Har som sagt köpt in lite nytt till rummet och gjort om lite i fönstren osv. Så nöjd! Älskar när det är såhär "lugnt" och cleant liksom. Väldigt mjuka färger som ni ser. Men att man ändå har nånting som sticker ut, som min pall bredvid sängen till exempel. Och jag älskar det!

Likes

Comments

På riktigt, mest värda köp jag gjort! Köpte mina första Timberlands för två år sedan (original färgen), använder dom fortfarande flitigt och älskar dom fortfarande lika mycket! Varma, sköna och så jävla snygga. Har haft dom i alla väder och dom är fortfarande som nya. Liiite smutsiga kanske dom har blivit, men dom är fortfarande hela och funkar hur bra som helst.
Älskar verkligen att man kan ha dom till vilken stil som helst i princip. Jag som får för mig att byta stil varannan dag så är dessa skor perfekta!

Jag har länge velat köpa ett par svarta också, men har haft lite is i magen och väntat till black friday IFALL dom kanske skulle vara på rea..... Och tänk så rätt jag hade. Knallade in på Nilson och där fanns dom för 30 jävla procent!! Gick fram till kassan direkt och sa att dessa ska lilla jag ha. Tack o hej!

Likes

Comments

Hängde med bästisarna igår och bakade lussebullar! Sånt behövs. Lite sådär dagen innan första advent. Så mysigt!

Likes

Comments

Idag är det äntligen första advent! Helt underbart. Kom hem igår till att stjärnorna hängde i mina två fönster. (Mitt i skrivande stund så börjar det snöa också! Hur mysigt!!)

Men idag står det inget annat på schemat än att slappa. Så det så!

Likes

Comments

Idag var jag, mamma och min kusin på ett litet event på Kvarnholmen, i butiken Fogia. Där var Hanna Wessman och föreläste lite grann och svarade på frågor osv. Jättetrevlig och rolig tjej verkligen! Och helt sinnessjukt duktig!

Jag fick med mig lite fint hem också! :-)
Sen var även jag och mamma i Mall of Scandinavia innan vi drog till Kvarnholmen, och där fick jag med mig lite saker hem och lyckades även köpa två julklappar.

HERREGUD, nu måste jag hålla i mina pengar och inte shoppa mer till mig själv. Men satan vad jag fått mycket inspiration den senaste veckan!

Likes

Comments

Imorse gick jag och mitt hjärta upp tillsammans då vi båda var lediga. Jag och hans käre mor gick över till Mall of Scandinavia och kollade runt. Jag fick med mig en hel del trevligt hem! Riktigt nöjd. Tänkte visa imorgon! Ska tillbaka imorgon faktiskt, fast med min mamma :-)

Likes

Comments

Detta är på riktigt en favorit hos mig och har ALLTID varit det. Jag har alltid varit en jeans-tjej, jeans är verkligen mitt favoritplagg. Går aldrig ut utan jeans någonstans! Har antingen jeans på benen, eller en jeansjacka eller en skjorta. Älskar det!!

Likes

Comments

Har legat hemma igår och kommer även göra det idag. Nu mår jag dock betydligt mycket bättre, är väl mest sliten och trött, pga knappt ätit någon mat igår. Blev antagligen smittad av ett barn på jobbet..

På senaste tiden har jag även känt att dessa två nya jobb har varit lite för mycket. Liksom, ni vet väl hur det är när man börjar ett nytt arbete, allt är nytt och kanske lite nervöst, man ska lära sig och allt ska bara in. Så har jag känt, fast dubbelt upp, med tanke på att det var två nya jobb samtidigt. Så har varit helt slut. Men nu har vi kommit på en bra lösning så att det inte blir för mycket, vilket känns så himla bra! Är så lättad.

Ska nu försöka trycka i mig lite frukost. Vi hörs snart!

Likes

Comments