Header

My Life as Bexxon

Jag har alltid haft höga krav och höga ambitioner när det gäller mig själv. Jag menar verkligen ALLTID. Fick höra i slutet av högstadiet och hela min gymnasietid att jag ska sänka kraven på mig själv och att det räcker helt och hållet med att få godkänt och inte MVG eller A i alla ämnen. Någonstans har jag alltid haft en kämparglöd och nu när jag är sjukskriven är det så frustrerande, jobbigt och framförallt en utmaning att inte kunna prestera på topp hela tiden. Detta är seriöst bland det värsta som finns! Att säga till sig själv att jag duger även om jag inte har uppfyllt ett enda mål som jag satte upp när jag var liten. Jag är inte stridspilot, gick inte ut gymnasiet med högsta betyg och jag har inget välbetalt jobb eller studie. Istället så kämpar jag dagligen med en nerv i min mage som gör att jag har extremt ont i stort sett konstant. Jag måste försöka leva med den smärtan och försöka hitta olika vägar till att ens få ett vanligt liv till att existera och fungera på något sätt. Jag ligger seriöst de flesta dagarna i min säng på grund av smärta och kan inte röra mig. Det var inte verkligheten som jag såg framför mig en gång i tiden.

Någonstans så måste vi få tid för att ta tag i oss själva när vi är sjuka och få acceptera det. Utan allas åsikter om att du inte verkar vara sjuk för att du äntligen har fått en bra dag. En dag efter flera dagars misär i sängen.
Någonstans måste omgivning skaffa större förståelse och faktiskt inse att allt inte alltid är en dans på rosor.
Någonstans måste vi alla sänka kraven på människor runt omkring oss och istället se de bra stunderna.

Våga gå din egen väg, våga ta den tid det behövs för dig, för det finns absolut ingen viktigare än du själv!
Vad du än gör så glöm aldrig av det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Denna magiska laxsallad kan jag tänka mig att äta varje dag! Sånt här man hinner med när man sitter och väntar.
Nu ska vi röra oss vidare så vi hinner hem i tid.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Godmorgon på er!
Gårdagen var fylld av aktiviteter, allt ifrån att åka och mysa ute vid vattnet med fika och endel sol till att avsluta kvällen med att ta bilder när ändå ljuset var perfekt. Jag inser att jag verkligen behöver ha de där dagarna för att fylla mig med energi trots att hela kroppen skriker nej dagen efteråt. Den här dagen bjuder på äventyr den med plus endel smärta antar jag.. Så mitt liv är, en massa smärta som man klarar oavsett vad tills kroppen säger stopp. Kan säga att morgondagen kommer jag inte att kunna röra mig en millimeter på flera timmar. Men det tar jag med ett leende efter att ha suttit och njutit helt fantastisk helg hittills.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Denna fredagen har jag åtminstone firat mina framsteg för dagen. Höstens planer är förhoppningsvis någorlunda klara, en del jobbiga samtal är gjorda i veckan och min hjärna har gått i dvala efter allt det här. Därför bestämde vi oss för att äta tacospaj, dricka varsin cider och självklart är det alkoholfritt som gäller för mig och sen lyxa till det med jordgubbar doppade i nutella. Riktigt gott tyckte vi båda att det va!

Nu blir det att sätta på nästa film och fortsätta mysa ner mig i mitt favoritmjukisset från Polo Club.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Att få vakna upp med personen man älskar bredvid sig och som tillslut lägger sig och håller om en är det bästa som finns. Känslan av att i den här lilla världen så kommer inget ont åt oss och att man kan ligga där i timmar utan problem. Önskar att man kunde få göra det varje morgon och slippa verkligheten för en stund till och sen somna om en stund till och återvända till drömmarnas värld. Det är lyx om något!



Likes

Comments

Inredning, My Life as Bexxon

Något jag verkligen älskar är snittblommor!
Finns det något bättre än en fin bukett hemma? Enligt mig så nej, jag ÄLSKAR det för att ett hem känns så mycket mer inbjudande. Dessa buketter har snart stått sig i två veckor och då blir jag ännu lyckligare.
Nu väntar jag bara på att tulpanerna ska slå ut här hemma.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Äntligen hade jag en bra dag idag. Kan vara för att jag känner mig brun och snygg, fått sminka mig och göra iordning mig. Känns konstigt att känna att med en jävla massa värktabletter så kan jag gå och röra mig hyfsat bra. Kanske är det ett tecken på att det finns ett ljus i tunneln?

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att ni mår bra och njuter av påskledigheten med god mat och godis. Själv är jag i stort sett sängliggandes på grund av att min mage inte vill samarbeta utan har bestämt sig för att strejka och säga att jag har ont i idag och vägrar göra en enda liten rörelse typ. Så det går när man inte lyckas hitta något mirakulöst botemedel.
Istället ligger jag och drömmer bort till sommarstugor vid havet eller en lägenhet utomlands som man kan fly till. Jag drömmer om värmen, lugnet, lugnet inom mig som kommer fram när jag har tillgång till havet.
Samtidigt så kommer jag in på sidor med inredning för sommarstugor och inser att jag tog ju bild på några helt underbara fat nere i Malmö! Dessa fat skulle jag kunna göra allt för att en vacker dag ha i min framtida sommarbostad. Nu ska jag fortsätta kolla här och försöka pallra mig upp för en dusch om ett tag.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

En sån sjuk lyxfrukost med jordgubbar och cream chesse måste bara dokumenteras typ. Så min hjärna resonerar just för tillfället. Av någon anledning så glömmer jag av att dokumentera och publicera något på helgerna. Antagligen så är det för att jag då försöker fokusera på att umgås med A innan han åker iväg på jobb igen.

Om man ska börja med helgen så vet jag inte vad jag ska skriva. Jag är ledsen, frustrerad och framförallt undrar jag vad all den ondska tjänar till.. Fredagen var tuff på många sätt för mig. Med både smärta och sen så kom nyheten att att en lastbil hade kört in i Åhléns på Drottninggatan. Först trodde jag att det var en olycka när de hade lastat ur varor typ. Men när det kom fler och fler nyheter om vad som hade hänt dock jag panik. Det första jag var tvungen att göra var att få tag på min syster. För en gångs skull befann hon sig i huvudstaden. Kan säga att hon hade en sån jävla tur! Hennes kille tyckte det var tråkigt att shoppa så de hade återvänt till hotellet som tur var. Den lättnaden som uppstod var sjuk. Men sen satt man framför tvn och följde allt som hade hänt och det som hände. Någonstans så förstår jag att inte att det faktiskt har hänt för det är ofattbart, samtidigt så blir jag ledsen och förtvivlad av att någon människa kan göra något så hemskt.
Men det slutar ju inte där, en bomb hittades i Norge och en 17-årig kille från Ryssland är anhållen eller gripen för det. Sen kommer nästa sak igår, två kyrkor i Egypten är bombade.
Vart är världen på väg? Hur kan extremistiska rörelser få sina följare att göra något sådant här?
En sak är säker och det är att detta är inte någon religion som får människorna att göra såhär, utan det är någon som tolkar en religion efter sina egna åsikter och manipulerar andra. Det jag är rädd för är att dessa människor får mer makt och får fler anhängare. Men som tur är kan vi förhindra det genom att visa kärlek mot varandra och även respektera varandra. Vad ni än gör så glöm inte av att visa kärlek så vi övervinner detta!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw