Header

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEEEEEEN!!! Ostar och torkade skinkor/korvar vad jag SAKNAT ER! Om jag känner mig gravid igen efter att ha slängt i mig allt gott jag längtat efter i nio månader? JA. Gud vad gott det var. Och jävlar vad det fick min mjölk att rinna till haha... annars är jag livrädd att det inte alls kommer göra någon nytta till bröstmjölken utan ge Kiara magknip. Återstår att se imorgon helt enkelt.

Vi har firat Valborg hemma i soffan, riktigt mysigt och Kiara var snäll och sov dom timmarna. Innan ville hon äta varje timme, inte sova och bajsa en gång i halvtimmen. Vi skyller allt på mig.. jag tryckte i mig massa plommon och tänkte inte på att det kanske inte bara gör mig lös i magen ehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att jag får vakna och se de två finaste personerna jag vet ligga och sova bredvid varandra, bredvid mig i vår säng är helt underbart. Sån kärlek till dom här två.

Nätterna har hittills gått bra, hon vaknar eller så väcker vi henne två gånger för mat och byter blöja. Hon ville dock inte somna mellan 4-5 inatt efter att jag ammat, provade att amma en gång till och då total däckade hon och lät mig sova över tre timmar till. När det blir sådär blir jag rädd att jag inte gett henne tillräckligt med mat, vi får se idag om hon gått upp i vikt då vi ska på återbesök och väga henne. Hoppas verkligen..

Likes

Comments

Idag har Kiara hejat på Brynäs och fått träffa sin farmor, farfar, faster o snart ingift farbror (bröllop i sommar WOOP WOOP). Det var ju tur att det gick bättre att träffa alla dom än vad det gjorde för Brynäs i finalen!

Känns så bra och tryggt att Kiara har så stor familj med så många fina personer. Tror hon kommer hinna bli 15år innan alla fått träffa henne då jag och Alexander inte blev dom föräldrarna som bjuder hem alla o vill visa upp henne så fort som möjligt. Vi blev mer dom som stänger av omvärlden och bara vill njuta av henne ensamma haha..

Likes

Comments

Första dygnet hemma och det har gått så himla bra. Jag är mer avslappnad och känner mig mer som en människa än en påse potatis. Kan äntligen byta blöja, klä på henne, plocka upp henne osv och det känns så himla bra. Dygnen på BB kändes det mer som att jag bara låg i sängen raklång och krävde mer än en bebis. Nu börjar jag känna mig som en mamma, mamma till min lilla diamant!

Hon sover i ett babynest mellan mig och Alexander i sängen och har inatt funkat super bra. En gång inatt ville hon dock inte somna om i nestet, då är Alexanders famn räddaren. Båda två har sovit som bäst tätt intill varandra, för mig är det tvärtom, jag sover bättre när hon sover i babynestet, är så rädd att rulla över henne annars..

Förlossningen och tiden på BB kommer jag snart blogga om!!


Likes

Comments

Vi är hemma, min lilla och underbara familj. Möttes utav att min mamma och pappa stod utanför porten ivriga på att få träffa vår lilla diamant. Fick en stor korg av mamma full med allt från kläder till Kiara till massa gott att äta till mig och Alexander!

Nu ska vi bara njuta, ta in allt och gosa!

Likes

Comments

I söndags kom hon, vår underbara lilla Kiara ❤️
Vi är fortfarande kvar på BB eftersom att jag fick lov att opereras direkt efter förlossningen. Men mer om allt sen. Vill bara uppdatera er om att hon är här, diamanten vi väntat så länge på❤️

Likes

Comments

Skulle någon ta ett DNA-prov på mig just nu skulle de få reda på att jag är registrerad Hund. Känner mig som en hund just nu, en sån där hund som inte kräver mer fysisk aktivitet än att göra sina behov, en hund som är inne på sina sista år och inte riktigt hinner med i skallen. En hund där kroppen ser sliten ut och inte gör sig bättre någon annanstans än i soffan eller sängen. Min pappa frågade igår om jag kände mig lite "matt i pälsen", svar ja mer än så, jag känner mig som en hund. Att Alexander "lämnar" mig ensam här hemma för att han blir för rastlös sen kommer hem och tycker synd om mig för jag är ensam gör ju inte igenkänningsfaktorn lägre haha. JAG ÄR EN HUND SOM LÄMNAS ENSAM HEMMA. Nu får bebis ta och komma innan min kropp viker sig helt och jag börjar ta mig runt på alla fyra här hemma.

Förstår helt plötsligt hur den här hunden känner sig, världens slöaste och flumigaste vovve:

Likes

Comments

Smaka? Mycket mycket goda. Det jag gjort idag alltså bakat o ätit kakor. Sen tog min energi slut och sängen blev min vän resten av dagen. Nu? Bli serverad chips, choklad och godis i sängen.

Likes

Comments

Vecka 39 alltså och jag hoppas det blir sista veckan haha men jag tror inte det..

Hur mår jag? Vill bara ha bebis utanför magen, det är nästintill inte ens mysigt en enda gång under dagen längre att ha den här magen. Den är bara i vägen, gör ont eller hindrar mig från att få träffa min bebis. Sömnen har jag somsagt lagt på hyllan, eller dygnet kanske man ska säga? Jag får inte panik över att inte kunna sova om nätterna, tänker att jag tar igen det under dagen istället. Det funkar, men för att somna på dagen behöver jag oftast Alexanders bröst att dregla på haha.

Hur mår kroppen? Det är tungt, bebisen verkar ju inte ha ärvt Alexanders lilla mått på huvudet utan mitt, de lite större.. Att röra sig är inte det minsta skönt, det är det heller inte att ligga ned eller sitta heller. Haha fy satan vad trött jag är på det här nu. Min kropp är nog mest trött, knäna har typ lagt av, gett upp och min högra underarm är typ överbelastad. Jag drar mig jämt upp med den när jag ska upp från sängen så nu gör det svinont och har gjort i en vecka, tror vätskan är boven och min vikt. Annars är min kropp som ett element, alexander får ligga täppt i näsan och som en isbit så jag iallafall kan somna med ett ben under täcket utan att svettas ihjäl.

Bebis blir snart vräkt, anledningen är väl att hyreskontraktet snart går ut och det inte finns några tecken på flytt. Men jag är nöjd att hon trivs så bra i magen, tycker dock det är så synd att hon inte förstår att det är tusen gånger bättre utanför.. Är du inte redo snart??


Likes

Comments

Fick ett par nya skor av Alexander, ett par nike som fick min klumpiga och tunga kropp att kännas mindre tung och klumpig. Helt underbart. Dom är så mjuka och sköna att gå i och tror både mina hälar och knän skrek av lycka när jag drog på mig dom. Att dom är helsvarta gör ju att mina ögon också njuter lite hehe. Han är underbar och lite knäpp men framförallt vet han mer än vad jag gör hur man får en gravidkropp nöjd. Men något alla vet är väl att är en gravidkropp nöjd är alla nöjda?

Tur att han köpte ett par likadana till sig själv så han hinner med på barnvagnspromenaderna sen! Nu får vi lov att hålla armkrok som ett gammalt par så han inte går för fort (han moonwalkar när han går bredvid mig nu). Längtar tills vi kan gå i vårt snabba tempo igen. Att gå som en snigel stressar oss båda haha men men vad göra? Barnvagnen har ju somsagt maxvikt på 15kg så det är ju på grääänsen till att jag inte får åka i den, men vem vågar chansa?


Likes

Comments