Börjar se något slags slut på vår köksrenovering som startades i juli. Japp, du läste rätt. Juli. Och japp, det är oktober nu. Suck... nu är det åtminstone bara en liten skåpslucka som ska sättas upp & en liten snutt av ena bänkskivan som är kvar att fixa.

Däremot ska vi ju måla om & tapetsera en vägg. Men det ska en annan firma få göra. Vi ska egentligen bara räknas på hur många kvadrat som ska målas/tapetseras & sen är det dags att skicka iväg en liten offert för att se när det kan tänkas bli gjort.

Vi har åtminstone bestämt oss för vilken tapet vi vill ha, det blir den med fåglar mot den blå bakgrunden. Alltså det lite mindre tapetprovet med fåglar på. Det blir nog fint till slut. Hoppas vi blir färdiga innan jul ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet bara att jag tyckte det luktade så otroligt gott när frisören tvättade mitt hår med detta schampo & balsam idag. Det är dock ingenting för den som vill att det ska vara en doft av sött, godis eller rosor & lavendel. Har svårt att säga exakt vad det luktade men det är snarare en mer "rå" & mustig doft, lite mer spa ute i en skog än spa inne på ett tjusigt hotell. Om ni förstår vad jag menar. Däremot köpte jag dem inte vid det här tillfället, frågade inte ens vad de kostade. Det får bli senare i så fall.

Likes

Comments

Lugnets tecken & en klassisk söndag. Städat hemma, sopsortering slängd på återvinningen, handlat mat, planterat om (nästan) alla växter (nej, det är inte vår men det behövdes), skrapat bort klister som satt kvar på kaklet efter att vi tagit bort tre fula krokar i badrummet & sett två filmer. En gammal & en ny.

Kvar är att laga mat, tvätta håret & bädda om sängen. Inget av dem känns speciellt lockande eftersom all energi är borta nu efter att vi redan varit duktiga tidigare idag. Men jag kommer tacka mig själv för matlådan imorgon eftersom jag hatar att handla lunch ute.

Så var det med det! Kroppen vill helst ha ledigt en hel vecka & tycker att en helg var lite väl i minsta laget. Men på't igen bara.

Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag tänkte på igår som fick mig att starta en blogg, haha...

Likes

Comments

​Så konstigt. Jag fick en idé och tänkte "Det här måste jag skriva om, jag får väl starta en blogg så att jag har en plats att få ner tankarna på". Startade bloggen och har nu förstås helt och hållet glömt bort helt vad det ens var jag tänkte alldeles nyss.

Ibland går det ju att komma på en sak en glömt bort genom att försöka tänka på vad en gjorde, gå tillbaka några steg i tankarna liksom. Det går inte, det är helt bortblåst. Så störigt. Vi får väl se vad det blir av det till slut. En blogg har jag i alla fall skaffat, så det kanske kommer nya tankar som jag känner att jag vill skriva om istället :)

Likes

Comments