Jag dör för henne den kvinnan har talang har ni sett hennes smycke kollektion tycker ni alla borde gå in och kicka på det om ni inte har gjort det. Jag gillar den kollektionen för att den är så stilren och det passar till allt det gör så att outfiten ser snyggare ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1 Wantie – Gucci Dionysus

Asså hörrni, denna väska. Jag dör. Oj oj oj vad snygg den är. Har helt kärat ner mig i väskan i mitten framför allt, Dionysus GG supreme med svarta detaljer. Wow alltså, wow. En sådan väska man skulle kunna använda varje dag halva livet åtminstone. Kostar bara 16k men det har väl alla i bakfickan? Haha I WISH I had! Den är ingen stor klumpig väska utan rätt liten, nätt och stilren men detaljrik. Gucci’s väskor är rent generellt väldigt… Vad säger man, tidstålig? Låter ju inte rätt men vad jag försöker säga är att stilen håller i tiden, mode som inte går ur tiden. SÅ borde ni förhoppningsvis förstå. Tycker dessutom att snygga designerväskor gör en outfit. Man kan ha vad som helst på sig i princip och med en dyr väska till blir outfiten 100 gånger snyggare. Håller någon med mig?

Likes

Comments

Hej! Rihanna har gjort en smink kollektion med fenty beauty det jag älskar med henne är att hon tänker på alla att alla ser olika ut. För mig som har en mörk hudton älskar att hon har kommit ut med 40 olika hudfärger FATTAR NI 40 OLIKA!!!!!! jag vet själv när jag beställer smink och får hem en för mörk eller helt för ljus foundation ovs. Jag älskar oss att hon tänker på alla och vet hon ska hantera sminkvärlden. Själv så har jag inte beställt produkterna än men självklart kommer jag göra det ni får gärna kommentera sen om ni vill ha en recension av det ovs.

Likes

Comments

Hej! själv så vet ja att det är svårt att hitta snygga jackor till höst och vinter som är både snygga och sköna men här kommer det lite bilder som ni kan få insperation på.

Likes

Comments

Hej jag något som ni kanske redan vet är att jag älskar höstens mode när man kan börja att ta på sig varma kläder. Främst så älskar jag att köpa skor det är liksom ett intresse och jag gillar att matcha med mina klädstils. Jag älskar Isabel Marant skorna jag vet att det finns jätte många åsikter om de skorna men själv så äger jag två par tycker de passar till min stil och gör så att outfiten blir on point!

Här ser ni på två par jag har det finns en modell med högra skor som är på den vänstra bilden och jag har färgen beige. Den högra bilden är den låga modellen de är färgen grön.

Likes

Comments

Hej här kommer det lite bilder på gosiga tröjor som kommer att vara höstens favoriter detta året! produkterna hittar ni hos nelly.com

Likes

Comments