Header

Det jag verkligen älskar med att resa är att man ser så många olika platser. Dock så kan jag säga att jag föredrar tåg och flyg alla dagar i veckan då det är de ända färdmedel som inte gör mig fruktansvärt åksjuk. Jag skulle kunna resa och se världen på det här sätt i evigheter. Sista dagens resa innan man är hemma igen görs just med tåg efter en lång dag med flyg igår. Så länge bjuder jag på några osedda bilder!

Likes

Comments

Resor

Det jag älskar med att komma utomlands är när man ser kryddor, örter och te i lösvikt i vanliga affärer och även så mycket fräscha frukter i klara färger. Jag har en grej för att kolla på det varje gång jag åker utomlands för att jag älskar det så mycket. Önskar att det hade kunnat vara så i Sverige med men vet att det inte hade fungerat för våra lagar.
Har ni något som ni verkligen älskar utomlands eller som ni bara måste göra? Skriv gärna en kommentar så man inte behöver känna sig så konstig, haha.

Likes

Comments

Resor

Kan verkligen inte sluta att skratta åt denna apa 😂
När vi öppnade dörren in till rummet idag efter våra antagligen sista timmar i solen så hänger den där! Så chockad och förvånad man blir. Dock så överträffar städarna sig själva varje dag. Någon som vet hur man gör en sån kanske? Haha

Likes

Comments

Resor

Något man uppskattar sjukt mycket är när städarna gör små saker hela tiden för att vi ska vara nöjda. Som idag när han har gjort en rosett med gardinerna eller igår ett hjärta på sängen med handdukar.
Samma sak är det när man ligger vid poolen så kommer personal fram för att fråga om vi ville något att dricka, om allt är bra och så fortsätter det hela tiden. Jag kan inte säga att dem inte bryr sig för det gör dem verkligen!
Alla dessa små saker gör att man uppskattar vistelsen lite mer helt enkelt!

Likes

Comments

Resor

Livet helt enkelt en solstol, hörlurar, solskydd, anteckningsbok, solglasögon och så en del alkoholfria drinkar på det.
Helt klart bland de bättre sakerna i livet! Ska självklart fortsätta njuta nu av de timmar vi har kvar i solen och försöka få någon bränna som inte har dykt upp än..

Likes

Comments

Resor

Hej på er!
Tänk att det redan är söndag kan säga som så att här borta har vi tappat all koll på dagar.. Dagarna flyter ihop med varandra och mitt mående gör att jag kan ligga i timmar i sängen och bara gråta och sen vilja göra allt när jag väl har lite ork. Så helt ärligt är det ändå bra att ha aktiviteter inbokade. Idag var det ökensafari med fyrhjuling och en massa mer(kommer separat inlägg när jag väl har sorterat bilderna och så), igår var det spa med skrubb, massage och ansiktsmask och efter det följdes det upp med manikyr och pedikyr. Så jäkla skönt att slippa ta hand om sig själv och bara lämna över det åt någon annan. Jag borde skriva hur skönt och underbart allt är men jag tycker faktiskt inte det alla gånger ärligt talat. Som igår efter pedikyren ville jag inget annat än att åka hem så då blev det en välbehövlig och mysig kväll med roomservice och endel tårar. Precis som det ska vara helt ärligt.
Jag kommer uppdatera er om specifika saker när vi kommer hem för tillfället får ni njuta av små uppdateringar och bilder som är tagna i farten. Precis som bilden ovanför som är tagen i en butik inne i Hurghada där försäljaren ville ha gratis reklam och verkligen försökte sälja på oss allt! Lagom kul med parfymer som de ska blanda ihop själva på plats eller försöka sälja något till överpris. Mer om detta kommer som sagt!

Likes

Comments

Hur kan man seriöst inte vilja bo här året runt? Om jag hade haft möjligheten hade jag lätt bott där det finns sand, palmer och sol i stort sett året runt! Det är något jag kommer att drömma om ett bra tag och någon gång kommer jag vara där.

Likes

Comments

Resor

En dag med att verkligen ta det lugnt då min migrän självklart tyckte det var dags att hälsa på så fortsätter jag med att ta hand om mig själv med ansiktsmask och bara mysa i sängen!
Inget fel på det enligt mig! Men nu är det dags att tvätta av mig ansiktsmasken och krypa ner i sängen för att sova.
Vi hörs mer imorgon helg enkelt!

Likes

Comments

Dreams, Resor

Hej på er!
Ett tag sen sist men så blir det när livet inte blir som man själv vill och framför allt när man själv inte hänger med överhuvudtaget..
Just nu befinner jag mig i Egypten och lite värme istället för i Sverige med -12 grader och en massa snö. Bra utbyte och jag tror ärligt att den här resan kommer att bli mer en ta hand om sig själv resa än solsemester som det ser ut som nu.
Den börjar bra med att vi båda bestämmer oss för att ta en sen frukost och bara ligga i sängen och få sova ut och njuta av utsikten(som ni ser ovanför) istället för att kriga med barnfamiljerna. Lätt värt det efter att ha suttit vakna hela natten på Kastrup igår och sen fått kanske två eller tre timmars sömn på planet hit.
Nu ska jag lägga undan mobil och se till att njuta ordentligt av utsikten från sovrummet!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw