Header
View tracker

My Life as Bexxon

Hej på er!
Ett tag sen jag var inne här och det har sina anledningar. Jag uppdaterade er lite snabbt när jag låg inne på sjukhuset, det visade sig att det var en nerv i kläm i min mage som gjorde att jag hade jätte ont. Kunde seriöst knappt gå och framförallt inte utan hjälpmedel såsom gåbord och smärtstillande. Det jag kan säga är att smärtstillande inte hjälpte för själva smärtan utan tog bara bort smärtan från mina operationsår på magen.
I dagens läge har jag varit hemma ett tag och verkligen försöker röra på mig men det är då det kan göra ont trots smärtstillande som jag ska äta ett par månader framöver.
På grund av det här så är jag kvar i Sverige, något som jag helst verkligen inte vill vara. Har läkarbesök för att kolla att allt har gått bra och även diskutera mina mediciner jag har. Detta är så sjukt frustrerande då jag inte vill göra något annat än att fly landet och få upptäcka något annat, känna solen mot min hud och få känna lugnet jag har utomlands. Lagom roligt att när man väl har blivit återställd från smärtan i magen så kommer mitt psyke och sätter käppar i hjulet. Att kolla på bilder, läsa bloggar från folk som är eller har varit på Hawaii och pluggat konstant är inget som är helt normalt att göra.. En vacker dag är jag där själv och lever livet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

My Life as Bexxon

Just nu är jag så otroligt ledsen över att jag inte har kommit iväg till Hawaii. Flyget skulle ha lyfts i söndags istället så ligger jag inne på sjukhus på grund av att min mage inte är min vän överhuvudtaget... Därför står bloggen stilla och uppdateras först när jag har blivit frisk och kommit härifrån.

Likes

Comments

View tracker

My Life as Bexxon

Nu sitter vi äntligen på tåget och vi har äntligen lämnat Örebro bakom oss. När vi väl kommer till Stockholm så lär det bli ett snabbt byte för att fortsätta upp till Boden för bröllop. Kan knappast bli en bättre avslutning på den sista helgen i Sverige.

Likes

Comments

My Life as Bexxon, Life in Paradise - Hawaii

Hej på er!
Mitt liv kan beskrivas som att man alltid ska vara beredd på allt och helst då fort som möjligt.
Just nu är jag verkligen överallt och ingenstans för jag inser att detta kan vara min sista dag hemma då det i helgen är bröllop och sen på söndag om vi hittar passande flygbiljetter så åker jag och lämnar Sverige för flera månader framöver. Känns så overkligt att det närmar sig.. Att jag snart står i värmen istället för den här konstiga kylan som är vissa dagar. Ne, nu ska jag ta tag i allt igen och börja packa så jag vet hur mycket jag får ta med mig...

Likes

Comments

Skönhet och hälsa

Alltså den här ansiktsmasken är något som har stått så högt upp på min lista på saker som jag har velat sen jag såg den för första gången i en av Helen Torsgårdens videor på youtube. En ansiktsmasks som är helt vegansk, med bra ingredienser och som är ännu bättre än min förra favorit från Tea tree serien. För er som har fet hy eller problemhy så är den helt underbar då den är svalkande, tar bort fett då den innehåller träkol av bambu sen det extra pluset för att den är som en skrubb när man tvättar av den från ansiktet. Kan det bli bättre på något sätt? Jag tror verkligen inte det. Önskar att jag var sponsrad av The Body Shop så man kunde testa alla deras nya ansiktsmasker.

Likes

Comments

Mat <3, My Life as Bexxon

Kvällen har spenderats med pannkaksmiddag och en massa mys med sköna personer. Sådana här kvällar är ändå bland dem bästa mitt i veckan. En massa skvaller och bara äta gott, kan det bli bättre?

Likes

Comments

My Life as Bexxon

​Ser ni den här buketten? Jag älskar den och kan verkligen inte få nog av att ha blommor av alla dess slag här hemma. Det är ju så simpelt att piffa upp här hemma med en bukett blommor och det är något som vi ser till att ha hemma och när dem håller i mer än en vecka utan att bli sämre så kan man inte vara mer än nöjd. Jag tror att jag helt plötsligt insåg hur mycket jag saknar mitt sommarjobb jag hade mellan 9:an och 1:an på gymnasiet i en blomsterbutik. Varför gick jag inte florist för? 

Likes

Comments

Hej på er!
Jag behöver er hjälp med en sak, det är som så att vi ska på bröllop i helgen. Bröllopet har Rockabilly tema så nu behöver jag lite hjälp med frisyr, smink och accessoarer för att kunna fixa min outfit riktigt bra. Det jag kan säga är att det är helsvarta kläder och ingen klänning eller kjol utan mer åt jeanshållet helt enkelt. Alla tips är välkomna helt enkelt så kommentera, skicka mail, meddelande eller röksignaler kanske? Gör det som passar dig bäst helt enkelt ;) 

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er, jag själv är jätte slö och har smått ont i hela min kropp.. Känns som att mina leder inte alls vill samarbeta med mig idag. Tog typ två timmar för mig att komma upp ur sängen för att jag hade alldeles för ont i kroppen. Hatar kylan helt klart och hatar att jag verkligen behöver ha så mycket värme när jag sover för att kunna fungera normalt på dagarna ibland.

Helgen som har varit har vi fått så mycket, vi har köpt kläder var tvunget då ingen av oss hade något passande i garderoberna här hemma, gått på bio, tvättat, plockat, lämnat kylboxen som vi har lånat, fixat mitt hår med en produkt hemma(ni kommer få veta mer när jag har tvättat det en gång) satt en liten fin lykta på min pappas grav och sen även passat på att boka tågbiljetter för helgen. Så en massa saker som bara var tvungna att göras helt enkelt.
Nu ska jag sätta mig och svara på mail, planera in lite saker och även se till att läsa på vad det är för något fel med min kropp så att jag har lite koll på vad det finns för olika alternativ när jag kontaktar vårdcentralen helt enkelt.

Hörs lite senare!

Likes

Comments

Tankar & Åsikter

Något som dem närmsta omgivning vet om så har jag börjat sakta men säkert att minska på mitt köttintag, jag är inte för att man sk slakta djur bara för att. Om det är så att man jagar, köper ekologiskt kött eller närproducerat så ser jag faktiskt inget fel i att äta kött. Men när vi ska köpa kött som är slaktat i Irland eller något annat land som är flera 100 mil bort så börjar det gå emot. Det om något leder till att man hamnar i en ond cirkel, transportkostnader, koldioxidutsläpp som verkligen är helt onödiga och samtidigt leder det till att dem företagare som har kött djur här i Sverige inte kan gå runt. Oftast är mycket svenskt kött dyrare och när man är i affären så väljer man oftast det som är billigare och passar plånboken bättre alltså importerat kött. Enligt mig är det idiotiskt att välja importerat kött framför svenskt. Om det är pengarna det handlar om så välj vegetariska alternativ några gånger i veckan så ni kan köpa svenskt kött resterande av gångerna. Precis som filmklippet ovan säger vi måste ses mindre ofta! För det är verkligen inte svårt att byta ut ett par måltider i veckan mot ett vegetariskt eller vegansk alternativ istället för vår kära köttbit. 

Från och med nu ska jag äta minst tre måltider i veckan som är utan kött eller fisk, hur många av er vågar ändra era vanor och göra vår planet en tjänst? 

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw