Hej på er! Hoppas ni mår tipptopp. Jag har då åkt på en förkylning direkt efter att lunginflammationen försvann. Så har extremt ont i halsen och hostar något så fruktansvärt.

Okej jag vet ärligt inte vad jag ska skriva men kände att det var på tiden att uppdatera. Jag kan ju berätta hur våran julavslutning kommer att se ut. Vi ska alltså vara på skolan från 11-18 den 20 december. Okej så 11-12:30 ska vi ha jullunch, sen mellan 13-15 ska vi åk:1 ha en föreläsning om sex, kärlek och könsroller medans åk:2 och åk:3 ska ha glögghäng. (Känner att det är väldigt rättvist haha). Efter det ska alla elever på nåt framträdande av någon David som ska ”prata” eller nåt vet inte riktigt, om sitt liv kl 15:30-16:30. Sen är själva julavslutningen mellan 17-18. Det kommer alltså att bli en heldag på skolan. Om jag ska vara ärlig är jag inte jätte taggad men det ska nog bli bra.

Vi hörs om ett tag igen i ett nytt inlägg. Antar att detta inte var jätte intressant men aja.

Puss och kraaam<3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag vet att jag har varit allt annat än aktiv de senaste veckorna... Det har hänt så himla mycket i mitt liv under en så kort period. Jag kommer inte gå in på vad som hänt då det bara angår familjen.

En sak som inte bara angår familjen är att jag i ungefär två veckor haft lunginflammation... jag har spenderat ett antal dagar (inte i rad) på akuten. Tagit en hel del blodprover och levt på febernedsättande tabletter. Jag är nu feberfri och har ätit penselin i en vecka fram tills två dagar sen. Det tar ungefär en månad om inte mer att bli helt frisk från en lunginflammation så jag har det fortfarande. Jag hostar som en jag vet inte vad men det har blivit bättre. Jag har gått tillbaka till skolan och mina rutiner.

Jag hoppas att ni mår tipptopp så hörs vi i ett nytt inlägg inom kort.

Puss o kraaam<3<3

  • 41 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Nu var det några dagar sen som jag skrev något. Så lite kort vad som har hänt. Jag var hemma hela förra veckan vilket ni redan vet. I fredags var jag som vanligt på fredagkvällar i stallet. Vi hade hoppning och det var super kul! Så i lördags var jag på gymnasiemässan här i Linköping och hjälpte till att prata med nya elever och marknadsföra skolan med mera. I söndags alltså i förrgår var jag i simhallen med hela familjen. Jag tror att jag och Elise åkte den stora rutchelkanan ett 10 tal gånger och sen åkte mamma och hennes sambo med henne ett antal gånger var också. Så igår var det skola igen. Vi hade matteprov sista lektionen och det gick för mig åt skogen.

Aja idag har vi tema vilket är en blandning mellan svenska, religion, samhällskunskap och naturkunskap. Sen har vi matte, efter det lunch och till sist tre timmars frisörlektion. Jag slutar kl 16  och efter det ska jag ta första bästa buss till kyrkan och hjälpa till med barnkören. Sen får jag åka hem och ta det lugnt.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.

Puss och kraaam<3<3

Likes

Comments

Hej på er. Idag skulle jag egentligen haft APL (vilket är typ samma sak som praktik). Men... min handledare är bortrest så jag har fått ledigt. Nu kommer säkert några av er tycka att det skulle vara skönt att få vara ledig. Jag känner bara att jag vill till min APL plats för jag trivs väldigt bra där och det är trots allt en del av min frisörutbildning. Jag har under nästan hela lovet varit sjuk så jag har i princip bara legat i sängen och soffan och kollat på film. Så jag är relativt trött på att vara hemma om jag ska vara ärlig. I måndags hade vi studiedag men då var jag på skolan i cirka 45 minuter för jag hade IUP samtal. Tisdag och onsdag var jag hemma för att jag fortfarande är förkyld. Ja jag vet att jag skulle kunna gått till skolan men när jag är sjuk över lag så blir det något fel med min balans och jag är yr nästan konstant, så jag brukar få liiite svårt att gå hehe.

Aja så det har blivit att vara hemma hela denna vecka. Jag ligger efter lite i vissa grejer i skolan så det jag ska göra nu är helt enkelt att sätta mig ner och skriva en "short story" i engelskan och sen plugga till ett prov i frisör som vi hade i tisdags, men då var jag hemma så jag ska göra det nästa vecka istället.

Hoppas ni mår super bra och att ni har en fantastisk dag så hörs vi snart igen.

puss och kraaam<3<3

Likes

Comments

Hej! Så igår den 5 November var jag och en kompis i Stockholm på konsert. Vi såg alltså Harry Styles och han är grym! När han sjöng två gamla 1D låtar blev jag lite chockad över att jag fortfarande kunde texterna. Hur som helst så var det en super bra och väldigt lyckad konsert.

Jag fick dock feber under tiden så jag svettades som bara den. Men men det var en skit kul upplevelse! Här kommer några bilder.

Hoppas ni haft ett bra lov! så hörs vi snart igen. Puss och kraaam<3<3

  • 115 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Detta är då mitt första inlägg här på bloggen. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska berätta men jag skriver väl på så får vi se hur det blir.

Som det står i min beskrivning till bloggen så är mitt namn Ebba Gustafsson. Jag är en tjej på 16 år som går första året på gymnasiet. Gymnasiet är väl kul, det är verkligen stor skillnad från grundskolan och jag trivs super bra! Jag har valt att gå frisörlinjen och jag har väl vissa gånger känt att det inte är helt rätt men det är super kul och jag tror att det ändå var rätt val.

På fritiden så sjunger jag i kör och jag rider. Sen så är jag körledare och konfirmations ledare i kyrkan vilket är superkul!

Okej när det kommer till min familj så vet jag inte hur jag ska börja. Jag bor hos min mormor och hennes sambo då mina föräldrar var väldigt unga när dom fick mig. Min mamma bor nu med en annan kille och dom har fått två underbara små döttrar som då alltså är mina små systrar.

Vill ni veta mer om mig, min familj eller vad som helst så får ni skriva det i kommentarerna. Vi hörs i nästa inlägg!

Puss och kraaam <3<3

Så det här är alltså jag wihoo!

  • 145 Readers

Likes

Comments