Så, idag cykla och och min kompis en lång runda, ända ut till Hammarlöv, ca 2 mil. MEN SEN SKA CPMOBILEN VÄGLEDA OSS FEL, så det blir ytligare några km, fan vad kul alltså.

Aja, vi hade med oss fruktsallad och wolf, så vi hade det riktigt mysigt på vårt lilla 'smultronställe' 

Imorgon blir det 5 långa dryga timmar i bilen upp till tiveden, (östergötland typ?) där vi är i 4 dagar, och åker ner till Halland och träffar farmors bror (han är sjukt nice) och sen ner till Ullared! Har gjort en shoppinglista, så allt är planerat!

 

Jag lyckades knäppa några bilder idag när jag cykla, jag vetefan hur det gick till, men dom blev bra. Jag gillar hur ofokuserade dom är på dom två sista bilderna! 
 

Puss puss, och ses imorgon (?) antar jag. Kommer inte ha med data eller liknande i tiveden, bara mobil. Så kommer nog INTE att uppdatera, men följ mig på Insta: Beccashansson

Låten som spelas i mina lurar just nu, SJUKT BRA!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var en snabb runda på emporia, måde lita dåligt så jag begav mig hem sedan. Han i allafall köpa en tröja på hollister. Första gången jag var inne där gillade jag inte alls butiken, men nu har jag vant mig, ahaha. Den var på rea, mer än 50 % faktiskt. Så det var ett rejält kap. 

Likes

Comments

#haul från Litauen, allt jag köpt. Snåla dock litet i år (: #fashion #tommyhilfiger #litauen #shopping

Likes

Comments

Så, vi bestämde oss sen att åka till kaunas istället. Först gick vi i gamla stan och kolla runt och fika (: köpte en snickersfrappe inne på VeroCafe, SÅ JÄVLA GOTT. 

Vi tog sen bilen till akropolis, akropolis i kaunas har vi aldrig vart på, så det va något nytt. Men MYCKET större än dom andra, underbart! Men vi skulle äta, och fick vänta på maten i 70/80 min, fan heller kul när man svultit ihjäl hela dan, usch näe. 

Jag köpte inte mycket, en bh och en piké från Tommy Hilfiger, bhn gick på 100 kronor och tröjan gick för 400, det var 40 % rea, så den kosta 700 innan (:  Ändå rätt nöjd (: Ska ju va här i 6 dagar till,så shoppa hinner jag!

 

hejdå (:

 

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket, vi har solat, badat fiskat (: 

imorgon ska vi till vilnius, akropolis (Riktigt stort shoppingcenter) åhh, längtar Så vi kör upp med bilen och är där hela dagen. Kommer bli grymt kul och jag kommer visa här på bloggen vad jag köpt! 

 

Likes

Comments

 


Så idag var av på ett litet shoppingcenter (en stor matbutik och några små) så var det en kosmetik/hälso sak, så jag bestämde mig försatt köpa malibu tanning oil för 24 litas (56 svenska kr) Älskar doften på den


 

Likes

Comments

Nouw Magazine