Alltså min absoluta favoritårstid är ju hösten! Många hatar den, gillar inte att det börjar bli kallt och mörkt, blir deppiga osv. Men inte jag! Jag ÄLSKAR det!

Vet inte riktigt varför, men efter en varm och solig sommar är jag alltid så taggad på lite höstkyla och mörker.

Alla vackra färger.Och jag bara älskar höstmodet! Lager på lager! Och stora, tjocka jackor.Sen är även halloween en av mina favorit högtider! Vet inte varför riktigt, men älskar spänningen som blir och stämningen bara! Alla som känner mig bra vet ju att jag tycker det är grymt kul att kolla skräckfilmer osv. Så I lööööv halloween! Ska faktiskt på en halloweenfest i år och jag är så taggad!!Men jag gillar också hösten för känner att det är en nystart! Min nystart är inte kring nyår, som många andra har. Utan min nystart är på hösten. Då får jag ny energi och känner att jag börjar ta hand om mig själv mer och tar mig och mitt mående först.

Därför älskar jag hösten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såhär såg jag ut för några dagar sen. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR jackan! Bomberjacka i sammet. Men liksom, den där färgen! Perfekt!

Köpte även dessa vintage Levi's jeansen för ett tag sen. Jag köpte två par, båda satt som en smäck. Men det andra paret valde jag att klippa längst ner vid anklarna och göra slitningar där, men det blev dock liiiiite för kort, men det ser fortfarande bra ut! Dock ett par jeans som kanske är bättre på våren och sommaren tillsammans med ett par snygga klackar eller sneakers?

Likes

Comments

Idag var jag och Rebecca på Adlibris butik, där Alex Schulman var och berättade om sin nya bok: Glöm mig.
Den här boken verkar vara så sjukt bra! Och viktig! Sånt som kan vara nyttigt för mig att läsa.

Men för fan vad jag diggar Alex Schulman. En sjukt trevlig och klok prick. Träffade ju på honom i somras på Gotland också med familjen, och han kom ihåg mig idag! Lite kul haha!

Har även idag tagit ett stort kliv och det kommer ske mycket förändringar nu framöver. Har idag sagt upp mig på ICA, och kommer börja på två nya jobb så fort jag är klar på mitt nuvarande jobb, vilket jag tycker känns så bra! Och så rätt!

Så summan av kardemumman - en så bra dag!

Likes

Comments

Nu händer det grejer!
Jag har fått två nya jobb!
Är så himla glad och nöjd. Det här kommer bli så bra!

Imorgon är det bara en sak som gäller: Alex Schulman. Tell u more about it later.
Puss och godnatt!

Likes

Comments