Jag pallar inte, allt skit
Inte många som vet, men förra veckan var en av dom värsta veckorna i hela mitt liv. Knappast någon visste min smärta. Fyfan vad dåligt jag mådde, ville bara skjuta mig. Jag var skadad psykiskt, riktigt skadad. Går inte att förklara ens. Allt. Vissa av mina vänner vet vad dessa konsekvenser lede till.

Nu när jag börjar tillfriskna psykiskt orkar jag inte med mer skit, bara ett litet ord, starkt som svagt kan få mig att bara, nej.
Till och med en mening som inte låter så elak kan få mig vilja gråta till sömns.
Jag har inte velat skriva/tänka/prata om detta då jag vet att det kan få mig tänka tillbaks föööör mycket.

Tankarna bara flödar fram och tillbaks, och jag har tagit beslutet att lägga allt det som hände bakom mig. För er som är nyfikna på vad som hände förra veckan får gärna kika mig på: rebeckaamandaDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 46 Readers

Likes

Comments

Igår så kom min bikini från hm! Det tog endast två dagar för den att komma, och den sitter helt perfa! Så jävla nöjd, kommer VERKLIGEN beställa mer därifrån.  • 45 Readers

Likes

Comments

Back to usual.. Typ
På tisdag börjar träningen och på onsdag är det skola som gäller 🔫🔫

Ligger i sängen och lyssnar på Eminem och kollar delvis på breaking bad 🙈

Ska nog gå ner och fixa något kvällskäk, Aja ha en fortsatt bra dag 👌

  • 63 Readers

Likes

Comments

Den som bara skulle våga förstöra för mig nu.. När jag för första gången på flera år är lycklig, när jag faktiskt känner lycka, på riktigt. Alla andra gånger var jag bara glad för stunden, men nu känner jag att jag faktiskt är lycklig, på riktigt.
Att någon skulle kunna förstöra för mig nu får mig vilja spy.  • 60 Readers

Likes

Comments

Nouw Magazine