​Letar bra appar som jag kan redigera med, hittade Fotor. ​Verkade helt okej tror jag?? Är ingen expert direkt hehe, men experimenterade lite nyss iallafall hehe :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på vad dem menar, varför dem säger så. För lilla jag har ju aldrig varit känslokall. Lilla jag som alltid skrattar, och säger vad jag tycker. Försökte länge förstå. Men nu i efterhand har det slagit mig, jag är nog rätt så "kall" eller "hård" som många också sagt. Jag visar inte känslor och stänger av, bråkar någon med mig stänger jag av, för varför ska jag bry mig. Tittar inte på människorna i korridoren, söker inte upp blickar. Ja juste jag är ju Kall. Svårt att lita blabla, it's true. Älskar att prata med människor, men vill inte lära känna. Vill inte känna.

It's been me dem senaste månaderna. "kan du sluta vara så jävla känslokall?" Finns egentligen inget svar på frågan heller. För så fort något dyker upp då är det den frågan dem ställer, egentligen inte med en trevlig ton. En ganska otrevlig och taskig ton. Jag kan inte förstå hur folk frågar så, som det vore något dåligt, för det är det väl inte? Jag trivs med att inte behöva veta saker, med att inte ta illa upp när någon drar det hårdaste och tuffaste skämtet och vara den som inte bryr sig, egentligen. Jag har ju inget problem med att vara "kall", verkar som om andra har de.

"För att bli känslokall så var jag tvungen att inse att jag faktiskt inte har något som helst behov eller önskan att bli älskad eller omtyckt av alla, att jag har råd att bli hatad eftersom jag inte är intresserad av banala saker som pengar, karriär, gott rykte, status och kärlek. Har man inte något att förlora är man onåbar, sekunden man slutar bry sig på riktigt så rinner ALLT av en. Så fort man slutar ta livet på jävla stort allvar så börjar det också på allvar."


The more sensitive you are, the more certain you are to be brutalized, develop scabs, never evolve. Never allow yourself to feel anything, because you always feel to much 

Likes

Comments

Likes

Comments

 Klassfesten

Syns det att jag var Mimmi Mus? :P Hahah, det kan man väl inte missa. Vi har riktigt kul på klassfesten, Familjen <3

Frukost Mormor <3 

Har sovmorgon 3 gåner i veckan, då beger jag mig till mormor och äter frukost<3. 

En till Halloween fest?? 

Försökt till att vara militär på något vis hehe

Svampplockning med Mormor <3 

And then, just me Posing...

Likes

Comments

Träningsläger med laget

Är så taggad så jag spricker, älskar allt som har med detta att göra och vi har så roligt ihop och tränar bra ihop så är jättetaggad!!!

Höstlovet

Höstlov. Jag är så otroligt skoltrött, och har ingen motivation nu överhuvudtaget så jag ser fram emot höstlovet så mycket. Tror alla känner likadant?? Känner även att under ledigheten kommer man ha tid till att träffa kompisar, plugga och vila, göra saker man inte hinner annars.

Halloweenfest med klassen

Klassfest, med tema Halloween! Tycker om vår klass otroligt mycket och vi är som en familj. Älskar att umgås med oss och vi har så kul. Något jag ser fram emot.

Malmö och Emporia

Den 4 november beger mig jag och min syster till Malmö för att shoppa under dagen. Vi tar ett tidigt tåg, spenderar hela dagen där och tar sedan såg hem igen, Perfekt! Jag har aldrig varit på Emporia innan så det ska bli jättekul.

Likes

Comments

Yeah, so this is happening! Wow va bra, vilka tankeställare man får. Helt sjukt, att trots detta är det män som tycker synd om sig själva och kommenterar sjuka saker, blir så äcklad av det. 

Likes

Comments

födelsedagsflickorna <3 

Idag vaknade jag runt niotiden och låg och drog mig i sängen, var jättetrött idag. Igår jobbade jag från 05.30-11.30 i bageriet. Snacka om att det va svårt att komma upp då haha:/ Efter jobbet kom pappa och hämtade mig då vi skulle övningsköra och sedan skulle jag till min rugbyträning. Efter träningen åkte hela laget hem till Emma, och vi åt och hade det jättemysigt. Jag kom hem runt halv 1 inatt och somnade direkt!

Nyligen har både Alice och Alva fyllt år, så idag hade dem två bjudit in på brunch, med tema Hawaii<3 Hur underbart som helst, och det var så gott. Ni ser ju själva? Puss

Likes

Comments

Ni måste ju hålla med om att vädret igår vart helt magiskt! Jag har haft en sån underbar vecka, En långhelg, sovmorgon alla dagar utan torsdag då jag istället börjar vid tio över åtta och slutar vid tio, och inställd lektion igår så har verkligen haft en magisk vecka hehe. Jag och Lowa gick runt lite och knäppte lite höstbilder i stan igår då vädret var jättefint. 

Senare begav jag mig till gymmet och mötte upp Elisefisen då vi bestämt att vi skulle gymma tillsammans. Vi körde ett riktigt bra pass, uppvärming 20 min på crossen, mage och ben/rumpa och sedan konditionsövningar, olika stationer med högt tempo, jättejobbigt men jättekul. Nu ska jag dricka kaffe och sen bege mig iväg till min rugbyträning. Efter ska jag träffa Pp, vet inte ritkgit vad vi ska göra, vi får se! 

Likes

Comments