet. Jobbar måndag, tisdag och onsdag denna vecka, sen drar vi till Kreta i en vecka!!! Ska bli helt underbart. Ville ba flika in. Hade!

Likes

Comments

Nu är vi tillbaka i Stockholm igen. Jag kom hem i torsdags kväll och resten av familjen kom hem i lördags. Sen dess har jag hunnit vara på brunch, haft en kväll ihop med massa vänner och även köpt ny mobil.

Gjorde slut med Apple den här gången, är numera en Samsung-ägare! Hittills känns den grym!

Idag kommer man tillbaka till verkligheten. Idag har jag min första natt efter semestern. Känns skönt att komma tillbaka till rutinerna faktiskt. Den här veckan är mina pass lite olika. Men på måndag börjar jag heltid på mitt ena jobb, vilket känns GRYMT! Ska bli så skönt att få "normala" tider. Alltså måndag-fredag, ledig på helger och nätter. Sen har ju vi en vecka i Kreta att se fram emot! Så det känns bra att börja jobba nu, sen få en sista semestervecka i värmen!

Likes

Comments