Idag har varit en sjukt seg dag. Jag har nästan inte gjort någonting förutom att ligga i soffan och kollat på youtube, instagram m.m. Jag hatar sånna här dagar för de är så sjukt långtråkiga och det känns som om dagen aldrig ska tamslut, men samtidigt tror jag att man ibland behöver sådana här dagar när man bara kan ta det lugnt och vila.

Men nu är klockan redan 16:15 och klockan 18:00 ska vi bort till min mammas kompisar så nu ska jag ta en dusch, fixa i ordning mig och kanske äta något innan vi ska åka.

(Jag måste bara passa på att be om ursäkt för en extremt dålig uppdatering men vi har varit på gekås i 3 dagar och vi kom hem igår så vi har varit jättetrötta och haft fullt upp) ni får gärna kommentera om ni har några förslag på inlägg vi kan lägga upp och annars får vi väl ta och hitta på något själva💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag får ni en liten haul!

I förrgår var jag inne på H&M och då köpte jag dessa 3 saker.
Jag köpte två blåa eyeliners och en metallic-grön ögonskugga. Alla produkter är köpta på rean och de kommer från H&M's egna märke (så är inte säkert att de finns kvar i butik!).

Ögonskugga: 10kr
Eyeliners: 10kr/st

Om ni skulle vilja ha flera hauls så får ni gärna gilla eller kommentera och lika så ifall ni skulle ha några andra förslag på inlägg vi kan göra/ lägga upp!

OBS! Det är int säkert att vi kommer ha något internet de tre kommande dagarna så ifall det inte kommer upp något här på bloggen så vet ni varför.

//Becca🌸

Likes

Comments

1 Vad heter du ?       
Svar: Johanna.
2 Hur många år är du ?      
Svar: 11.
3 Snapchat 🆚 instagram ?       
Svar: Snapchat.
4 Favorit färg ?
Svar: Blå och lila.
5 Android 🆚 Apple ?
Svar: Vet inte.
6 Favorit djur ?
Svar: Häst och panda.
7 Har du några husdjur ?
Svar: nej.
8 Godis 🆚 glass ?
Svar: glass.
9 Vad vill du bli när du blir stor ?
Svar: jag har ingen aning.
10 Hög 🆚 låg musik ?
Svar: låg.
11 Dator 🆚 mobil ?
Svar: mobil.
12 Vad går du på för aktiviteter
Svar: ridning, cirkus och flöjt.
13 Vad är ditt favvo smink märke ?
Svar: vet inte kanske Isadora.
14 Vinter 🆚 Sommar ?
Svar: sommar.

Om ni vill att Becca ska göra samma "tag" får ni gilla eller kommentera💖
//Jojo

Likes

Comments

Heej! Allihopa

Efter middagen igår kväll vid ca 17:30 åkte jag, Rebecca och mamma ner till torget i Borås. Vi kollade på Dolly Style konsert.😍😱
(Tyvärr hade Polly fått en allergisk reaktion och kunde inte komma på konserten. Men det var jättekul ändå.) Dom uppträdde med sin nya låt Unicorns and ice cream och jag tyckte den var jättebra!

Efter konserten gick vi bort till singeringen och jag köpte ett par
blåa kattöron och en poster. Under hela konserten och signeringen så ösregnade det och jag hade inget paraply så jag blev plaskvåt. Så när konserten var slut fick vi gå och köpa nya kläder till mig så att jag inte skulle frysa.

En rolig grej från kvällen var att Holly kände igen mig och innan de gick sa hon "hejdå vi ses hemma kanske".

Klockan 21:00 var det en till konsert på samma ställe. På den konserten uppträde Mimmi Werner, Robin Bengtsson och Wiktoria Johnsson (de sjöng jättebra). När konserten var slut gick vi till signeringen och tog kort med Wiktoria. Efter det åkte vi hem.
//Jojo🍦

Likes

Comments

Hej alla fina människor!

Idag får ni se lite bilder på en fläta som jag gjorde på Johanna tidigare idag. På bilderna ser ni en helt vanlig utbakad fläta som går snett runt ungefär halva huvudet. Det ända som är lite speciellt med den är att den är att jag har "puffat" till den lite så att den blivit lite större och fluffigare.

Vad tycker ni om det här med flätor? Hissar eller dissar ni det? Personligen ger jag flätor en riktigt stor hiss! Jag älskar att fläta både mitt eget och andras hår och jag tycker verkligen att det är jättesnyggt.

PS.Kommentera eller gilla om ni vill ha fler bilder på flätor eller andra frisyrer.

//Becca🌸

Likes

Comments

Idag var vi i Borås djurpark!

Vi hade en jättemysig och rolig dag. Vi såg många olika djur (några av de kan ni se på bilderna) t.ex så såg vi alpackor, elefanter, lejon, tigrar, zebror, röda pandor, vargar, vildhundar, giraffer, bongoantiloper, björnar, olika sorters apor, påfåglar, grisar m.m och så träffade vi en jättesöt katt som jag (Rebecca) blev helt kär i.🤗

Vi åkte till djurparken strax efter lunch och vi åkte hem ca 16:00. När vi kom till djurparken satte vi oss i ett litet grönt tåg som åkte runt och berättade om djuren man åkte förbi i djurparken. Efter det gick vi runt ett litet tag och kollade på några olika djur, sen gick vi till ett café och köpte glass. Jag (Rebecca) köpte en Magnum Strawberry & White och Johanna köpte en Calippo-coola. Efter vi hade ätit glass gick vi och kollade på björnarna som fick mat, det var jätteroligt att se och en av björnarna började till och med klättra i ett träd. Efter vi sett björnarna få mat gick vi och kollade på när lodjuren fick berikelse. (Vet någon av er vad berikelse för vi har ingen aning och det skulle vara kul att veta😂💖)

Precis innan vi skulle åka hem bestämde vi oss för att gå och kolla på en sälshow. Sälarna var jätteduktiga. De gjorde olika konster och det var väldigt roligt att se💕

Det var nog det vi hade att skriva om idag. Hoppas ni kommer gilla våran blogg💖
Ni får gärna kommentera vad ni vill att vi ska blogga om i framtiden😀

// Becca&Jojo

Likes

Comments