View tracker

​hela dagen har gått precis tvärtemot det jag hade planerat. 

1. Jag försov mej. 2. Min cykel hade punka. 3. Jag glömde bort att en inlämningsuppgift skulle skickas in så min lärare var inte så glad. Jag har lämnat in sent förut men då har det vart för att jag varit sjuk inte för att jag glömt... 

haha jag blir så irriterad på mej själv att jag inte klarar av en enkel dag längre. bara för att jag försov mej gör så att min bägare svämmar över. 

godnatt! puss o kraaam <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Onsdag idag och först på listan står ett besök hos sjukgymnasten för att kolla mina knän. Sen taggar jag skolan, redovisning i bilden som jag känner kommer gå åt skogen haha.

Sista lektionen har vi biologi. Har även prov då som jag började plugga till igår då jag glömt böckerna i skolan hela förra och denna veckan.

Ha en bra dag i skolan babes! puss o kraaam <3

Likes

Comments

View tracker

Ännu en gång går jag o lägger mej sent... Det är sent och jag är klarvaken.

Jag stör mej sjukt mycket på att det är tyst. För när det är tyst så tänker jag på allt, allt på samma gång och det blir för mycket för min lilla hjärna haha.

Aja jag ska försöka sova lite eftersom att jag ska upp ur sängen om 3 och en halv timme igen... Gå upp sminka mej, äta frulle och sen dra till skolan.

Ursh vad det gör ont att ta bild med blixt när det är mörkt haha. onödig info såhär mitt i natten. Godnatt hörni. Puss o kraaam <3

Likes

Comments

klickade precis hem julklappar till familjen för över 800kr. Har nu typ ångest över att ha lagt ut så mycket pengar på nåt jag inte vet om de kommer tycka om. Jag har dock typ 3 julklappar kvar att köpa som jag inte hittade på nätet så får åka ner till stan o leta imorgon eller på onsdag får se när det blir.

Firar ni jul eller gör ni på nåt annat sätt? har ni hittat julklappar än?

Ska ta tag i och städa mitt rum för det ser just nu ut som ett bombnedslag... Sen måste jag plugga.

Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen! puss o kraaam <3

Likes

Comments

okej klockan är mycket jag vet... Men när jag ändå är vaken så kände jag för att skriva lite. Så idag har jag inte gjort ett skit mer än att sitta o se på film och leta julklappar på nätet. Har varit så trött idag men jag kan ändå inte sova nu? den logiken fattar jag inte.

På schemat imorgon eller idag (om jag ska vara petig) står dans först på listan. Sen på kvällen blir det middag i kyrkan med alla konfirmander. Att jag e konaledare har jag glömt att skriva men så är det i allafall.

Ni får sova så gott så hörs vi snart igen. Natti natti. puss o kram <3

Likes

Comments

Hej! mitt namn är Ebba Gustafsson. Här i mitt första inlägg tänkte jag ge er lite info om mig. Som sagt så heter jag Ebba och jag är15 år. Min familj är lite komplicerad så kommer inte gå in på det i detta inlägg mer än att jag har världens bästa familj som alltid finns och står upp för varandra. Jag tillbringar mycket tid tillsammans med min syster Elise så henne kommer ni nog få se och höra mycket av här på bloggen.

Jag brinner för dans. Dansar på söndagar varje vecka i dansstilen street jazz hiphop. vilken är en blandning av dom tre danserna i en o samma dans.

Som dom flesta i min ålder så går jag så klart i skolan. så mycket av min fritid går oxå till plugg.

Tänkte inte skriva så långt så jag avrundar detta inlägg med att säga tack! tack för att ni hittat hit och läst detta. kraaam <3 bilden är från min instagram där heter jag Bebba_01

Likes

Comments