Asså usch.. Mår verkligen skit. Nu sitter jag i trädgården och käkar min sista frukost ute i solen. Sen ska vi börja packa in allt i bilen och städa huset.
Vid klockan 2 ungefär ska vi åka in till Visby för att strosa runt, käka middag, äta glass nere i hamnen och sen kolla när solen börjar gå ner, innan vi åker till båten som tar oss hem.

Kommer sakna den här ön så!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allvarligt nu, KOLLA IN DENNA PLATS?! Finns det något finare? Vi var faktiskt här en morgon och käkade frukost också och det var så sjukt mysigt! Älskar detta bageri och café. Godaste mackorna, godaste brödet och numera godaste pizzan! Åh, smällde av.

Men detta var det sista besöket här för denna sommar. Usch.. Gör ont i mig.

Imorgon kväll går båten hem till Stockholm igen. Ska börja packa min väska hem nu. Vill inte. Vill inte hem. Vill inte tillbaka till jobbet. Vill inte tillbaka till staden där allt bara är stressigt. Vill inte hem till verkligheten.

Dock så har jag och Niklas en vecka på Mallorca att se fram emot! Vi åker redan på fredag. Så en vecka kvar bara sen är man på vift igen! Ska bli riktigt skönt. Efter det har jag en helvetes period på jobbet.. Har haft det hela sommaren i princip. Haft max 1 dag i veckan ledigt, ibland inte ens det.
Men, snart så. Kram!

Likes

Comments

Ligger på stranden och lyssnar på Ted Gärdestad, Håkan Hellström och Per Gessle i lurarna. Dessa svenska artister är riktiga godingar. Och ligger samtidigt och tänker på hur pissigt det är att tar kvällsbåten hem imorgon. Det känns verkligen skit. Vill inte.

Det här året är det nästan ännu jobbigare än vanligt att säga hejdå, för vi vet inte riktigt om vi kommer träffa alla fina själar här nästa år. Dom vi träffat varje år i flera, flera år. Livet är inte alltid lätt på det sättet.

Idag ska vi hur som helst till en av våra favoritställen på denna lilla ö, Rute Stenugnsbageri och käka deras pizza som dom har på kvällarna. Lovar en bild och att berätta hur otroligt goda dom är.

Likes

Comments

Detta intresse är något som växt hos mig de senaste två-tre åren kanske. När jag var yngre var mode totalt ointressant för mig. Nu älskar jag det. Sitter inne på olika sidor exakt varje dag. Ibland känner jag bara att min hjärna vill brinna upp, så mycket är jag inne i detta!


Jag tycker mode och kläder är så vackert på det sättet att man kan uttrycka sig. På exakt det sätt du vill. Jag har ingen specifik stil, jag mixar och matchar väldigt mycket. Ena dagen kan jag vara väldigt "rockig", andra mer sportig och även bara helt casual. Jag tycker det är så fint att man kan klä sig i det man trivs i och själv tycker är snyggt.


Levi's vintage jeans är säkert något jag har 10 par av nu. Sneakers äger jag hur många som helst. Och min desperation av jackor är något mamma och pappa kallar för sjukt. Man kan inte äga för mycket kläder, säger jag!

Likes

Comments

Okej hörrni, nu ska vi ta och diskutera min favoritplats på denna jord. Käraste ön Gotland. Har varit här i princip varje sommar sen jag var liten. Pappa har även släkt här, så vi har ju lite Gotland i blodet.

Men det finns verkligen ingen annanstans där jag mår så bra som här. Och det är nästan så det känns som en kniv i magen att man ska åka härifrån om tre dagar, efter tre hela veckor här. Känns hemskt verkligen.

Kan inte riktigt förklara vad det är som gör den här ön så underbar och varför den ger mig så mycket lugn och harmoni. Jag bara mår. Hela miljön (jag menar, kolla bilderna?!) och hela atmosfären här är något jag skulle kunna leva i varje dag. Och det kommer jag göra nån dag. Det har jag sagt hela tiden. Nån gång i mitt liv ska jag bo på Gotland. Finns inget bättre. Punkt. Tar detta framför en utomlandsresa ALLA dagar i veckan. Och ja, alla bilder är tagna av mig med min lilla (menar stora) iPhone 6s plus. Det krävs inte mer än så för att se hur vackert det är här.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Nu är det ju så att jag försökt blogga vid tidigare tillfällen, men har alltid slutat på grund av dåligt med inspiration. Och lite annat också, så som att folk babblar om att det är töntigt. JAG TYCKER DET ÄR HELT FANTASTISKT! Att personer kan få uttrycka sig på sitt sätt genom att skriva, ladda upp fantastiska bilder och inreda sin blogg. Jag tycker verkligen att det är grymt att bloggvärlden blivit så stor!


Så - nu tycker jag vi gör ett nytt försök.

Mitt namn är Rebecca, jag är 20 år gammal och har ett ganska vanligt tonårsliv. Tog studenten för lite mer än ett år sedan, jobbar numera på ICA och jobbar för min stora dröm att bli polis! Har inte kommit så långt än tyvärr. Mina mål innan dess är att skaffa mig ett jobb som kan gynna mig mer när jag söker till polishögskolan.


Det ni kommer se här för det mesta är mina dagar, inspiration i alla dess former - allt från mode till inredning (det är även något jag brinner för) - och även en träning för mig själv att jag ska få skriva. Jag har nämligen dyslexi och tycker det här är jättebra träning för mig. Så om ni tycker att jag formulerar mig konstigt, skriver konstigt eller skriver grammatiska fel så är det därför!


Förhoppningsvis så kommer vi ha riktigt kul ihop!

Kramar, Rebecca.

Likes

Comments