Header

Mat <3

Denna drömfrukosten blev det idag. Så simpelt med bananer, jordgubbar och lite yoghurt och så mixar man det. Sen toppa det med en massa gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Här sitter jag på balkongen och försöker njuta av solen så mycket jag kan. Om någon skulle se mig tror jag att de hade skrattat då jag har riskudde vid magen för ett försök att slippa någon smärta, en filt lindad runt magen plus en till filt för att hålla värmen. Allt för att få sitta i solen en stund, haha.
Annars så rusar livet på med både läkarbesök, besök på akuten och små ingrepp men inget som verkligen hjälper. Samtidigt så försöker jag göra saker för att inte bli en morot som ligger i sängen och tycker synd om sig själv, för det är inte sån jag är som person.
Just nu är livet så bra det kan vara för tillfället där jag pressar mig själv till att göra så mycket som möjligt på helgerna då A är hemma och sen ligga däckad på veckorna. Det är helt enkelt mitt liv och därför blir bloggen lidande när det känns som att jag inte gör något vettigt. Nu blir det att fixa och helst städa lägenheten och vika all tvätt. så lägenheten ser bra ut tills imorgon kväll när jag äntligen får besök från Göteborg.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Hej på er!
Längesen sen sist, tyvärr kom livet mellan och en flytt. En flytt som tog på alla mina krafter och som även gav mig så mycket annat att var lycklig över. Känslan att ha en diskmaskin och framförallt tvättmaskin och torktumlare är underbart! Allt är nästan fixat lite kvar att göra samtidigt blir det så sjukt mycket när jag inte orkar något. Kan säga att innerst inne är jag lycklig trots allt som händer just nu. Ville mest kika in och visa att jag lever och jag lovar att det kommer bli bättring här framöver nu när jag har veckodagarna för mig själv.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

En av nätterna A jobbade passade jag på att lyxa till det med choklad som jag köpte för evigheter sen. Hade någon period då jag ville köra på ekologiskt och vara lite nyttig, en kopp te, en bok och självklart med jordgubbar till. Kan nämnas att jorgubbsskålen var tom inom fem minuter för så gott var det, haha.
Måste säga att det bästa med att flytta är att man hittar saker i skafferiet och frysen som man har glömt bort att man har köpt tidigare och blir överlycklig! Jag är en sån person som verkligen inte kan ha ett tomt kylskåp eker skafferi, får verkligen panik då.
Måste säga att chokladen är helt magisk, flintsaltet tar den till en helt annan nivå så den måste ni prova!

Likes

Comments

Dreams, My Life as Bexxon

Karaff , Vinglas

Hej på er! Nu när man närmar sig flytten mer och mer kan jag inte längta tills det blir varmare och allt är flyttat och klart. Längtar tills det är såpass varmt så jag kan inviga mina nya vinglas jag fick i julklapp på balkongen. Karaffen är inte heller fel, något jag verkligen vill ha hem! Hur fräscht ser det inte ut att ha vatten med lite frukt eller bär som smaksättning? Hade varit så snyggt och framförallt så hade jag kunnat få i mig vanligt vatten lite lättare än idag.
Nu ska jag fortsätta att drömma mig bort till sommaren och vin här i soffan.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

En mysig fikastund på favoritfiket condeco kan inte bli annat än lyckat och mysigt. Det är ett fik som inte finns här där jag bor utan är något jag passar på att springa in på när jag är i Göteborg så ni kan säkert förstå lyckan när jag upptäckte de hade Condeco ner i Malmö. Själv tog jag en iste och en morotssemla, så otroligt god var den! Måste försöka göra såna själv någon gång.
Nu ska jag fortsätta kolla på Kalle och chokladfabriken och försöka att inte bli sötsugen ;)

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Hej på er!
Anledningen till att det inte kommit upp något på bloggen idag är för att jag inte mår särskilt bra. Har seriöst spenderat dagen i sängen i stort sett hela dan. Att duscha är jobbigt och tog ett ex antal försök innan jag kom dit. Nu gäller det att kunna få sova något innan morgondagen och försöka få mig att må lite bättre. Uppdaterar er mer imorgon helt enkelt!

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Livet blir inte alltid som tänkt och framför allt inte när livet kommer ikapp. Sitter på tåget mot Gbg för att fortsätta vidare hemåt. Haft otroligt mysigt i Malmö och kommer tänka tillbaka på det och ta energin från det nu när jag ska flytta. Det kommer behövas! Nu ska jag fortsätta drömma mig bort om varje ställe som jag åker förbi med en podd i öronen och bara försöka vara.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Hej på er!

Dagen har bestått av en massa mys och prat allt det som behövs för att komma ikapp i varandras liv. Gått i butiker och tog en underbart god fika innan vi begav oss hemåt för att laga tacopaj. Det är en av de rätter som är enkel, i stort sett alltid går hem hos alla och enligt mig helt underbar! Om ni vill kan jag lägga in receptet en dag?

Måste säga att jag älskar att vara här nere då det är litet men ändå en storstad med puls och liv. Känns som att gamla jag kommer fram, den starka tjejen som klarar allt typ oavsett vad det är! Jag håller tummar och tår på att det ska hålla i sig och att jag kommer tillbaka på riktigt.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw