Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, naglarna on fleek!
Hade värsta flytet med mina naglar för typ två år sen. Alltså jag hade naturliga, långa och HÅRDA naglar som aldrig gick av. Använde mig av ett speciellt nagellack som man la på varje dag som stärkte naglarna. Sen orkade jag inte ta hand om dom mer och slutade helt och hållet med nagellack och allting. Så tänkte jag för typ två veckor sen att jag skulle dra på lite rött nagellack. Sen har jag varken tagit bort den lilla skit som är kvar eller målat på nytt haha! Man orkar ju inte.

Likes

Comments

Hej vänner!
Nu har det hänt mycket. Herregud, hänt så otroligt mycket de senaste månaderna. Mer än vad jag är van vid. Nu skulle jag bara vilja ha det lugnt och skönt ett tag, där allt bara flyter på och är som vanligt haha.
Men det är bra med förändringar! Det har ju varit bra förändringar dessutom. Så ska faktiskt inte klaga! Så det är mycket som är bra nu!

- Har fått ett nytt jobb vilket känns skitbra!

- Jag har fått bekräftat att jag kommer få vara mer på mitt andra jobb också.

- Jag har i princip fått min semester beviljad.

- Jag och min lillasyster har bokat en resa i sommar. Så jag ska med andra ord iväg tre gånger i sommar! Lyx!

- Våren är typ på väg! (skriver jag medans med regn/snöar ute...)

- Jag har bokat en tid för en ny tatuering.

Mycket gött hörrni!

Likes

Comments

HERREGUD vad härligt det är med lite sol äntligen! Och vårkänslor! Gaah!
Brukar faktiskt annars tycka väldigt mycket om både hösten och vintern. Jag gillar liksom årstider. Men den här vintern har varit så brutalt lång. Har nog aldrig längtat efter vår och sommar så mycket som nu.

Sitter varendaste jävla dag och kollar resor också. Jag vill så gärna åka men jag vill ju såklart ha sällskap. Men dom flesta går i skolan eller jobbar heltid. Men tanken har faktiskt slagit mig att jag kanske ska åka själv nånstans i en vecka..
Bara åka och ta hand om mig själv. Gå upp tidigt, gå ut på en promenad i morgonsolen, äta god frukost, slappa vid poolen med en bra bok. Äta god mat och träna. Det lockar något otroligt måste jag säga.

Likes

Comments

Hejhejhej!
Har jobbat två nätter denna vecka, varav en av dom var vak-natt. Och under natten på jobbet blev jag väldigt sjuk! Asså är så otroligt förkyld och dålig i halsen, var riktigt längesen jag var såhär förkyld. Fick ställa in alla mina planer för hela helgen för jag har typ inte ens kunna stå upp haha.
Men igårkväll var det iallafall final i mello! Vi satt här hemma bänkade framför tvn. Jag gillade Robin och hans låt som fan!! Så jag är ju nöjd. Men förstår att dom som faktiskt röstade på Nano blev förbannade då han vann Sveriges röster..

Jaja, idag blir det nog att bara ta det lugnt här hemma igen. Så fint väder nu förresten! Blir helt lycklig!! Fasiken vad jag vill ha vår och värme nu.

Likes

Comments