Hejsan hoppsan.
Har den senaste tiden jobbat, och suttit hemma med ångest pga panik över lajvet. Näe, men lite ändå. Just det, har också fyllt år och firat mig med både familj och vänner. Firandet bestod av spelkväll med bowling och fotbollsspel. Ett firande i världsklass ;-)

Har precis tränat på gymmet och ligger i sängen och vill typ spy pga så trött i kroppen. Herrejesus.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Ett tag sen. Känner att jag knappt lever numera pga alldeles för mycket jobb, för lite sömn och för lite roligheter. Men denna vecka blir det mindre jobb och mer roligheter faktiskt! Fyller år på onsdag och ska väl försöka hitta på något på helgen. Vetefan vad/när/hur dock.. Återstår att se!

Denna morgon har jag hunnit vara hos läkaren och även hälsat på i min gamla skola, där jag behövde prata med en gammal lärare. Vilket gick jättebra! Nu tänkte jag ta det lugnt ett tag innan jag ska gå och träna! En rätt bra dag med andra ord.

En så himla fin stol jag ställt in i mitt rum! Har gjort en del förändringar.

Likes

Comments

Hej vänner!

Ligger just nu på jobbet och spenderar natten här. Ska se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Jag får ju sova om jag vill, men är bra att jag är vaken ett tag för att se så alla verkligen somnar och måste hänga in all tvätt i torkskåpet när maskinen är klar. Så ligger just nu och tittar på En gång i Phuket som går på tv, med lite godis och läsk i famnen.

Imorgon är jag ledig (även på måndag också, dröm), och jag ska kolla på en handbollsmatch tillsammans med Niklas, för att sen åka hem och ta det lugnt. Ska försöka klämma in ett gympass någon gång imorgon, annars tar jag det på måndag!

Nä, nu ska jag titta vidare. Håll tummarna för att jag lyckas hålla mig vaken nu i nån timma till..

Likes

Comments