Idag var jag, mamma, pappa och Emelie på Matilde som ligger här i Sundbyberg. Helt underbar mat verkligen och hur fint och mysigt som helst! Och personalen är så otroligt snälla och man får verkligen fin service.

Älskar det med Sumpan. Det kommer fler och fler bra restauranger hit. Och det finns så mycket olika att välja mellan! Det finns verkligen allt här. Det finns flottig pizza (mums), det finns sushi, finare restauranger, fik och caféer och barer. Älskar det!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär har jag sett ut nu på dagen!
Vetefan vad jag ens ska hitta på ikväll/ha på mig. Återstår att seeeee!

Likes

Comments

Dom PERFEKTA svarta Levi's jeansen. Dom är vintage och dom är HÖGMIDJADE. Så högmidjade. Vilket jag älskar! Dom är också tighta. Hur fan gick det till. Aldrig hittat ett par så perfekta levi's jeans förut. Nästan så man önskar att dom var blåa, då jag använder blåa jeans oftare. Men åh, är så nöjd!!

Likes

Comments

Hejsan svejsan.
Idag är det lite bättre väder iallafall.. Fortfarande mulet och grått och tråkigt men det snöar inte just nu och jag känner att vad som helst är bättre än äcklig snö faktiskt. Är trött på snön. Att det regnar är inte så hemskt för mig just nu, vi får ändå inte glömma bort att vi bor i Sverige :-)

Gick upp tidigt idag, halv 8. På schemat står det att rensa hela min byrå jag har i mitt rum. Jag ska nämligen byta byrå. Idag har jag byrån Malm från Ikea, om det säger er något? Den har varit bra dom här två åren jag haft den, då den ÄR sjukt rymlig och man får plats med mycket. Men den är så jävla tråkig. Så jag har köpt byrån Ivar från Ikea istället och har vit-laserat den. Så man ser fortfarande det fina träet, men det är numera ljust alltså. Ska fota och visa sen!

Likes

Comments

Jahopp. 1:a maj på måndag då, och vi har decemberväder. Detta suger ju totalt. Ligger nu nerbäddad och ska sova, är så sjukt trött..

Jobbat hela dagen på förskolan. Men efter jobbet åkte jag och Diddi hem till Krille och blev bjudna på middag. Mycket trevlans! Mjarå! Sånt behövs mer och oftare, sådär på en tisdag typ.

Vi höres!

Likes

Comments

Jag och mamsen var ute och gick runt i Sundbyberg idag i solen! Helt underbart! Vi var på visning också, men nej, det finns tamejfan ingen lägenhet som toppar våran. ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det lördag och jag är fortfarande sjuk som fan. Ligger nu nerbäddad i sängen. Skulle egentligen jobbat idag men var helt enkelt för hängig. Jag hoppas verkligen innerligt att denna förkylning tar slut snart!

Likes

Comments