Jag har inte gymmet på ett tag pga flera olika anledningar, därför skall jag rabbla upp dom nu:

Mina knän; Jag har under en längre tid haft problem med mina knän och ev. vader, och även om jag bara känner av smärtan när jag springer så håller jag mig helst undan från gymmet.

Friidrotten: Jag har märkt att jag blir slöare och slöare när det kommer till friidrotten. Mina löpartider har förämrats pga sega muskler från hård styrketräning, så jag skall försöka jämna ut med minimal styrketräning och mer uthållighetsträning.

Vädret: Jag tycker helt seriöst det är löjligt att betala 160 kr i månaden för att vara inomhus och trängas bland allt svett och stink. KOLLA UT, det är fucking sol och man har hela staden som träningsredskap! Ut och spring och stanna vid en grässlätt och göra dina squats och utfall! 

Trivseln i gymmet: Ska jag vara ärlig så trivs jag inte på 'mitt' gym och det är prio 1 tycker jag. Jag fokuserar mer på vad jag tror folk tycker om mig, och jag tycker jag får löjligt mycket blickar och folk är allmänt snäsiga och grymma och "snor" en station utan att fråga. Respektlöst och grymt. Liksom, jag vill kunna gymma ifred utan att jag ska vara rädd för att folk ska komma med blickar och kommentarer. NEJ TACK! 


Så, nu vet ni!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag och idag har vi studiedag. Hade då tid hos läkaren 10,15 för en röntgen på mina knän. Inte så speciellt, inget farligt (tack gode guud att det inte var några sprutor i närheten hahaha)

Efter vi var på sjukhuset stack vi in till stan, planen var att vi skulle köpa nya jeans åt mig, men så blev det inte alls. Har så jävla svårt att hitta jeans så jag har väldigt korta & muskullösa ben, och jag vill att dom ska vara tajta och ha snygg passform, hittar jag sådana? Nej. Om ni vet butiker som har stort urval av jeans i olika storlekar och modeller, skriv jättegärna isåfall!

Men, jag köpte litet nya överdelar, blev så sjukt nöööjd!
Linne, ginatricot 149:- Blev heeeeelt kär när jag såg den, var TVUNGEN att köpa!


Svart "hängande" linne. Hade ett innan men gick sönder vid banden efter första tvätt, älskade det så mycket så kände mig nästan tvungen till att köpa ett nytt. 99 :- också ginatricot 


Strandklänning, tunnika från Lindex, helt underbaaar! 299 :- (Gör sig dock inte bra på bild, visar på senare)

Likes

Comments

Det är okej att misslyckas

Det är okej att må dåligt

Jag vill veta vad det egentligen är som får oss människor att vara så krävande. (Visst, det ligger i människans natur att vara sådan, klaga och känna ett behov att passa in i samhället, olyckligtvis nog)  MEN, vad får oss att tro att det är ONATURLIGT att inte känna så? Att det är fel att må dåligt, att det är fel att misslyckas, att vi måste vara glada, lyckliga och få höga betyg i allt. 

Visst, vi människor följer kriterier för att kunna vara nöjda, men? Om vi inte skulle, hur skulle det varit isåfall?

Men helt seriöst, ni alla där ute. Var inte besvikna. Ett C på ett prov är inte ödet, jag lovar er. Citerar det min kompis skrev "Jag är glad att jag inte fick F iaf" 

Ni kommer inte dö om ni mår dåligt, när saker o ting inte går som ni vill, saker hände oftast av en anledning och jag lovar, ni lär er av dom. Jag är en av dom som mår dåligt ofta, mycket dåliga saker händer mig, en vafan? Ska jag och böla över en sak? Nej, men kom ihåg; världen går inte under, du klarar dig och allt kommer bli OK, jag lovar dig. 


Likes

Comments

Jag ursäktar att jag inte har bloggat men har vart väldigt upptagen. Har vart på vårdcentral och kollat upp knät och vader, tagit blodprov och ska även röntgas den 28 maj, får hoppas på att det inte är något allvarligt. Men ska försöka blogga mer, återkommer snart!


  • 82 Readers

Likes

Comments

Igår fick jag hem ett helt flak mer gainomax long distance (speciellt för löpare och uthållighetsträning) eftersom det är salt i drycken. Den smakar som vanliga gainomax fast inte lika söt men istället salt. Smaken stör mig litet om jag ska vara ärlig, men man cänner sig. Fick detta flak gratis faktiskt, som tack för att jag hjälpte till.


  • 91 Readers

Likes

Comments

Det tillhör människan att klaga, oavsett vad. Antingen är det för varmt eller kallt, för hit & dit, vi är helt enkelt aldrig nöjda. Men det innebär dock inte att vi in behöver vara negativa över saker och ting som vi uppnår.

Idag stog jag vid spegeln och kollade på hur jag förändrats. Jag såg att mina lårmuskler var mer synliga, mina armmuskler hade växt till och att magen börjat komma iform, och då blev jag glad, för då tänkte jag "Fan vad bra att man får tillbaks när man gör något, tänk så skulle man göra saker utan att få i gengäld? Det är då jag fick det där; fan vad bra du är amanda, du har lyckats" Att bara säga till sig själv fan vad bra du är, fortsätt och du kommer vara ännu bättre. 

Jag har aldrig vart nöjd över mig själv, både psysikt och fysiskt, men nu. Nu känner jag att saker o ting börjar ljusna upp och jag tar verkligen tag i saker. Det gäller bara att ha rätt inställning. DU MÅSTE ÖVERTALA DIG SJÄLV, du måste vara din egen förebild! 


Likes

Comments

Alltså åh, dess swebars är döögoda! Dem mättar sjukt bra och är fyllda me protein, rekommenderar!


  • 96 Readers

Likes

Comments

Hade jättetrevligt med Aliah i malmö idag, och sådant väder! Helt underbart för en liten tur till malmö. Jag köpte knappast något, men dock ett jättefint linne från Ginatricot, blev helt förälskad i det så jag var bara helt tvungen att köpa det.

Innan jag stack till malmö var jag på gymmet från klockan åtta till kvart över nio, väldigt kort pass blev det då jag hade litet brottom, men every workout counts! Körde på Mage och ben, kändes väldigt bra.

Här är linnet jag köpte på ginatricot. 

Likes

Comments

Nouw Magazine