Godmorgon! Hoppas ni sovit bra. Idag är det tisdag vilket är skolveckans kortaste dag för mig. Jag börjar dagen med so och redovisning och avslutar den med spanska. Jag slutar vid 14 så efter det ska jag antagligen va med nån kompis. Nu ska jag äta frukost, tror det blir en smoothie bara. Sen ska jag sminka mig o cykla iväg till skolan.

Vi hörs puss o kraaam <3<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Jag vet att jag typ är jätte efter men började se på Riverdale idag för att jag inte hade nått annat att göra. Asså det är så jävla bra?!

Nån mer som ser på det?

Jag har bara sätt första avsnittet o jag är redan fast! Hur kan en serie vara så himla bra?!
Haha Aja ville bara påpeka att jag skulle börjat se den tidigare😂

Vi hörs i ett annat inlägg puss o kraaam<3<3

  • 5 readers

Likes

Comments

För ca två år sedan föddes Elise som är min äldsta lillasyster. Hon är en tjej med en egen vilja o blir arg när hon inte får som hon vill. Hon kan vara jobbig ibland men är för det mesta inte jobbig alls utan bara mysig och ett bra sällskap.

Min lilla lillasyster Enya föddes för 14 dagar sedan. Hon är stor för att vara så liten haha. En liten krabat som för det mesta sover.

Jag har världens bästa småsyskon och jag är super glad över att jag får vara en förebild till dom.

Kände att jag behövde uppdatera lite. O nu ska jag verkligen försöka hålla i detta.

Puss o kraaaam <3 <3

  • 4 readers

Likes

Comments

Okej påt igen! Så nu i helgen är min favorit här. Hon kom hit igår o då gjorde vi inget mer än att se på film. Idag ska vi gå på bio och vi hade tänkt att se "Rum 213". Det är så sjukt kul att Minna är här vi har lixom inte setts sen nyår så det är ju ett bra tag sen. Imorgon blir det en chill dag tills jag ska följa med minna till resecentrum då hon ska åka hem och tillbaka till Norrköping.

Som sagt sorry för dålig uppdatering men jag försöker. Det är mycket i skolan nu med alla nationella prov mm. Så mi får försöka ha förståelse för det.

puss o kraaam så hörs vi snart igen <33

Likes

Comments

​Jag vet att jag inte varit så aktiv nu början på det nya året, förlåt för det. Jag kommer vara mer aktiv nu det kan jag lova. 

så vad har hänt sen sist? jo nyår firades på bästa sätt. Jag åkte till Norrköping och träffade en saknad vän. Vi åt jätte god mat o hade allmänt kul tillsammans. Jag har bytt rum så nu har jag husets största rum vilket känns as bra. 

Vet inte vad jag ska skriva mer men haha nu vet ni att jag lever puss o kraam <3

Likes

Comments

Okej jag tog verkligen typ inga bilder alls men men här är iallafall några av de som togs.

okej fick sjögräs snacks i ett paket till hela familjen o asså ja jag var väldigt skeptisk men det var ändå helt ok.

Likes

Comments

Nu är det äntligen jullov! tänkte inte skriva något långt för jag tror att de flesta vet att det är jullov o julafton på lördag. På lördag ska vi till mamsi o fira jul. tar nog lite kort så ni oxå får vara med o fira lixom. De kommer antingen på kvällen då eller på söndag haha. Hoppas ni mår bra iallafall och att ni får ett as bra lov puss o kraaam <3<3

Bilden finns på min instagram bebba_01<3

Likes

Comments

Hej på er. En sak som jag inte skrivit något om alls är min pappa så tänkte bara berätta lite om honom o våran lilla historia.

Okej så här är det mina föräldrar var väldigt unga när de fick mej (tänker inte skriva någon ålder). Jag är inte helt säker på detta så skriver jag något som inte stämmer kommer jag gå in o ändra eller skriva rätt i ett annat inlägg. Vet inte riktigt hur jag ska förklara då jag inte riktigt vet o kan hela historien, men som sagt var mina föräldrar väldigt unga när de fick mej o jag tror att pappa kanske inte riktigt klarade av tanken på att vara pappa i den åldern eftersom han va tonåring (o ville festa o sånt haha) svårt att förklara men han typ "försvann" eller vad man ska säga.

Jag har länge undrat vem han varit o hur han sätt ut mm, jag har enda sen första klass sagt till mej själv att det är mej det är fel på o att jag inte varit barnet pappa ville ha, varför jag tagit skulden för det vet jag inte jag har väl alltid varit osäker i mej själv antar jag. Det enda jag vetat är att han heter Jonas o hur gammal han är.

Den 28 augusti det här året skrev jag på insta till en tjej som jag trodde var min faster (alltså pappas syster) vilket det oxå var. Jag skrev med henne ett tag innan jag tog kontakt med pappa kändes enklare så på nåt sätt. Så den 1/9-16 skrev jag alltså "hej" till pappa första gången. Han svarade typ direkt vilket jag inte hade väntat mej men det var ganska skönt o slippa vänta haha. Aja vilket fall så var det den första kontakten vi haft på ca 14 år. V har under våran kontakt setts en gång den 12 november dagen innan fars dag.

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. Han har ju lixom inte funnits i min omgivning så länge så det finns inte så mycket mer att skriva om det förutom hur jag känt oså men vill inte gå in på det just nu för då kommer jag börja böla o haha känner inte för det just nu.

Aja ni får ha det så bra så hörs vi snart igen vill ni veta mer får ni skriva så kan jag sätta mej ner någon dag o bara skriva på puss o kraaam<3

Likes

Comments

Vill bara börja detta inlägg med att be om ursäkt... sorry för att jag i nästan en månads tid har varit sjukt inaktiv. Detta har berott på att jag en vecka var sjuk o inte hade någon ork till nåt. Jag har oxå haft extremt mycket i skolan den senaste månaden så den mesta tiden av min fritid har gått till att göra mina skolarbeten klara. Så förlåt för det... Men roliga saker som hänt är väl typ bara att jag sov hemma själv en vecka då mamma o pappa åkte till Madeira vilket var så otroligt mega skönt. Haha att få vara själv ta hand om sej själv det va skönt. Känner att jag är redo för att flytta hemifrån om några år, vart har jag ingen aning om.

aja haha sorry för dålig uppdatering iallafall. Ska uppdatera mer. 

puss o kraam<3

Likes

Comments

​hela dagen har gått precis tvärtemot det jag hade planerat. 

1. Jag försov mej. 2. Min cykel hade punka. 3. Jag glömde bort att en inlämningsuppgift skulle skickas in så min lärare var inte så glad. Jag har lämnat in sent förut men då har det vart för att jag varit sjuk inte för att jag glömt... 

haha jag blir så irriterad på mej själv att jag inte klarar av en enkel dag längre. bara för att jag försov mej gör så att min bägare svämmar över. 

godnatt! puss o kraaam <3

Likes

Comments